[QUOTE=בולבולקולוג]
והרי תרומתי לפורום ולא רק בדיווחים מהשטח.
הגלולות הנפוצות:
1. ויאגרה (סילדנאפיל - יצרן: פייזר)
- הגלולה הכחולה - הראשונה שיצאה לשוק לסיוע בזיקפתו של איבר הזכרות שלנו.
- מינונים של 25/50/100 מ"ג
- נטילה על קיבה ריקה מינימום שעתיים אחרי הארוחה האחרונה !צריכת משקאות ומזון שומניים (בשרים, מילקשייק או מטוגנים) גורמים לאי ספיגת התרופה כמו כן אלכוהול מפחית את ההשפעהויש להימנע מהם כבר מתחילת היום שבו מתכוונים ליטול את הגלולה !!!
- הגלולה לא פועלת ללא גירוי פיזי כמו ליטוף, חיכוך, או גירוי פסיכולוגי
- נכנסת לפעולה רק כשעה אחרי בליעת הגלולה ופעילה במחזור הדם בערך 4 שעות בלבד !!!
- תופעות לוואי העלולות להיווצר במקרים מסוימים: כאב ראש, הפרעות עיכול או טשטוש ראייה.
2. סיאליס (טאדאלאפיל - יצרן: אלי-לילי ואייקוס)
- הגלולה הצהובה - החדישה יותר
- מינון פופולארי של 20 מ"ג (לרגישים וחסכנים חצי גלולה 10 מ"ג גם עובדת היטב) יש גם 10 מ"ג כגלולה.
- לא צריך להימנע ממזון ושתיה (יתרון) ניתן לאכול ולשתות אלכוהול במידה מתונה.הגלולה לא פועלת ללא גירוי פיזי כמו ליטוף, חיכוך, או גירוי פסיכולוגי
- יתרון ענק - פעילה במחזור הדם עד יומיים ויותר !!!לרוב ההשפעה החזקה ביותר מורגשת ביום הראשון אך בהחלטת בעלת אפקט גם ביום השני ואצל חלק מהאנשים אף ביום השלישי, היצרן מצהיר על 36 שעות פעולה.חידוש נוסף יחסית לויאגרה הסיאליס יכולה להתחיל להשפיע תוך חצי שעה מזמן נטילתה.
- תופעות לוואי העלולות להיווצר במקרים מסוימים: כאב ראש, הפרעות עיכול או כאב שרירים
3. לויטרה (וארדנאפיל - יצרן: באייר)
- הגלולה היותר חדשה בשוק (עיקר החידוש במהירות ההשפעה)
- מינונים קיימים 5/10/20 מ"ג.
- צריכת משקאות ומזון שומניים (בשרים, מילקשייק או מטוגנים) גורמים לאי ספיגת התרופה.
- הגלולה לא פועלת ללא גירוי פיזי כמו ליטוף, חיכוך, או גירוי פסיכולוגי
- החידוש שהיצרן מבטיח כי הגלולה מתחילה להשפיע תוך 16 דקות עד חצי שעה וכי היא פעילה לעד 12 שעות מזמן נטילתה.
- תופעות לוואי העלולות להיווצר במקרים מסוימים: כאב ראש, הפרעות עיכול, סחרחורת או הפרעה בראיית צבעים
את הגלולות יש לנטול עם מים בלבד ולא עם משקאות מתוקים ו/או המכילים פרי.
התרופות הנ"ל אסורות על נוטלי תרופות המכילים ניטריטים כמו גם על אנשים שמצבם הנפשי הרפואי או הגופני מונעים מהם לקיים יחסי מין. כמו כן אסורה על חולי לב.
בכל מקרה חובה להיוועץ ברופא המשפחה לפני נטילה ראשונה של אחת מהגלולות הנ"ל
חובה לקרוא את העלון לצרכן לפני השימוש !!!
כל האמור לעיל אינו מהווה המלצה כזו או אחרת לנטילת גלולה וזוהי סקירה אישית שלי על סמך ידע ונסיון אישיים.
תשובה לשאלה המקורית איך ואיפה הכי טוב להשיג ויאגרה / סיאליס / לויטרה מקורית
איך: לגשת לרופא המשפחה (אין צורך להתבייש) ולקבל מרשם כדת וכדין.
איפה: הכי טוב בבית מרקחת בלבד !!!שיקולים:
- הכי טוב (כי הכי בטוח)
- הכי יקר שרק אפשר לשלםרביעיית גלולות עולה בממוצע 200 ש"ח בבית המרקחת רק ע"פ מרשם מרופאבחלק מקופות החולים ניתן לקבל שמיניית גלולות תמורה מעט יותר מ- 300 ש"ח.ממוצע המחירים אם כן עומד על 40-50 ש"ח לגלולה !!!
- חובה להצטייד במרשם מרופא
הבעיה מתחילה בצריכה מוגברת ובפיתוח תלות בגלולה לפני מפגש מיני התחושה של עדיף ללכת על בטוח מאשר לא לתפקד כמו שהייתי רוצה או כמו שאני רגיל ...
