כ מארחת פרטית בשם מרינה מבן יהודה - דף 4 - סקס אדיר

מארחת פרטית בשם מרינה מבן יהודה

31

היי חברה,

מדובר בבחורה שלדעתי נקראת חתיכה על גבול המילפית. חזה אגסי עומד עם פטמות גדולות.

גוף "גיטרה" עם תחת טיפה שטוח אבל מעוגל יפה.

הייתי אצלה פעם ודי נהניתי.

אבל!!!!!! ---

לפני יומיים קבענו לשעה שש בערב - והיא פשוט הבריזה לי בצורה הכי מכוערת שיש...

לא עונה ואז טלפון מנותק...לא עונה לסמס לא מגיבה בכלל...

חיכיתי שם כ35 דק' ומשם מאוכזב הלכתי עד דיזינ 184.

חשבתי שמן הראוי לציין זאת לצד הביקורות הטובות.

גלעד.

No Regrets

מארחת פרטית בשם מרינה מבן יהודה

33

גלעד - ראשית מברוק על הכוכב שקיבלת - גם אני קיבלתי לאחרונה את הכוכב, כנראה באותו מועד בו אתה קיבלת, וגם אני לא יודע מה בדיוק עשיתי כדי לזכות בכוכב ותואר המחמיא הנלווה לו: "מדווח תורם עם עתיד".

דווקא עד לפני 9 חודשים הייתי מבקר אצל יותר בחורות וגם מדווח הרבה יותר - ולאחרונה משתדל לצמצם ביקורים וללכת יותר על איכות ופחות על כמות.

ובנוגע להברזה של מרינה כלפיך - לרגע חששתי שאני הגורם להברזה של מרינה כלפיך - אך כנראה שלא (אני כנראה הייתי יום אחרי .

ולגבי עצם ההברזה, שהיא מעשה לא נעים לכל הדיעות, אני דווקא רוצה לנסות ולהציג את הצד החיובי של ההברזה - בהתייחס לאופיה הטוב של הגב' החמודה - ואלו הדברים: בשתי הפגישות שלי עם מרינה סוכם בטלפון על חצי שעה (אגב בגלל קשיי שפה כשניסיתי להגיד לה בטלפון שאולי אני ירצה שעה היא פשוט לא הבינה את דברי - בכל זאת היא רק שנה בישראל ורמת העברית שצברה מוכיח כי יש לגב' משהו בראשה החמוד)- בשתי הפעמים שנפגשתי עם מרינה, בתחילת המפגש בקשתי לשנות מחצי שעה לשעה מלאה - ושילמתי בהתאם - והאמת גם בפעם הראשונה וגם בשנייה מייד כשהסכימה עברה בראשי המחשבה/שאלה שאולי אני גורם לבחורה להבריז למישהו אחר - אך הייתי משוכנע באותו רגע שאם היא מסכימה לתוספת הזמן הנכבדה אז כנראה שהיא לא קבעה עם מישהו אחר (אחרי) - ואולם, מהתרשמותי לגבי אופן התנהלותה, בסוף המפגש השני איתה, אני כנראה משנה דעתי. שכן, בסוף המפגש השני הייתי די סחוט מהפעילות הנמרצת של עם הגברת - שעה שלמה של סקס בלי הפסקות (לא יכולתי להפסיק לאור ביצועי הסקס הטובים ביותר שחוויתי מימי - הגב' פשוט בנויה ב- 100% לחוויות הסקס שאני מצפה לקבל) - היות וכך, בסוף המפגש השני בקשתי לנוח כמה דקות והייתי בטוח שתתנגד גם בגלל שתעדיף שאסתלק מהר מביתה (היא מקבלת במקום מגוריה) או מכיוון שמישהו אחר מחכה - אך נענתה בחיוב לבקשתי, ואף נשכבה לידי במיטה (עירומה) נצמדה אלי וחיבקה אותי בחום (ממש הרגשתי כמו עם מאהבת אמיתית) וככה שכבנו בתחילה ללא תזוזה, כשאני מנשק ללא הפסקה את גבה וכשהתאוששתי מעט התחלנו לדבר ולצחקק, כך במשך כרבע שעה, ועד שאני לא קמתי לאמבטיה היא לא האיצה בי למהר (כך גלשנו מעבר לשעה - לשעה ורבע בערך - ואם נזכור כי במקור היה מתוכנן מפגש של חצי שעה - אז מדובר בפיגור של שלושת רבעי שעה - למרות שמבחינת תגמול כספי בהחלט הייתה שבעת רצון ממני - רציתי להוסיף עוד טיפ והמודה התעקשה שלא לקחת - בהתחשב שכבר בהתחלה נתתי לה 600 ש"ח).

אז תראה ידידי, ניתן להסתכל על ההברזה באופן שלילי, היות ובפועל גרמה לך לחכות ובסוף אף להתייאש ולפנות לאחרת, ולחילופין, ניתן להסתכל על הצד החיובי, שאם נכנסת אליה אז כשאתה אצלה אתה "המלך" ותקבל גם סקס מעולה וגם תשומת לב וסבלנות שכה נדיר לקבל במחוזותינו - ואגב - בזמן המפגש איתה אין מצב שתענה לטלפון ואין מצב שתשמע צלצולים מעצבנים ברקע - הגב' החמודה ב- 100% איתך - ולכן - אני אישית מוכן להשקיע ולהמתין לגב' עד שתתפנה - היות ונכון להיום אף אחת מהבנות שאני מכיר אינה מתחרה בגב' החמודה (ואם יש נוספות ברמה שלה שאתה מכיר מניסיון אישי, אשמח לדעת עליהן - במייל לפרטי).

לסיכום - כשאני בדרכי לגב' אני תמיד ידאג לפנות זמן מספיק באופן שגם אם תבריז לי עד שלושת רבעי שעה, אזהאני יישב לי בסבלנות בבית קפה סמוך עם קפה ועיתון, וימתין עד שהחמודה תענה (אגב כך קרה לי לפני כחודש עם אלינה מבן יהודה 71 שגם היא אגב מקסימה ונדירה - אך מבחינתי מרינה טובה בהרבה וכל עוד שהיא מציע שירותיה אני יעדיף אותה על אלינה - וכרגע רק אלכסנדרה/קסאנטייה יכולות להתחרות מולה - ראה דיווח שלי על אלכסנדה - בנערות ליווי -ע אלכסנדרה הייתי שעתיים - בהן הצליחה להביא אותי ל- 4 גמירות מדהימות).

shlom8
שלח תגובה

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”