לאחר שידידנו locker78 גירה אותנו בסיפור הזיון עם האתיופית שאיננו מוסר את מספרה.. שחרר לי מספר טלפון של אחרת. נתן תאור חיצוני טלגרפי, שסוייג באמירה שה'לוק הוא ענין של טעם אישי' ו'הכימיה תקבע את הזרימה'.
שעות אחה"צ המאוחרות. צלצלתי לתאם.
הבחורה עונה: "מי זה?"
"שלום," אני משיב "קיבלתי את הטלפון שלך מ (שמו וזיהויו של מוסר הפרטים ) ".
"יש לך חשיש?" היא שואלת מיד...
"לא" אני עונה בהפתעה מסוימת "אבל שמעתי שסקס עם חשיש מעיף אותך גבוה גבוה... בפעם הבאה אביא" (זו לא נחשבת הבטחה, נכון?).
ממשיכים ומתאמים הגעה די מיידית.
הבחורה ממוקמת בקומה ראשונה של בנין משותף על דרך בגין (וואלה, יש אנשים שגרים על הרחוב הזה...)
נוקש קלות בדלת ומביט סביב . על המדרגות עקבות רגליים יחפות ונעליים. כולן מגיעות במדרגות ופונות לדלתה של הגברת. אף עקבה לא ממשיכה לקומה הבאה...
הדלת נפתחת על ידי בחורה כבת 35, שיער בלונדיני חלק המגיע עד לכתפיה (היסטורית – כנראה אמיתי), לבושה ג'ינס וגופיה, לא דקיקה אבל לא מלאה או שמנה. היא סוגרת את הדלת מאחוריה ומיד שואלת: "רוצה לצרף עוד בחורה תמורת 200 ש"ח "... "כדאי לך, זו חברה שלי מארה"ב"..
אני מסרב בנימוס.
"טוב, אז בוא היכנס לחדר השינה".
דירה צפופה, חשוכה, ודי מבולגנת, על סף העיפוש. כלב קטן (מהסוג המעצבן) מתרוצץ ליד רגליה היחפות, שצפורניהן עשויות אדום.
מתקדמים לחדר השינה.
"היכן הבחורה הנוספת?" אני שואל בסקרנות.
"כאן בסלון. רוצה לראות אותה?" היא עונה.
"לא. רק רציתי לדעת אם היא תחכה בסלון כל הזמן שנהיה ביחד?"
"כן, אין בעיה".
סוגרת את דלת חדר השינה, והכלב נשאר בחוץ.
"תן לי עכשיו את השלוש מאות שקל" היא מבקשת, ועוד בטרם סיימתי להעביר לה את הכסף היא כבר עירומה. עורה לבנבן, כיאה לבלונדינית עם רקע אמיתי, ערוותה לא מגולחת.
התפשטתי גם אני. לא מציעה מקלחת, לא מתענינת כלל בנושא הניקיון.
"שכב על המיטה" היא פוקדת.
על המיטה פרושה שמיכה המכסה חלקית את שטחה. שתי כריות מצופות בד קורדרוי גדולות למראשות המיטה.
היא עולה על המיטה וגוהרת לעבר אברי. "איזה זין עבה" היא אומרת.
"וכעת את אמורה לעשות אותו עבה יותר" אני עונה לה, בעודה מתחילה במלאכה.
הכלב עומד מעברה השני של הדלת, שורט ברגליו את הדלת כמנסה לפתחה, מרביץ מידי פעם נביחה צעקנית בקול דק של כלבים מעצבנים...
המציצה סטנדרטית חלשה, אך קצבית. יש מספיק לחות. אני סוקר את גופה הנתון בכריעה בתנוחת עובר, ומעביר ידי לאורך גווה. עורה חלק ונעים. תחת מלא ורך, יש מה לתפוס... אני מגיע אל שדיה – די גדולים, מיטלטלים קלות, נענים לתנועות ראשה. צרים יותר באזור החיבור לגוף, רכים למגע. אני ממולל את פיטמוטיה והיא מיד: "אל תעשה לי ככה. אני לא אוהבת שעושים לי ככה...".
