כ בחורות עובדות בקונוטציה לגמירות - דף 5 - סקס אדיר

בחורות עובדות בקונוטציה לגמירות

41

כאבי ביצים "הכצעקתה" ?

"לאחר זמן ממושך של עוררות מינית ללא שפיכה,נוטים הדם והנוזל הלימפטי להיקוות ותכולת החמצן בדם יורדת,מצב המכונה גודש של כלי דם.גברים הסובלים מכאב אשכים כרוני או מזקפה ממושכת(זיקפה ללא גירוי מעל לארבע שעות) וכן הסובלים מכאב ביצים חריף וממושך,עשויים להזדקק לטיפול רפואי.

הטיפול-אוננות או קיום יחסי מין סימפטי עד למצב שפיכה,...כך יפסק הגודש עי' זרימה מחודשת של הנוזלים באיבר המין ובגוף"...

כאב ביצים- ויקיפדיה http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9B%D7%90%D7%91_%D7%91%D7%99 %D7%A6%D7%99%D7%9D

לשעבר- הפסיכולוגית החרמנית האחת והיחידה !!!

42

[QUOTE=איצטגנין]

'גמירה' זו מילת סלנג עברי למילה הלועזית 'אורגזמה'.

את מיחסת את המילה העברית לעוצמה הנמוכה של התופעה, ואת המילה הלועזית לעוצמה הגבוהה של התופעה.

אבל זו אותה תופעה.

[/QUOTE]

נכון מאוד יקירי, אבל מכיוון שהשפה דלה מכדי להביע דברים מסוימים, אני משתמשת במילים שונות כדי להביע דברים שונים בדרגות שונות.
אני גם משתמשת במילים סקס וזיון כדי לעשות הפרדה בין שני הדברים, כדי להראות עד כמה האחד שונה מהשני. גם כאן סקס היא המלה הלועזית וזיון היא מלת סלנג עברי.

[QUOTE=זונה מאושרת]

אצל הגברים המצב מעט שונה- וגם זה לא אצל כולם- המשפט: "עכשיו כואבות לי הביצים", שנועד לגרום לנו לייסורי מצפון... [/QUOTE]

אני מסכימה עם מירב לגבי העובדה שהמשפט הזה אכן נועד במקרים רבים לגרום לנו לייסורי מצפון. אני לא טוענת שלגבר אין כאבים פיזיולוגיים כתוצאה מחוסר קיום יחסי-מין. על זה אין לי ויכוח עם אף אחד מהגברים - בין השאר כי אין לי כלים להתמודד בוויכוח כזה. אבל על העובדה שהרבה גברים משתמשים בביטוי הזה בקלות רבה מדי, אני בטוחה שגם אתה לא תתווכח איתי.
דרך אגב, גם לי יש "כאבי ביצים" לפעמים. כשאני חרמנית מאוד ו/או כשלא גמרתי הרבה זמן, יש לי כאב מטורף בבטן התחתונה יחד עם כאב בין הרגליים.
אולי פשוט הייתי גבר בגלגול הקודם ונשארו שם שאריות של ביצים

43
לכולם יש כאבי ביצים והפיתרון לזה היא יד ימין (או שמאל) לא סתם נאמר "אם אין אני לי ימיני לי", והשימוש בכאב הזה בשביל לגרום "יסורי מצפון" לבחורה הוא מצחיק, ממתי זה הפריע למי מכן לומר שיש לה כאב ראש או שלא בא לה?

כשלא בא לכן אתן לא עושות, וכל נסיון תרבותי שלנו לשנות את זה עוזר כמו כוסות רוח למת, (כל נסיון לא תרבותי לא מקובל בעיני!!!)

אינציניגן - לגבי זוגתי שתחיה, היא מרגישה מספיק בטוחה בעצמה ובקשר איתי בשביל להיות כנה ולהודות שהיא נהנת ולא תמיד גומרת היא לא צריכה לזייף, סוג של אינטימיות שאני מאחל לכל הזוגות בהיבט הזה , היא גם יודעת שהגמירה שלי חשובה להנאה שלי ועושה את העבודה כמו שצריך בשביל להגיע לשם.

בגדול סקס עבורינו הגברים היא גמירה אחת או יותר, וכל דבר בדרך הוא הקדמה לדבר האמיתי, אצל נשים לרוב הדבר האמיתי הוא הדרך האנטימיות הקרבה ולאו דווקא הגמירה עצמה, דרך אגב האקדמיה לעברית קבעה מילה לאורגזמה - אביונה (זו כנראה פולניה שקבעה את זה, אחרת אי אפשר להסביר את החוסר חשק שיש במילה הזו).

וסקס באנגלית נשמע הרבה יותר טוב (שלא לומר בגרמנית אח שנל שנל)

סקס זה רעב ששום אוכל לא משביע

48

[QUOTE=נימרוד_M]כאב ראש וכאב ביצים, שניהם קשורי לסקס

אחד בתואנה לקבל השני בתואנה לדחות

הכל נראה או נשמע כאגדה אורבנית בנושא.[/QUOTE]

גבר מציע לאשתו לעשות סקס, והיא טוענת שיש לה כאב ראש.

"אז תרחיקי את הראש מהקיר כאשר אנחנו מזדיינים" מציע הגבר...

המגביה עוף - ירחיק ראות

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”