כ נינה - אוקראינית סטייל אשת השכן - דף 4 - סקס אדיר

נינה - אוקראינית סטייל אשת השכן

34

תאמינו לי חברים כזאת נשמה עוד לא ראיתי.. התקשרה אליי היום מיוזמתה בשעה 9 בבוקר.

וקראה לי בשמי הפרטי, אמרה לי חג שמח וכמובן גם שאלה אותי למה נעלמתי ולא באתי יותר מאז

הפעם הקודמת... דיברנו קצת בטלפון על הא ועל דא.. כמובן שהבטחתי שאבקר אותה בקרוב..

אני קצת בהלם שהיא תפסה יוזמה והתקשרה אליי, וניזכרה בי.. אני יושב כרגע מול המחשב אם חיוך ענק

נשבע לכם ביקר לי !!

האם יש עוד מישהו מהפורום מאלה שהיו אצלה וקיבל ממנה טלפון אישי ??

מומחה לפתיחות שושנה מ"ס 1 בישראל

שחשף את פרשת השחיתות של הפורום

שף המכונים והדירות הדיסקרטיות

וזיין המכוניות האולטימטיבי באיזור המרכז .

*אומן הפיתוי*

36
[QUOTE=חולה כוס]

תאמינו לי חברים כזאת נשמה עוד לא ראיתי.. התקשרה אליי היום מיוזמתה בשעה 9 בבוקר.וקראה לי בשמי הפרטי, אמרה לי חג שמח וכמובן גם שאלה אותי למה נעלמתי ולא באתי יותר מאז הפעם הקודמת... דיברנו קצת בטלפון על הא ועל דא.. כמובן שהבטחתי שאבקר אותה בקרוב..אני קצת בהלם שהיא תפסה יוזמה והתקשרה אליי, וניזכרה בי.. אני יושב כרגע מול המחשב אם חיוך ענקנשבע לכם ביקר לי !! האם יש עוד מישהו מהפורום מאלה שהיו אצלה וקיבל ממנה טלפון אישי ??

[/QUOTE]

מסתבר ששיווק זה א"ב של כל עסק ולא משנה באיזה תחום
הגברת מבצעת "שימור לקוחות"
חג עצמאות שמח

חוטיני הינו הסימן הטוב לדמוקרטיה ....

הוא מפריד בין הימין לשמאל ..מבליט את שני הגושים

דואג למרכז....ומאחד את מבטי העם.....

37
לי נראה שבמקרה של הגברת הזאת ו"חולה כוס" זה קצת יותר משימור לקוחות... עובדה שגם אני קיבלתי ממנה בזמנו את הטלפון הפרטי שלה, ולעומתו שהיה אצלה רק פעם אחת, אני הייתי אצלה פעמיים, ובכל זאת אליי היא עדיין לא התקשרה...
מחפש את הדבר האמיתי!

38
[QUOTE=אבשלום]לי נראה שבמקרה של הגברת הזאת ו"חולה כוס" זה קצת יותר משימור לקוחות... עובדה שגם אני קיבלתי ממנה בזמנו את הטלפון הפרטי שלה, ולעומתו שהיה אצלה רק פעם אחת, אני הייתי אצלה פעמיים, ובכל זאת אליי היא עדיין לא התקשרה... [/QUOTE]

אחרי מה שכתבת כרגע.. החיוך על פניי גדל עוד יותר.. (הכל ברוח טובה אחי).

האם הגעת איתה לדברים אחרים מלבד הטיפול הסטנדרטי ?
מומחה לפתיחות שושנה מ"ס 1 בישראל

שחשף את פרשת השחיתות של הפורום

שף המכונים והדירות הדיסקרטיות

וזיין המכוניות האולטימטיבי באיזור המרכז .

*אומן הפיתוי*

39
לא אחי, לא הגעתי איתה לדברים אחרים, והאמת שלא ממש ניסיתי. היא מעסה טובה, אבל כעיקרון לקטע מיני ואקסטרות אני מעדיף מישהי צעירה יותר. נדמה לי שדיווחתי בפורום או לך אישית על הטיפול שלי... כנראה ששכחת, אפילו בשביל להוריד תחתונים היא רצתה ממני 50 ש"ח נוספים בשתי הפעמים... עובדה שהעדפתי מאז אחרות.
מחפש את הדבר האמיתי!

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”