ישנם מצבי חרמנות פסיכולוגית (חרמן בטירוף בראש) ויש לי מישהי שאני נמצא איתה (בתשלום או שלא) והנה הוא לא קשיח מספיקאם מעייפות / היעדר שינה / טירדות היומיום או סתם תקופה לחוצה או בעיות בתפקוד מיני ועוד ...
אז יש לי משהי שאני מת לתקוע אותה בתחת (או רגיל) אבל אופס הוא לא קשוח לי מספיק כדי לפרוץ פנימה ...
"איזה באסה" איזה פספוס הלך הכיף הגדול שהתבשל לי בראש בגלל חוסר צייתנות מצד השותף שלנו.
כמו שכתבתי הבעיה מתחילה בצריכה מוגברת כמו אצלי.אני אישית מעדיף את הסיאליס ונוטל אותה ליתר ביטחון לפחות שעה לפני מפגש ולמרות ההשפעה ארוכת הטווח יחסית אם למחרת אני אמור לקיים יחסי מין שוב, אז אני לוקח גלולה נוספת אף על פי שיצא לי לזיין מצויין יומיים רצוף על אותה גלולה.
אגב היצרן טוען לנתונים המפורסמים עבור קיום יחסי מין לפעם אחת ואומר שלא נבדקו נתונים לקיום יחסי מין מרובים.
אז נוצרת בעיה נוספת של עלויות (הוצאה כספית גדולה) אם בחודש סביר אני מקיייחסי מין בתדירות של יום כן ויום לא אני אמור לצרוך 15 גלולות שיעלו לי לפחות 600 ש"ח אם לא 800 ש"ח !וזאת כהוצאה חודשית קבועה !!! ובחודשים חלשים יותר 300 עד 450 ש"ח.
לא הייתי מתנגד להיות "טחון" בכסף כפי שכבר כינו אותי כאן בפורום אבל מאחר ואני לא, מתעוררת השאלה ...
איך מפחיתים את ההוצאה הקבועה ???
ישנם סוחרים המפרסמים במקומונים גלולות מוזלות למכירה בכמויות ומחירים שונים.חלקם מציעים את המוצרים המקוריים בצד מוצרים כאילו מקוריים.
שיטת השיווק דומה כמעט אצל כולם וזה נעשה בהזמנה טלפונית.שליח שגם גובה את התשלום (לרוב השליח לא קשור ישירות לסוחר) מגיע עד אליך !
מודה ומתוודה שאכלתי אותה מספר פעמים כשניסיתי "בקבוק" של 50 יח' או זיופים של "רביעיות מקוריות",
עד אשר עליתי על ספק אמין שדרכו אני מזמין אך ורק סיאליס מקורי (20 מ"ג) !!!
העיסקה המקורית הייתה קנה 2 רביעיות סיאליס מקורי וקבל 2 יח' חינם סה"כ 10 גלולות במחיר 200 ש"ח.כשנהפכתי ללקוח קבוע ביקשתי מחיר טוב יותר וקיבלתי 3 רביעיות שזה אומר 12 גלולות במחיר של 200 ש"ח !!
זאת אומרת פחות מ 17 ש"ח לגלולה מקורית באריזה המקוריתוזה אחרי שהשוותי למקור של בית מרקחת 1:1 כולל הוראות שימוש בעיברית.שליש !! שליש, מחיר לעומת בית המרקחת לאותו המוצר בדיוק ובאותה האריזה.
מיתר לציין שאני לא מנסה להזמין שום דבר אחר והDUDE בטלפון יודע שלא יכול לשכנע אותי למשהו אחר.
לא בא לי פשוט להחליף משהו שעובד לי טוב למרות שהוא מתעקש שבבקבוקים של 50 זה בדיוק אותו דבר או כשהוא מנסה להציע ויאגרה או לויטרה.
כבר הפניתי אליו חברים שלי שמקבלים את אותו הדיל שליואם הוא טועה בעיסקה ומציע 8+2 הם יודעים להגיד מראש שחבר היפנה אותם והחבר מקבל 8+4 תמורת 200 ש"ח אז מי שרוצה, לא לתת לו לשנורר 2 גלולות.
לבסוף טלפון למי שמעוניין: 054-22-22-259 לדעתי חובה להגיד שחבר היפנה לקבלת הדיל.
למותרלציין כי עבדכם הנאמן בדק גם את הגלולות האחרות (מרשם רופא בבית מרקחת) ואלו ממצאיי האישיים:
ויאגרה:תחושה של תותב/גדם מין צינור מרכזי קשיח כשמעליו מעטפת בשר ועור דלילים יותר תחושה לא הכי נעימה.
לויטרה:לא עשה לי את זה באופן אישי ומהירות הפעולה להפחתת זמן תגובה ברבע או חצי שעה לא ממש משנים לי, מה גם שלא הוכיח לי שרידות השפעה (לפני כשלוש שנים ולכן אולי אנסה שוב)
סיאליס:הכי מתחבר אליי, עובד לי מצויין יכול לזיין כמעט כל הלילה ואני ובנות זוגי מרוצים מאד.
לשירותכם בכל עת,
הבולבולקולוג 
נ.במאחר ולקח לי לא מעט זמן לכתוב ולהיפתח כאן,מותר להגיד תודה אם עזרתי כאן למישהו ...
[/QUOTE]