הרגע אני חוזר מהדירה הזאת ולהלן הממצאים :
פקידה שמנה (שנראית כמו יוקוזונה), מציגה בפניי מבוגרת עם שיער קצר שהייתה בת 38 לפני 15 שנה.
דיסקרטיות על הפנים (ציון 2 מתוך 10).. כל לקוח רואה אותך כשאתה נכנס , ואין מקלחת בחדרים.(המקלחת ליד הכניסה)
באתי לצאת מהדירה ולהמשיך הלאה.. הפקידה עוצרת אותי ואומרת לי חכה! יש עוד בחורה שכרגע עסוקה..
אמרתי סבבה , נחכה וניראה..
ואז מגיע הדובדבן שבקצפת.. קטיה המיתולוגית שעבדה בסלמה 151
בזמן שאני מקבל פרטים , עוד דפיקה בדלת והפקידה ממשיכה להכניס לקוחות.. בשלב זה רציתי לוותר.
ואמרתי לקטיה שלא מתאים לי.. ואז קטיה זורקת אותי למיטה.. ואומרת לי אתה לא הולך לשום מקום , אני חייבת לטעום אותך.. מאחר והייתה כימיה מצויינת, החלטתי לזרום איתה.. ונישלחתי להתקלח..
המראה דיי פושר .. לא התאכזבתי אבל גם לא בדיוק הטעם שלי.. 160+, רזה , שיער ארוך צבוע לשחור סיני
חזה בינוני מינוס, כוס נפוח יפה מגולח (לא למשעי), טוענת שהיא בת 29.
מציצה סוף הדרך,(בלי) הבחורה מוצצת 10 דקות ברציפות וגם נהנת מזה, נותנת ליקוקים לאורך התותח, מלקקת ביצים חופשי, שואבת ומוצצת עם הרבה רוק, קיבלתי ממנה גם גרון עמוק (יש לי 18 ס"מ), ללא ספק מציצה איכותית מאוד!! , קיבלתי ממנה גם רימינג לא רע, (לא חודרני , אבל ליקוקים מצמררים באיזור התחת)
לאחר מכן ירדתי לה.. והיא מראה לי עם האצבעות שלה את הדגדגן.. ואומרת לי תלקק כאן.
נהנתי מאוד מהירידה , אכלתי לה את הכוס 8 דקות ברציפות (כוס נקי וטעים, היה תענוג)
זיינתי אותה בדוגי , מיסיונרית , ורכיבה... (המנוע לא רחב ולא צר במיוחד) אבל בדוגי מרגישים אותה מעולה.
בזמן החדירה הכוס שלה נירטב חבל על הזמן ויש חיכוך מעולה וחלק... הבחורה גונחת ומתנשקת לייט.
לסיום : תמורה מצויינת ל 130 שקל ,(חצי שעה מלאה כולל מקלחת)
ללא ספק אחד מחמשת הזיונים המשובחים שיש לדרום ת"א להציע
החיסרון היחיד זה הדיסקרטיות של המקום שהיא מתחת לכל ביקורת.
חוץ מהקטע של הדיסקרטיות..אני ממליץ מאוד!
פתוח גם בשבת (קטיה נמצאת רק בימי חול)
בימים רגלים פתוח עד 23:00 .. יש עוד בחורה בשם לנה שטרם ראיתי אותה.. קטיה אמרה לי שהיא צעירה מלאה
יום שישי סוגרים ב 16:00.
[/QUOTE]
מסיבות לא ברורות לי קטיה שלחה אותי לאחר כמה חודשי ביקורים מאוד טובים מבחינתי לבחורה אחרת בטענה שהיא לא מדברת עם לקוחות רק מזדיינת (למרות שאיתה היה לי מזל לדבר גם בזמן הזיון עם אחרות או זה או זה לא ביחד)
אבל אני זוכר שהחזה שלה היה עומד והכוס צר מאוד.
השתנו הדברים בשנתיים?