כ קטיה מדרום תל אביב [רימינג + גרון עמוק ] - דף 2 - סקס אדיר

קטיה מדרום תל אביב [רימינג + גרון עמוק ]

11
[QUOTE=חולה כוס]

הרגע אני חוזר מהדירה הזאת ולהלן הממצאים :

פקידה שמנה (שנראית כמו יוקוזונה), מציגה בפניי מבוגרת עם שיער קצר שהייתה בת 38 לפני 15 שנה.

דיסקרטיות על הפנים (ציון 2 מתוך 10).. כל לקוח רואה אותך כשאתה נכנס , ואין מקלחת בחדרים.(המקלחת ליד הכניסה)

באתי לצאת מהדירה ולהמשיך הלאה.. הפקידה עוצרת אותי ואומרת לי חכה! יש עוד בחורה שכרגע עסוקה..

אמרתי סבבה , נחכה וניראה..

ואז מגיע הדובדבן שבקצפת.. קטיה המיתולוגית שעבדה בסלמה 151

בזמן שאני מקבל פרטים , עוד דפיקה בדלת והפקידה ממשיכה להכניס לקוחות.. בשלב זה רציתי לוותר.

ואמרתי לקטיה שלא מתאים לי.. ואז קטיה זורקת אותי למיטה.. ואומרת לי אתה לא הולך לשום מקום , אני חייבת לטעום אותך.. מאחר והייתה כימיה מצויינת, החלטתי לזרום איתה.. ונישלחתי להתקלח..

המראה דיי פושר .. לא התאכזבתי אבל גם לא בדיוק הטעם שלי.. 160+, רזה , שיער ארוך צבוע לשחור סיני

חזה בינוני מינוס, כוס נפוח יפה מגולח (לא למשעי), טוענת שהיא בת 29.

מציצה סוף הדרך,(בלי) הבחורה מוצצת 10 דקות ברציפות וגם נהנת מזה, נותנת ליקוקים לאורך התותח, מלקקת ביצים חופשי, שואבת ומוצצת עם הרבה רוק, קיבלתי ממנה גם גרון עמוק (יש לי 18 ס"מ), ללא ספק מציצה איכותית מאוד!! , קיבלתי ממנה גם רימינג לא רע, (לא חודרני , אבל ליקוקים מצמררים באיזור התחת)

לאחר מכן ירדתי לה.. והיא מראה לי עם האצבעות שלה את הדגדגן.. ואומרת לי תלקק כאן.

נהנתי מאוד מהירידה , אכלתי לה את הכוס 8 דקות ברציפות (כוס נקי וטעים, היה תענוג)

זיינתי אותה בדוגי , מיסיונרית , ורכיבה... (המנוע לא רחב ולא צר במיוחד) אבל בדוגי מרגישים אותה מעולה.

בזמן החדירה הכוס שלה נירטב חבל על הזמן ויש חיכוך מעולה וחלק... הבחורה גונחת ומתנשקת לייט.

לסיום : תמורה מצויינת ל 130 שקל ,(חצי שעה מלאה כולל מקלחת)

ללא ספק אחד מחמשת הזיונים המשובחים שיש לדרום ת"א להציע

החיסרון היחיד זה הדיסקרטיות של המקום שהיא מתחת לכל ביקורת.

חוץ מהקטע של הדיסקרטיות..אני ממליץ מאוד!

פתוח גם בשבת (קטיה נמצאת רק בימי חול)

בימים רגלים פתוח עד 23:00 .. יש עוד בחורה בשם לנה שטרם ראיתי אותה.. קטיה אמרה לי שהיא צעירה מלאה

יום שישי סוגרים ב 16:00.

[/QUOTE]

מסיבות לא ברורות לי קטיה שלחה אותי לאחר כמה חודשי ביקורים מאוד טובים מבחינתי לבחורה אחרת בטענה שהיא לא מדברת עם לקוחות רק מזדיינת (למרות שאיתה היה לי מזל לדבר גם בזמן הזיון עם אחרות או זה או זה לא ביחד)

אבל אני זוכר שהחזה שלה היה עומד והכוס צר מאוד.

השתנו הדברים בשנתיים?

12
[QUOTE=ערבה אנושית][QUOTE=חולה כוס]

הרגע אני חוזר מהדירה הזאת ולהלן הממצאים :

פקידה שמנה (שנראית כמו יוקוזונה), מציגה בפניי מבוגרת עם שיער קצר שהייתה בת 38 לפני 15 שנה.

דיסקרטיות על הפנים (ציון 2 מתוך 10).. כל לקוח רואה אותך כשאתה נכנס , ואין מקלחת בחדרים.(המקלחת ליד הכניסה)

באתי לצאת מהדירה ולהמשיך הלאה.. הפקידה עוצרת אותי ואומרת לי חכה! יש עוד בחורה שכרגע עסוקה..

