כ מצחיקים-בדיחות סקס/זונות-בשביל הצחוק - דף 6 - סקס אדיר

מצחיקים-בדיחות סקס/זונות-בשביל הצחוק

52

בעל ואישה צופים בערוץ 8, יש תוכנית על פסיכולוגיה.

המרואיין מדבר הרבה על נושא רגשות מעורבים וכמה חשוב לדעת להבדיל בין הרגשות השונים.

הבעל פונה לאשתו ואומר: "וואלה איזה בולשיט הפסיכולוגים האלה...מתערב איתך שאת לא יכולה להגיד לי שום דבר שיגרום לי לרגשות מעורבים..."

האישה מהרהרת מעט ואומרת:

"מבין כל החברים שלך, לך יש את הזין הכי גדול...."

No Regrets

54

בטיסת אל על, ילד שואל את אמו:

אמא,נכון שלפיל יש פיל קטן, לג'ירפה יש ג'ירפה קטנה, למה למטוס אין מטוס קטן?

האמא חושבת רגע ועונה: אני לא יודעת, אולי תשאל את הדיילת?

הילד הולך אל הדיילת ושואל אותה את השאלה....

הדיילת חושבת רגע ועונה: נכון ילד שאמא אמרה לך לשאול אותי?

כן, עונה הילד.

הדיילת: אז התשובה היא שאל על תמיד יוצאים בזמן ועכשיו תבקש הסבר מאמא!!

פתגם סיני עתיק אומר שאם אין לך מה לומר, תאמר פתגם סיני עתיק...

לעולם אל תתווכח עם אידיוט! הוא יגרור אותך לרמה שלו ושם ינצח בזכות הנסיון

להתרגז זה להעניש את עצמך על טיפשות של אחרים....

55

בחור מליין עם 3 יזיזות, החליט שהוא צריך להתחתן עם אחת מהן.

לאחר מחשבה מעמיקה, נתן לכל אחת 5000 דולר לעשות בהם כרצונה.

הראשונה, הלכה למכון יופי, עשתה תספורת ותסרוקת מדהימות, עשתה ציפורניים בידיים וברגליים, קנתה בגדים סקסיים מדהימים וחזרה אליו ואמרה "אתה רואה, כל זה בשבילך!"

השניה, נכנסה לחנות חשמל, רכשה מקרר, מדיח כלים, מכונת כביסה ואת כל שאר הציוד החשמלי לבית. עם כל זה חזרה אליו ואמרה "אתה רואה, כל זה בשבילנו כשנהיה ביחד!"

השלישית, השקיעה את הסכום בבורסה, הרוויחה והרוויחה והרוויחה, חזרה אליו ואמרה לו "הנה הכסף שנתת לי ויש לי עוד 50,000 דולר שהרווחתי. כל זה בשבילנו!"

אז את מי מהן הוא בחר לבסוף??

השקיעו רגע מחשבה לפני שתגללו למטה לתשובה..........

הוא בחר בזו שיש לה את החזה הכי גדול, כי זה מה שגברים אוהבים...

פתגם סיני עתיק אומר שאם אין לך מה לומר, תאמר פתגם סיני עתיק...

לעולם אל תתווכח עם אידיוט! הוא יגרור אותך לרמה שלו ושם ינצח בזכות הנסיון

להתרגז זה להעניש את עצמך על טיפשות של אחרים....

56

הפיה

הפיה

בארץ רחוקה רחוקה, בין ההרים הגבוהים, הייתה חווה ובה גרה משפחה עניה עניה, אב, אם, ושני אחים. ולמשפחה היה רק צריף דל ופרה שנתנה להם חלב. בוקר אחד יצאה אם המשפחה לחלוב את הפרה, וראתה שהפרה מתה. מרוב צער והבנה על מצבה העגום, קפצה האם מהצוק אל הנהר והתאבדה. יצא האב לחפש את האם, ראה את הפרה מתה באחו, ואת גופת האם נסחפת במים, מיד קפץ גם הוא מהצוק ורוצץ את גולגלתו על הסלעים. יצא האח הגדול לראות איפה נעלמו ההורים, ראה את הפרה מתה, ואת האב מת ואת האם נסחפת בנהר, נואש מחייו וביקש נפשו למות. בעוד הוא עומד על קצה הצוק, מגיעה אליו פייה יפיפיה ואומרת לו "אם תתקע אותי 5 פעמים רצוף, אני אשיב לתחיה את ההורים וגם את הפרה". טוב אומר האח הגדול, שווה ניסיון. מזיין ומזיין עד שבפעם הרביעית קיבל דום לב ומת. יצא האח הצעיר לראות איפה כולם, ראה את הפרה מתה ואת כולם מתים, לקח רובה ציד בכדי לשים לעצמו כדור בראש, ולפתע מגיעה אליו אותה פייה יפיפיה ואומרת לו " אם תתקע אותי 10 פעמים רצוף, אני אשיב לתחיה את ההורים וגם את הפרה וגם אדאג לכם לחווה משופרת ". טוב אומר האח הצעיר, אין בעיה. רק אל תתפגרי לי באמצע כמו הפרה...