והכלב בשלו. מנסה לפתוח את הדלת, בלווית נביחות...
לאחר שלוש – ארבע דקות של מציצה, משהבחינה כי הזרנוק הגיע למימדים מסחריים, היא מתרוממת מכריעתה ואומרת: "טוב, בוא נזדיין" ופונה להתחמש בקונדום. מלבישה אותו בזריזות, ונשכבת על גבה. מסייעת בהכוונת הזרנוק, כניסה חלקה.
אני נצמד לגופה ומניח ראשי לצד ראשה. מן הכרית עולה ריח חזק של כלב.
"את ישנה עם הכלב ?" אני שואל, יודע כבר את התשובה. "כן" היא עונה.
אני חוזר לתנוחה בה אני שעון על שתי ידי הפשוטות קדימה. כך מושג 'מרחק בטחון' מן הכריות האפופות ריח כלבים. אני שולח את ידי לעבר מפשעתה, לעיסוי קל של הדגדגן והיא מיד: "אל תעשה לי את זה, לא לא, אל תעשה"...
לפתע נשמעה פתיחת הדלת. הכלב הצליח בניסיונותיו וחדר אל החדר. סיבוב קטן לצד הלא נכון של המיטה, ומיד בא אחריו תיקון, והכלב למראשותינו, מכשכש בזנבו בשמחה.
אחרי כמה שניות, קפץ הכלב והצטרף אלינו, מיטיב את מקומו כשחלק גופו הקדמי שעון על שדיה של הגברת, חלקו האחורי של גופו שרוע על המיטה,, והחזה שלי מלטף את ראשו במקטעים הנמוכים של תנועותי.
החלטתי לזרום עם הענין. ממילא זיון גדול כבר אין כאן. אולי הכלב יסכים למשהו נחמד...
"אני רואה שהכלב מאד אוהב אותך" אני אומר לה.
"כן, אני מקווה שככה זה באמת" היא עונה בשביעות רצון כשמבטיה מלאי אהבת כלבים נשלחים לעברו של השרץ הקטן...
המשכתי כשהכלב שוכב בינינו, אך מידי פעם תופס יוזמה ומפנה ראשו לכאן ולכאן.... תפסתי אותו ברצועות החזה שהיו צמודות לגופו והעפתי אותו לרצפה, אך הוא מיד חוזר בחזרה. שוב אני מושיט ידי לתפסו, אבל הפעם הוא מחליט להתגונן, ומצרף את שיניו למערכה.
ויתרתי.
אבל החלטתי שהספיק.
עוד כמה תנועות, והצלחתי להחיש את הגמירה.
חיש קל היא קמה והתלבשה בזריזות, מוסרת לי שני מגבונים (שהריחו נפלא, אני חייב לציין..) לסיום עבודת הסרת המגן העצמית.
מקלחת – לא הוצעה.
טבלת תנאים וביצועים:
מה? |
ציון |
הערות |
|
|
|
מיקום, דיסקרטיות |
5 |
דירה מבולגנת ולא נקיה. |
אוירה |
7 |
מוזרה מעט. |
גיל, מחיר |
- - |
35, 300 |
מקלחת |
- - |
לא היתה |
גוף |
7 |
סביר |
חזה |
6 |
טבעי, גדול, מרוקן מעט |
תחת |
7 |
רך ועסיסי |
התאמה לתמונות שבפרסום |
- - |
לא מפרסמת |
GFE |
- - |
אין |
מציצה חשופה |
5 |
סטנדרטית, חלשה |
מציצה – ביצים |
- - |
אין |
ליקוק – אזור דרומי |
- - |
אין |
גמירה בפה |
- - |
אין |
זיון |
5 |
מסיונרי חסר מעוף |
אנאלי |
- - |
אין |
אקט נוסף |
- - |
לא עלה לדיון. |
ניהול זמן |
6 |
לא היה – אבל די זריז. |
למעונינים (וחובבי כלבים... ) יימסר הטלפון בפרטי.