כ מירב הזונה המאושרת+ וידאו + אישור STD עדכני - דף 29 - סקס אדיר

מירב הזונה המאושרת+ וידאו + אישור STD עדכני

281
מירב
אני לא מדווח הרבה, ולא ממש טורח להגיב לדברי החוכמה או הלהג שנכתבים בלי מחשבה תחילה או עם על ידי מהחברים בפורום ולרוב אני בגישה של "שקול מילים או שקול שיניים".

אבל אחרי שביליתי עם מירב אני יכול לומר שהיא יודעת להנות ויודעת לתת את ההרגשה שכולה שלך בזמן הקצר שאתה איתה (בעצם זה לא היה כל כך קצר)

לדעתי בהחלט מהמאהבות הטובות ביותר שקיימות בביצה המקומית אם לא הטובה שבהן.

היא לא ילדה, ולא מלכת היופי, ולא אנורקסית, אבל היא אישה!!! אח איזו אישה!!! אם הייתי יכל לאמץ ולשמור אצלי...

תודה מירב שהסכמת שאלחש בין רגלייך

רעב תמיד
סקס זה רעב ששום אוכל לא משביע

282

היי

אומר מראש אני לא מצטיין בכתיבה לכן עד היום לא הגבתי האתר הזה או באתרים אחרים אני משאיר את זה לטובים ממני בכתיבה

תגובתי היום יוצאת דופן וכנראה האחרונה

לאחר יומיים של גלישה וקריאה של כל התאורים שנכתבו בשירשורים השונים מפריע לי ואולי גם מציק שלאף אחד לא הפריע השם שבה בחרה לכינוי באתר זונה מאושרת

זונה את לא

מאושרת כנראה שכן

לכינוי זונה יש משמעות רבה יותר מעיסוק במקצוע העתיק בעולם בתקופת המרגלים המילה הובנה כפשוטה היום למילה יש משמעות אחר לגמרה וחבל שבחרת לעצמך כינוי שכזה

אין ספק שלפי הסגנון הכתיבה את יוצאת דופן משאר הבנות שמשוקוות את עצמם דרך האתר מבחינה זו בעצם נתת בראש לכל השאר

אם רצית לזעזע את הגולשים וליצור כותרת מושכת הצלחת ללא ספק

היום לאור התגובות של אלה שהיו אצלך שממש לא משתמע מדיברהם כי בילוי עם זונה יהיה נכון לשנות את הכינוי ל מירב המאושרת

את פשוט אשה שיודעת מה שאנחנו רוצים

נשיקות

אולי תספקתי המילה מאושרת בלבד לאחר הבום

מושיק

283

היי מושיק! תודה לך אבל:

ראשית, את המונח או המושג או סתם השם "הזונה המאושרת" לא אני המצאתי, לדעתי הייתה זו קסאבירה הולנדר או העורך שלה, או שגם היא שאלה את השם ממקום כלשהו. מבטיחה לבדוק את הנושא ולחזור עם ממצאים

שנית, אני מקווה מאוד שאני יודעת במקרים רבים מה אתם רוצים, אבל אם אני גובה על כך, זה עושה אותי - בעיסוקי - זונה, וזה בסדר גמור, זה חלק ממה שהמושג "הזונה המאושרת" אומר, המילה "זונה" לא מפחידה או מרתיעה אותי, כי כרגע זהו עיסוקי ואני מאושרת מכך. לכן הכינוי הנבחר נראה לי הולם.

נשיקות ווירטואליות חמות!!!

רעב תמיד, מקסים אחד! תודה לך!!

קישור לאתר הפרטי שלי:

284

שלום למירב ולכל החברים בפורום,

גם לי, כמו ל-"זה הקטן גדול יהיה", מפריע הכינוי שלך "הזונה המאושרת". אמנם זה פלאגיאט מגב' הולנדר אבל הוא לא מתאים לך.
מקצועך לדעתי הוא קורטיזנה (Courtesan).לאחר שגם אני קראתי את כל מה שכתבת, נדמה לי כי את צרכה להקרא "מירב הקורטיזנה המאושרת". לפי ההגדרה, קורטיזנה היא אישת חברה משכילה, משעשעת, בעלת חוש הומור שמארחת את הגבר כולל יחסי מין להנאת שניהם.

לפי התרשמותי ממה שקראתי, זה המונח שמתאים לך. בתקווה שבעתיד הקרוב ניפגש ואז נוכל גם לדון במשמעות המונח.

להתראות בליווית צרור פרחים לקורטיזנה המאושרת.

הקניין
הקניין

287

הקניין יקירינו, אתה יודע מה , בתחילה גם אני חשבתי כך. אך לאחר מחשבה שנייה(ושלישית) הגעתי למסקנה שאם מירב מרגישה טוב עם הכינוי שיצרה לעצמה אין לאף אחד מאיתנו את הזכות לקטלג אותה בהתאם להעדפותיו האישיות. מעדות אישית אני יכול לומר ללא שמץ של היסוס שהיא אישה נהדרת כמו שהיא בדיוק מרבי (יצא לי אחד דו משמעי) שלא הייתי רוצה לשנות בה כחוט השערה, ושיותר מהרוויחה את הזכות לנהל את חייה ולכנות את עצמה כפי שהיא חפצה.

רימינג מעשי2010-4-26 15:57:16

288
[QUOTE= זלדה מישקובסקי]

לכל איש יש שם
שנתנו לו חטאיו
ונתנה לו כמיהתו

לכל
איש יש שם
שנתנו לו שונאיו
ונתנה לו אהבתו

[/QUOTE]

אין לך ברירה אחותי
הזונה המאושרת, את חייבת לוותר או על המין או על הכסף.

העיקר שתישארי מאושרת

אני חושב שיש התחסדות
מסויימת שלנו ברתיעה מהמילה זונה, למרות שאין לנו שום רתיעה מהזונות.

אני בעיקרון חושב שזה נחמד שיש זין (אחד) בין כל הממ"ים

מירב, זונה מאושרת, שלך משה מינייס

menice2010-4-26 16:11:13
משה מינייס

מי שחי על הקצה תופס פחות מקום

289
אני הולך לזונה .
באנגלית אני נקרא john &n bsp;
a person who uses the services of a prostitute
זה מה שאני עושה ברמה הכי פשוטה.
היכרנו בפורום שעוסק בזנות
מרב קוראת לעצמה זונה
אני מזדיין עם זונה ומשלם כסף.

אז זהו, שזה מתחיל בזה אבל לא מסתיים בזה.

וזה כל ההבדל בין מרב לאחרת ממש לא אכפת לי השם.

its 4 in the morning the end of December

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”