57

ביטוח (לא ישיר) רעיון למקסמקס

אישה אחת באה לסוכן הביטוח שלה ומבקשת לערוך ביטוח נגד אונס. סוכן הביטוח מסתכל עליה בתמיהה ואומר לה: " מצטער, אני לא עורך ביטוחים כאלה". הלכה לסוכן אחר וביקשה ממנו לעשות ביטוח נגד אונס וההוא מסכים ועושה לה... היא חוזרת לסוכן הביטוח שלה ואומרת לו: "תראה, הסוכן ההוא עשה לי ביטוח נגד אונס..." הוא מסתכל בפוליסה ומתגלגל מצחוק... האישה שואלת אותו: "מה כל כך מצחיק?" עונה לה הסוכן: "ראית מה כתוב בפוליסה? 20 ס"מ ראשונים - השתתפות עצמית..."

אור אכיל

ילד אחד שואל את אימו:"אמא אפשר לאכול אור"? "מה פתאום למה אתה חושב ככה"? עונה האם. הילד: "כי אתמול בלילה אבא אמר לך, יאללה יאללה תכבי את האור ותכניסי אותו לפה"

החמות החמה

יצאתי עם חברה שלי כבר שנה והחלטנו להתחתן. ההורים שלי כל כך עזרו בכל ההליכים, החברים תמכו והחברה הייתה חלום. רק דבר אחד הציק לי - חמתי לעתיד. היא אישה מצליחנית וגם יפה. מדי פעם הייתה מרעיפה עלי מבטים שהשאירו אותי המום. באמצע ההכנות לחתונה היא הזמינה אותי לבוא לבדוק את ההזמנות. כשהגעתי לבית של חברתי הייתה חמתי לבד והיא אמרה לי כך: "תראה, עוד מעט תהיה איש נשוי. אני מרגישה כלפיך משיכה שאיני יכולה שהתעלם ממנה, הייתי רוצה לבלות איתך פעם אחת במיטה, לפני שאתה מתחייב לבתי". הייתי המום ונשארתי קפוא במקום. ואז היא אמרה: "תבחר, אתה יכול לצאת דרך הדלת או לבוא אחריי לחדר". אמרה ונעה בהליכתה הסקסית לכיוון חדרה. ואז החלטתי... יצאתי החוצה. להפתעתי בחוץ היה אבא של חברתי. הוא חיבק אותי ואמר שעכשיו הם יודעים שאני הבעל המתאים לבת שלהם, שעברתי את הבחינה שלהם. מסקנה: תמיד תשמור את הקונדומים בתא הכפפות של האוטו!

הגבלת מהירות

מהי המהירות המירבית בסקס? 68 קמ"ש כי ב-69 אתה מתהפך

קשר עין

למה לגברים קשה ליצור קשר עין? כי לשדיים אין עיניים

58
אשה אחת עולה לגן
העדן ומתקבלת בשער על-ידי המלאך
גבריאל. בזמן שהיא ממלאה טופסי קבלה ומשוחחת עם המלאך, היא שומעת צרחות כאב
נוראיות. לשאלתה מה זה, אומר לה המלאך, כי זה מישהו שהגיע לגן עדן לפניה
ועכשיו
קודחים לו חורים בגב לחיבור הכנפיים. האישה נרגעת וממשיכה בתהליך הקבלה.
פתאום היא שומעת צרחות כאב נוספות, הפעם נוראיות עוד יותר. לשאלתה עונה
המלאך, כי
עכשיו קודחים לאיש חור בגולגולת על מנת לחבר לו את ההילה. האישה מפסיקה
ומודיעה למלאך גבריאל שהיא לא מעוניינת יותר להיות בגן העדן ומבקשת
העברה מיידית לגהינום.

אבל, אומר לה המלאך, בגהינום יאנסו אותך ויבצעו בך מעשי סדום. למה לך?

אומרת האישה: לזה יש לי כבר חורים מוכנים.

maxmax2010-6-1 8:2:29
אז אגמור בשיר מזמור

59
יואב החרמן שלא מצא פרטנרית הלך לבית זונות הכי מפואר בעיר.

