כ בחורות עובדות בקונוטציה לגמירות - דף 3 - סקס אדיר

בחורות עובדות בקונוטציה לגמירות

21
אורגזמה או לא - חשוב ששני הצדדים יהנו.
והכי חשוב זה להרגיש שאתה מתקבל אצלה בסבר פנים יפות -על אמת- לא בכאילו.
לאלה שמקבלות בכאילו או שנמאס מהישראלי המכוער או שהם אף פעם כנראה לא היו שם - אלו הן "המתקתקות"...והמקום שבהם הן מקבלות נקרא " תקתוקיה".
אז לא משנה איזה סוג של גבר אתה - אם נתקלת באחת כזו אתה לא תהנה אלה תרצה "לזיין" ולרוץ הבייתה.
לעומת זאת , אם הצלחת למצוא אחת חייכנית אמיתית ,הכסף לא ממש ישנה ואפילו האורגזמה שלך תהיה כפולה בעוצמה....

ולסיכום: הלוואי שכל "נערה עובדת" כזו הייתה מתעקשת לקבל אורגזמה לא כחלק מהזמן על חשבון הגבר שמגיע ,או לפחות חלקו...הדברים ייראו אחרת

22
נראה לי שאם הגיל והנסיון הגישה משתנה.
ככל שאתה מתבגר החשיבות להנאה של בת הזוג (קבועה או מזדמנת) גוברת והרצון לראות אותה נהנת מקבלת חשיבות גבוהה יותר, בעוד שכאשר אתה צעיר, אתה יותר מתמקד בהנאה שלך.

אני מניח שלבחורה עובדת היכולת להגיע לגמירה כל פעם עם כל לקוח היא קצת קשה, בכל אופן זה לא רק קטע פיזי, וגם למשיכה אם יש , לכימיה ולמצב הרוח והחשק יש השפעה, לגברים יותר קל להגיע לגמירה (ראשונה, שניה ושלישית...)

לשאלה אם זה משנה לי שהבחורה מזייפת, אני מניח שלא כל עוד זה לא מזוייף מידי, ולשאלה אם אנחנו יודעים לזהות זיוף או לא, כל מה שאני יכול לומר זה שאתה יכול לרמות חלק מהאנשים כל הזמן, וחלק מהאנשים חלק מהזמן, אבל אתה לא יכול לרמות את כל האנשים כל הזמן.

ואיך שזוגתי אומרת, היא לא חייבת לגמור בשביל להנות, מה שלא תופס לגבי אבל זה כבר דוקטורט אחר.

סקס זה רעב ששום אוכל לא משביע

24

היי איצטגנין... זה לא נכון... הרבה נשים כלל לא יודעות מה זה לגמור, חלקן לא חוו זאת מעולם, חלקן חוו זאת במקרה ואינן יודעות לשלוט על זה, ויש את רותי שמאוד תתעצבן אם לא תעזור לה לגמור (סתאאם...) לפעמים לוקח לאשה שנים רבות ללמוד את הגוף שלה ולהגיע לאורגזמה, לא פעם שומעים סיפורים של נשים שחוו אורגזמה ראשונה בגיל חמישים, אז מה כל זה אומר? שעד אז הן לא נהנו מיחסי מין? - זה רחוק מהאמת! אנחנו נהנות מסקס עם או בלי האורגזמה, אצלנו האורגזמה היא לא פינאלה הכרחי, אצל הגברים המצב מעט שונה- וגם זה לא אצל כולם- המשפט: "עכשיו כואבות לי הביצים", שנועד לגרום לנו לייסורי מצפון, בהחלט מעיד על כך שאצל חלק מהגברים השפיכה הינה סיומת המעידה על ההנאה מהאקט. אני מכירה גם גברים רבים שלא שמעו בכלל על כאבי ביצים וההנאה שלהם לא תלויה בשפיכה, ויש גם אורגזמה גברית ללא שפיכה בסקס הטנטרי, אבל עכשיו כבר אני חופרת....

אורגזמה נשית היא דבר חמקמק, עלום, ומאוד מאוד מעניין אבל היא לא תנאי להנאה שלנו מהסקס.

קישור לאתר הפרטי שלי:

25

חחחחחחחחחח
אני לא אתעצבן אם לא יעזרו לי לגמור אבל אני בהחלט אעשה שירות עצמי כדי לגמור.

אני לא יודעת מה איתכם הגברים, אני כן יודעת שכשאני עם אשה מאוד חשוב לי שהיא תגמור. היא לא חייבת להגיע לאורגזמה אבל כן חשוב לי שהיא לפחות תגמור. אני מסכימה עם מירב שהאורגזמה היא לא תנאי הכרחי להנאה שלנו כנשים, אבל גמירה רגילה בהחלט כן.
מצד שני כשאני עם גבר מאוד חשוב לי שהוא ייהנה, שהוא יקבל צמרמורת של עונג. פחות חשוב לי אם הוא גומר או לא, ואני מתכוונת להוצאת החומר עצמו מהגוף. יש הרבה גברים שהשפיכה עצמה פחות חשובה להם והם אפילו יותר נהנים כשהם לא שופכים.
מכיוון שהדיון הזה מדבר על נשים "עובדות" אז אני מתארת לעצמי שכשאשה עובדת בתקתוקייה או אפילו מישהי פרטית שמקבלת הרבה אנשים ביום, היא לא תהיה מסוגלת לגמור בכל פעם ופעם ויש כאלה שמעדיפות לא לגמור בכלל כי זה מעייף אותן ואז הן לא מסוגלות להמשיך ולתפקד.

redhead2010-4-12 17:23:1

27
וואי מאמי'לה שלי, גמירה ואורגזמה זה ממש לא אותו הדבר.
גמירה זו גמירה. יש לך התכווצות קלה, את מרטיבה, וזהו. גמרת.
אורגזמה זו הגמירה שהרגליים משתתפות בה, שהבטן התחתונה משתתפת בה, שכל איבר ואיבר בגופך מרגיש את עצמו חי באותו רגע.
כשאת מגיעה לאורגזמה הרגליים שלך זוכרות אותה לפחות לפרק זמן של כמה דקות אחרי, ולפעמים אפילו הרבה דקות אחרי תסכימי איתי שלא בכל פעם שאת גומרת יש לך את זה.
redhead2010-4-12 17:23:25

29

כמובן שלא, אבל אני קוראת לזה פשוט אורגזמות או גמירות בעוצמות שונות, אבל נכון, כשזה חזק אני צריכה לנוח קצת, וכשזה חלש יותר בא לי מייד עוד ועוד...

אגב, הכליות שלי מוסרות ד"ש, מקודם הן רקדו הורה!!

קישור לאתר הפרטי שלי:

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”