כ ליה לחווית MILF מענגת + תמונות - דף 13 - סקס אדיר

ליה לחווית MILF מענגת + תמונות

122

חברים,

אני חייב להתערב ולומר משהו לליה היקרה וכל שאר החברות בפורום.

התעריף שקבעתן - כבודכן.

אחד שלא מסוגל לעמוד בו שיחפש מקומות זולים יותר.

אבל אחד שמתחיל לנהל ויכוח מעל דפי הפורום כמו תגרן בשוק לא ראוי כלל לתגובתן.

הצעתי המנעו מכך...חבל...לא ראוי כלל!

בכבוד גדול לכולכן,

רמי שפירא

החרמן, השגלן הקטן

123

לאחר מחשבה החלטתי בכל זאת להגיב ועם רמי שפירא הסליחה אם הדברים לא לרוחו,

סתימת פיות "בידידות" יכולה לעבוד על חלק מהאנשים, אם תראה זאת כתגרנות - זו כמובן זכותך.אני מזכירה לך שזהו מקום ציבורי, ואם אני עושה שירות רע לעצמי - זאת אני אחליט-תודה!!!

אני פוגשת כאן אנשים איכותיים ומקסימים, לשימחתי הרוב הכותב כאן הוא מיעוט

אז לך מקס מקס - אנני מחפשת מנטור וגם אם אחפש זה בודאי לא יהיה אתה, תודה על ההרצאה בשיווק וכעל ההצעה ללמוד מזו או מאחרת, לידיעתך אני מחזיקה בתואר ראשון במנהל עסקים - ושנים שהיתי חונכת בבית ספר למנהל עסקים שלא אנקוב בשמו אבל הוא בעל שם עולמי ומכובד את ידועותי אני שואבת מפרופסורים לכלכלה עם כל הכבוד.. יש כל מיני שיטות שיווק והשיטה האגרסיבית שאתה מדבר עליה מתאימה לקהל מסויים - ולא מתאימה לי.זו לא חוכמה לעשות פרסומת סמויה למי שאתה בוחר להיתחנף אליה באותו יום - וזה מעמיד אותך באור מגוחך- לתשומת לבך. בהודעותיך הפרטיות אתה טוען שאני תוקפנית, תפתח מילון בערך אסרטיביות אולי תלמד משהוא חדש

התבקשת באדיבות למחוק את תגובתך מהפוסט שלי ובתגובה היגיעה הודעת מעליבה אבקשך מעל גבי הפורום להסיר את הודעתך מחוסר עניין לציבור

ליה

ליה2010-5-7 12:36:45
כשאנשים קטנים עושים צל גדול- סימן שהשמש שוקעת

124
[QUOTE=ליה]התבקשת באדיבות למחוק את תגובתך מהפוסט שלי ובתגובה היגיעה הודעת מעליבה אבקשך מעל גבי הפורום להסיר את הודעתך מחוסר עניין לציבור [/QUOTE]

ליה היקרה,
להיעלב זו בחירה שלך. לא היתה כל כוונה להעליב.
אדיבות היא לא התכונה הכי חזקה אצלך לפי איך שאת כותבת.
אני לא מתכוון להתייחס בציבור לתוכן של הודעות פרטיות שהועברו בינינו וחבל שאת עושה כך.
הציבור יחליט מה מעניין לו ומה לא.
אין לי שום עניין לפרסם או לקדם קולגה כזו או אחרת. ולמען הסר ספק שיניתי כמה מילים בהודעתי הקודמת.
אני מאחל לך כל טוב וקחי את החיים בקלות.

maxmax2010-5-7 12:51:56
אז אגמור בשיר מזמור

125

מאחר ומקסמקס כבר הגיב ... אני אתייחס ל:

[QUOTE=ליה]לאחר מחשבה החלטתי בכל זאת להגיב ועם רמי שפירא הסליחה אם הדברים לא לרוחו,

סתימת פיות "בידידות" יכולה לעבוד על חלק מהאנשים, אם תראה זאת כתגרנות - זו כמובן זכותך.אני מזכירה לך שזהו מקום ציבורי, ואם אני עושה שירות רע לעצמי - זאת אני אחליט-תודה!!![/QUOTE]

לדעתי פירשת את דבריו של רמי שפירא לא בצורה שהתכוון אליה

להודעתו המקורתי הוספתי בעריכה ציטוט (באדום) שלטעמי היה חסר כדי להבהיר למי התכוון בכינוי "תגרן"

כמובן שזכות האישור לפרשנותי שמורה לרמי שפירא

[QUOTE=רמי שפירא]

חברים,

אני חייב להתערב ולומר משהו לליה היקרה וכל שאר החברות בפורום.

התעריף שקבעתן - כבודכן. (נקודה - סוף התייחסות לבנות הפורום !!)

אחד שלא מסוגל לעמוד בו שיחפש מקומות זולים יותר.