אמרתי סבבה , נחכה וניראה..

ואז מגיע הדובדבן שבקצפת.. קטיה המיתולוגית שעבדה בסלמה 151

בזמן שאני מקבל פרטים , עוד דפיקה בדלת והפקידה ממשיכה להכניס לקוחות.. בשלב זה רציתי לוותר.

ואמרתי לקטיה שלא מתאים לי.. ואז קטיה זורקת אותי למיטה.. ואומרת לי אתה לא הולך לשום מקום , אני חייבת לטעום אותך.. מאחר והייתה כימיה מצויינת, החלטתי לזרום איתה.. ונישלחתי להתקלח..

המראה דיי פושר .. לא התאכזבתי אבל גם לא בדיוק הטעם שלי.. 160+, רזה , שיער ארוך צבוע לשחור סיני

חזה בינוני מינוס, כוס נפוח יפה מגולח (לא למשעי), טוענת שהיא בת 29.

מציצה סוף הדרך,(בלי) הבחורה מוצצת 10 דקות ברציפות וגם נהנת מזה, נותנת ליקוקים לאורך התותח, מלקקת ביצים חופשי, שואבת ומוצצת עם הרבה רוק, קיבלתי ממנה גם גרון עמוק (יש לי 18 ס"מ), ללא ספק מציצה איכותית מאוד!! , קיבלתי ממנה גם רימינג לא רע, (לא חודרני , אבל ליקוקים מצמררים באיזור התחת)

לאחר מכן ירדתי לה.. והיא מראה לי עם האצבעות שלה את הדגדגן.. ואומרת לי תלקק כאן.

נהנתי מאוד מהירידה , אכלתי לה את הכוס 8 דקות ברציפות (כוס נקי וטעים, היה תענוג)

זיינתי אותה בדוגי , מיסיונרית , ורכיבה... (המנוע לא רחב ולא צר במיוחד) אבל בדוגי מרגישים אותה מעולה.

בזמן החדירה הכוס שלה נירטב חבל על הזמן ויש חיכוך מעולה וחלק... הבחורה גונחת ומתנשקת לייט.

לסיום : תמורה מצויינת ל 130 שקל ,(חצי שעה מלאה כולל מקלחת)

ללא ספק אחד מחמשת הזיונים המשובחים שיש לדרום ת"א להציע

החיסרון היחיד זה הדיסקרטיות של המקום שהיא מתחת לכל ביקורת.

חוץ מהקטע של הדיסקרטיות..אני ממליץ מאוד!

פתוח גם בשבת (קטיה נמצאת רק בימי חול)

בימים רגלים פתוח עד 23:00 .. יש עוד בחורה בשם לנה שטרם ראיתי אותה.. קטיה אמרה לי שהיא צעירה מלאה

יום שישי סוגרים ב 16:00.

[/QUOTE]

מסיבות לא ברורות לי קטיה שלחה אותי לאחר כמה חודשי ביקורים מאוד טובים מבחינתי לבחורה אחרת בטענה שהיא לא מדברת עם לקוחות רק מזדיינת (למרות שאיתה היה לי מזל לדבר גם בזמן הזיון עם אחרות או זה או זה לא ביחד)

אבל אני זוכר שהחזה שלה היה עומד והכוס צר מאוד.

השתנו הדברים בשנתיים?

[/QUOTE]

החזה אכן עומד.. (קטן עד בינוני).. הכוס דיי צר .. אבל לא הייתי אומר צר מאוד.

והוא ממש לא רחב..(יאמר לזכותה שהיא יודעת לכווץ טוב מאוד).. בכל אופן בדוגי הרגשתי אותה הרבה יותר טוב

מאשר במיסיונרית. חולה כוס2010-4-14 17:9:42
מומחה לפתיחות שושנה מ"ס 1 בישראל

שחשף את פרשת השחיתות של הפורום

שף המכונים והדירות הדיסקרטיות

וזיין המכוניות האולטימטיבי באיזור המרכז .

*אומן הפיתוי*

13

הערבה הזה מאוד חכם

מצא לו פתרון זול, לקבל טיפול פסיכולוגי מזונות ברבע מחיר מאשר

פסיכולוג או פסיכיאטר,

מעניין כדאי לחשוב על זה, השאלה אם זה עוזר?

ודרך אגב אני מסכים עם קטי, העבודה שלה זה להזדיין,

לדבר, זה למקצתועות אחרים

יום נהדר לכם.

14
[QUOTE=yooz]

הערבה הזה מאוד חכם

מצא לו פתרון זול, לקבל טיפול פסיכולוגי מזונות ברבע מחיר מאשר

פסיכולוג או פסיכיאטר,

מעניין כדאי לחשוב על זה, השאלה אם זה עוזר?

ודרך אגב אני מסכים עם קטי, העבודה שלה זה להזדיין,

לדבר, זה למקצתועות אחרים

יום נהדר לכם.

