כ הקפצות סרק 2010 __XX__XX__XX__XX__XX__ - דף 24 - סקס אדיר

הקפצות סרק 2010 __XX__XX__XX__XX__XX__

233

הייתי היום בתל אביב בעבודה.

אחרי התלבטות רבה קבעתי עם אלינה. אם אני אכתוב שהיה מצוין אלה שחושדים שאני חסיד שלה יגידו: בטח אצלה הוא תמיד מרוצה. אם אפרט מה עשינו – יוצא גס לבחורה עדינה הזאת.

אז אספר סיפור לא על זיון. שלחתי מסרון שמגיע בזמן. רבע שעה לפני הפגישה – טלפון בקשה לדחות לחצי שעה היא צרכה לצאת. אני כמובן מסכים.

הרבה דברים אפשר לגיד אלי אבל נאיבי אני לא.

רימינג מעשי הזכיר לי שנים בצבא. אז עם הניסיון לתצפיות בתנאים קשים ומסוכנים לעשות תצפית בבן יהודה משימה לילדים.

כמובן כמו שחשבתי אף אחת לא יצאה מהדירה אבל נכנס בחור צעיר וחסון. טוב אמרתי לעצמי – הוא כבר יכין לי את השטח.

לא רציתי להלחיץ חיכיתי שהוא יוצא ואז נכנסתי. נשקתי את ידה הלכתי לחדר שינה. הרגשה כמו עם מאהבת. התחלנו להתמזמז מול מראה. אני מתלהב מהגוף שלה. אמרתי לה אני מקווה שאת מבינה שאני יודע שהית עם לקוח. אני חבר שלך את תשקרי לי. אם צריך לחכות – אני אחכה. היא נסתה להמציא סיפור, אמרתי: תפסיקי אני בעדך אני לא אגויסט תמיד תדברי אמת. ואז היא אמרה: אבל זה מאוד מביך לכתוב שבאה קליינט.

תכננתי זמן שיהיה מספיק לשיחה. ואני רוצה להבהיר אני מדבר עם זונות לא בגלל שזה פוטר לי בעיות נפשיות.

yooz כתב:

הערבה הזה מאוד חכם

מצא לו פתרון זול, לקבל טיפול פסיכולוגי מזונות ברבע מחיר מאשר

פסיכולוג או פסיכיאטר,

מעניין כדאי לחשוב על זה, השאלה אם זה עוזר?

ענית לו :

הכול נכון

רק המחיר הוא לא רבע אלה כמעט זהה.

360 ש"ח עבור 50 דקות (3 כניסות שאני לוקח בדרך כלל)

יחד עם זאת אני גם נותן טיפול פסיכולוגי לזונה אז סה"כ יוצא לשניינו הרבה יותר זול.

לגבי האם זה עוזר - תשפוט אתה לפי כתבות שלי.

yooz ענה:

אהבתי את התגובה מאוד אינטלנגית

ונזכרתי בבדיחה.

אישה באה לפסיכולוג אומרת: יש לי בעיה. הפסיכולוג אומר לה: תתפשטי ותתכופפי. אישה עושה זאת והפסיכולוג מזיין אותה בטוסיק. אישה שואלת: מה עשיתה? פסיכולוג עונה: בעיות שלי פטרתי עכשיו אטפל בבעיות שלך.

ככה גם אני.

אני מזיין אחר כך מטפל בבעיות של בחורה. זה חשוב לי לתמוך בהן.

חזור אל “המחסן המוסתר”