אבל אחד שמתחיל לנהל ויכוח מעל דפי הפורום כמו תגרן בשוק

[QUOTE=kiler1000]

המחיר יקר מידי במידה ויהיו עידכונים היא תיכנס למאגר המטרות שלי

בנתיים אני ממתין להורדת הריבית במדד

[/QUOTE]

לא ראוי כלל לתגובתן.

הצעתי המנעו מכך...חבל...לא ראוי כלל!

בכבוד גדול לכולכן,

רמי שפירא

[/QUOTE]

להזכירך שלפני כן ....

[QUOTE=רמי שפירא]

בכבוד גדול מאד גם לתום וגם לליה !

ליה - את נשמעת כמו המאהבת האולטימטיבית!

בהזדמנות הראשונה אתאם איתך פגישה!

רמי שפירא

[/QUOTE]

אני מניח שאם הפרשנות שלי היא הנכונה והייתה מועברת באופן שבו הצגתי זאת לא היה זוכה לתגובה הנ"ל.

אשמח אם רמי שפירא יבהיר זאת לכולנו וכדבריו בקודש - שבת שלום.

עמית.

8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !

126

אותי דווקא כן מעניין מה יש למקסמקס לומר ואני בטוח שגם לרבים אחרים.

ליה מקבלת כאן במה פירסומית ומותר לה לכתוב רק במקומות מאוד ספציפיים, למקסמקס לעומת זאת מותר לכתוב בכל מקום. חבל שהבמה הפירסומית הזאת מתמלאת בהתקפות של ליה לגבי כל ביקורת שקשה לה להתמודד איתה.

127

לך מקס מקס- מעולם לא ניפגשנו - ואתה קופץ למסקנות נמהרות... חבל

אני לא נעלבת בקלות יקירי אבל אין זה אומר שאני לא מבחינה מתי מישהו מנסה לעשות קידום סמוי או להשיא עיצות שאינן במקומן כאשר לא נישאל לעיצה כלל.

אני אדיבה ביותר למי שאדיב אלי, ונוכחותך בפוסט הזה אינה תורמת לאיש - כיוון שאנחנו לא מכירים, ואין באמתחתך שום דיווח לגבי. אבל קראתי את הבהרתך וגם ראיתי את התיקון בפוסט המדובר- תודה שעידכנת

שבת שלום ונשיקות גם לך מקסמקס

ליה2010-5-7 21:11:11
כשאנשים קטנים עושים צל גדול- סימן שהשמש שוקעת

129

עמית, ליה וכל החברים....

לבקשתו של עמית אני רוצה לפרסם את ההבהרה הבאה:

ליה, עמית צדק בפרשנות שלו - את לא הבנת אותי נכון!

בהתייחסותי לעניין התגרנות התכוונתי לכל אותם חברי פורום. בשום פנים ואופן לא אליך ולא לשאר הבנות כאן!

למען הסר ספק: אני בצד שלך בעניין זה. כתיבתך החריפה והמחמאות הרבות להן את זוכה רק מגבירים אצלי את החשק להיפגש איתך בהקדם. כמומחה ובעל ניסיון, רב שנים, בתחום אני חושב, זאת למרות שטרם נפגשנו, שאת בהחלט מהווה רוח רעננה וייחודית, לביצת הסקס התל אביבית שרמתה ואיכותה, בכל המובנים, מדרדרת מיום ליום!אני גם בטוח שטיפוס מיוחד ואיכותי כמוך לא מתאים ברמתו האינטלקטואלית והמינית לחרמן הישראלי הממוצע - סליחה מראש לכל מי שחושב שדבריי קצת מתנשאים.

בקיצור, ליה, המשיכי בדרכך אני ועוד רבים איתך!!! מבטיח לתאם פגישה בהזדמנות הראשונה! אשמח אם תקראי, פעם נוספת, את הבהרתו של עמית.

עמית, תודה מקרב לב על הסיוע וההבהרות.

שבת שלום לכולם....

רמי שפירא

החרמן, השגלן הקטן

130
ליה - כל הדיון האחרון רק מראה כמה את "חכמה". אפילו ילד בן 4 שהיה קורא את השיחה היה מבין שרמי שפירא "תקף" את מקבלי השירות ולא את נותנות השירות.

לגבי כל הפוסט הזה - אני באמת לא מבין מה כל ההתלהבות ממך. הייתי אצלך - שירות פצצה - אני מודה אבל...........

א - את בכלל לא דומה לתמונה - כך שיש פה אי אמינות.
ב - הגוף שלך אמנם נראה צעיר יחסית אבל הפנים שלך זקנות ולא מלהיבות.

הסיבה היחידה שהגעתי אלייך היא מעצם היותי חובב מילפיות אבל צר לי לומר לך כי את רחוקה מאוד מלהיות מוגדרת ככזו.
אני צריך להיות אידיוט אמיתי כדי לזלזל בהנהלת הפורום - אני כנראה טמבל ללא תקנה.

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”