הכול נכון

רק המחיר הוא לא רבע אלה כמעט זהה.

360 ש"ח עבור 50 דקות (3 כניסות שאני לוקח בדרך כלל)

יחד עם זאת אני גם נותן טיפול פסיכולוגי לזונה אז סה"כ יוצא לשניינו הרבה יותר זול.

לגבי האם זה עוזר - תשפוט אתה לפי כתבות שלי.

[/QUOTE]

16
[QUOTE=yooz]

אהבתי את התגובה מאוד אינטלנגית.

ויום טוב

[/QUOTE]

תודה

תבין בשבילי סקס ללא שיחה הוא השפלה עצמית. בזמן אחרון אני אפילא לא מסוגל לעשות את זה. בוולפסון 55 פגשתי לנה - אחת הנשים היפות ועם גוף פנטסתי שראיתי בדרום תל אביב. היא הייתה נחמדה אבל מרוחקת. עשתה כול דבר שאמרתי אבל ראיתי שהיא לא איתי. לא הצלחתי לגמור. שלמתי עבור 40 דקות הלכתי אחרי 20. בלי כעס כמובן אבל מתוסכל.

קטי גרשה אותי לא בגלל דיבורים.

איתה עמד לי כול הזמן וכול 40 דקות הייתי בפעולה. היא הייתה מאוד נחמדה ודברנו יפה. בגלל שאני תמיד דואג שלא יפסידו לקוחות בגללי שהכניסה ראשונה נגמרת (ואני שומר שאני לא גמרתי) אני מבקש שיבדוק האם מחכים לה. אם מחכים אני יוצא נותן תור ללקוח הבא ורק אז חוזר. בפעם אחרונה שיצאתי לחכות, ראיתי בחורה מושכת וחייכתי לה. שנכנסתי לקטיה לסיבוב שיני היא שאלה אותי האם אני עדיף את השנייה שספרה לה על מבט שלי. אמרתי שאני רוצה אותה.

שגמרתי קטיה אמרה שטוב יהיה לי עם ידידה שלה ניקול משלומה 50 שאוהבת גברים מבוגרים.

אמרתי: אולי בעתיד.

שהתקשרתי לקבוע עם קטי פגישה הבאה היא בצורה מאוד ידידותית אמרה שאלך לניקול. אחר כך התקשרה ןשאלה האם לא נעלבתי. הייתה בסדר גמור.

האמת שאני כן מתנהג כפסיכולוג עם זונות. אחת אמרה לי שבלידי היא נכנסת לדיכאון. מה שנתתי לשלי מלוינסקי - כולם יכולים לקרוא.

לא אדבר על שתי בחורות שאני מבקש עכשיו אבל גם איתן אני כמו פסיכולוג.

אבל זה הדדי - אתה צודק אני מקבל המון מאישה שאני גם שוכב איתה וגם מדבר יל חים שלי ושלה.

בגלל זה אני כול כך נלחם על כבוד שלהן כי אני יודע את החיים האמיתיים שלהן.

שיהיה לכולנו חג שמח. וכבוד לבנות שנותנות לנו שמחה.

18

הייתי היום יש שם את קטיה ועוד איזה רוסיה קצת גדולה לא מושכת בכלל.

נכנסתי עם קטיה אחרי שחיכיתי איזה רבע שעה.היה חבל על הזמן היה שווה לחכות.

פינוק מעולה מציצה מעולה לצערי לאחר מכן לא יכולתי להחזיק הרבה וגמרתי שהיא רוכבת עליי.(עם גומי כמובן)

לא הלחיצה ולא תקתקה היה אחלה פעם הבאה אולי אכנס לזמן יותר ארוך לשתי אקטים אם זה אפשרי .לפי מה שהבנתי היא מוכרת מאוד מבקשים אותה כל הזמן והשניה סתם יושבת שם.

19
[QUOTE=sidi]

הייתי היום יש שם את קטיה ועוד איזה רוסיה קצת גדולה לא מושכת בכלל.

נכנסתי עם קטיה אחרי שחיכיתי איזה רבע שעה.היה חבל על הזמן היה שווה לחכות.

פינוק מעולה מציצה מעולה לצערי לאחר מכן לא יכולתי להחזיק הרבה וגמרתי שהיא רוכבת עליי.(עם גומי כמובן)

לא הלחיצה ולא תקתקה היה אחלה פעם הבאה אולי אכנס לזמן יותר ארוך לשתי אקטים אם זה אפשרי .לפי מה שהבנתי היא מוכרת מאוד מבקשים אותה כל הזמן והשניה סתם יושבת שם.

[/QUOTE]

לי היה איתה מזל שהחזקתי כול הזמן זיקפה. היא מצוינת בסקס.

לא מבין לא יפה בכלל אבל גורמת לזקפה ענקית

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”