לאחר ששילם 100 דולר בחר את הבחורה הכי יפה.

בחורה-"איזה תנוחה אתה אוהב"?

יואב-"רוצה משהו שונה רק לא ב-כוס".

בחורה-"אצלינו לא אומרים לא לשום תנוחה".

יואב-"איך את בפה"?

בחורה-ב"וא רגע לחלון.אתה רואה את היגואר החדש למטה?

זה שלי עשיתי את זה רק מהפה".

יואב-השתכנע ועשה מה שעשה.

למחרת חוזר לאותו מקום ובוחר את אותה בחורה.

בחורה-"מה אתה רוצה היום"?

יואב-"רוצה משהו שונה רק לא ב-כוס".

בחורה-"אצלינו לא אומרים לא לשום תנוחה".

יואב-"איך את ב-אנאלי"?

בחורה-"בוא רגע לחלון.אתה רואה את הבית מצד ימין? את זה עשיתי רק מאנאלי".

יואב השתכנע ועשה מה שעשה.

למחרת שוב חוזר ובוחר את אותה בחורה.

בחורה-"מה היום אתה רוצה שונה"?

יואב-"תתפלאי אבל היום אני רוצה רגיל-ב-כוס".

בחורה-בוא רגע לחלון.אתה רואה מרחוק את הגורד שחקים?

אם היה לי כוס אז זה היה שלי".

60

רימינג מעשי - קרעת אותי מצחוק!! יפההה

אפרופו בדיחות - קראתי קצת בשרשור כאן והבדיחה הזאת -

[QUOTE=19LOLx8][QUOTE=חרמן על הזמן]

עשרה אנשים עלו לגן עדן.
בכניסה הכריז המלאך: "כל מי שבגד באישתו שיצעד צעד אחד קדימה!"
תשעה אנשים מתוך העשרה צועדים, ואחרון נשאר במקומו.
המלאך המופתע בודק בספר שלו ולאחר מספר שניות אומר: "שמישהו יגיד גם לחרש לצעוד קדימה

[/QUOTE] [/QUOTE]

הזכירה לי אחת דומה:

ארבעה גברים עולים למשפט בגן עדן אצל מלאך-נציג של אלוהים.

בא המלאך אל הארבעה ואומר:"בהתאם לתקנות בגן העדן - עכשיו כל אחד יקבל כלי רכב בהתאם לכמות הבגידות שלו באשתו. ככל שבגד פחות - ככה הרכב יהיה ברמה גבוהה יותר".

בא המלאך לראשון ושאל:"כמה פעמים בגדת באשתך?" ענה האיש:"4 פעמים". הסתכל המלאך בספר שלו ואמר:"בהתאם לתקנות - מגיע לך הונדה אקורד מודל 2004".

בא המלאך לגבר השני ושוב שאל:"כמה פעמים בגדת באשתך?" ענה האיש:"10 פעמים". המלאך שוב בדק בספר ואמר:"לך מגיע סובארו לאגסי מודל 97' ".

הגיע תורו של השלישי. המלאך שוב שאל:"ואתה? כמה פעמים בגדת?" ענה האיש בקצת מבוכה:"34 פעמים. הייתי ממש מניאק... אני מודה". לאחר ששוב עיין בתקנות ענה המלאך:"לך בכלל לא מגיע רכב ממונע! אתה תקבל אופניים!"

ניגש המלאך אל הגבר הרביעי ושאל: "נו מה איתך? יהיה כאן צדיק אחד בסדום???" ענה האיש: "אני הייתי נאמן כל חיי. לא בגדתי בה בכלל!" המלאך ההמום שאל:"אתה בטוח? אפילו לא פעם אחת?" "כן", ענה האיש. "מעולם לא בגדתי". הסתכל המלאך בספר ואמר:"כל הכבוד! מגיע לך לקבל ב.מ.וו. 750 חדשה בניילונים כולל כל התוספות. כנס וסע. המפתחות בפנים".

נכנס האיש לב.מ.וו הדנדשה והחל נסוע בכבישי גן עדן. לפתע עצר בצד, יצא מהאוטו והתחיל לבכות כולו דמעות. באו אליו השלושה האחרים ואמרו בזעם:"מה אתה בוכה?! תראה איזה רכב חדש קיבלת ותראה מה אנחנו קיבלנו!! ואתה עוד בוכה פה? למה?????"

ענה האיש:"ראיתי עכשיו את אשתי על קורקינט".

לקסר2010-6-16 20:15:45
zooz

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”