כ פניות נרגשות מצדקן פורום לחרמני ישראל ... - דף 4 - סקס אדיר

פניות נרגשות מצדקן פורום לחרמני ישראל ...

31

[QUOTE=DDDD4]טוב אז ככה...

תוך כדי שאני מנסה לינוק היא שיפשפה את הכוס שלה על שלי ושאלתי אותה אם היא עושה סקס בלי קונדום והיא חשבה לכמה שניות ואמרה שלפעמים, את הסקס איתה עשיתי בלי קונדום כי היא חירמנה אותי ולא רציתי את ההרגשה המבעסת של הקונדום כי הייתי ממש ממש חרמן ממנה, אני לא מאמין שהיא נגועה בHIV כי מעבר לזה היא גם אשת עסקים כזאת שמנהלת אורח חיים מאוד בריא ומאוד שומרת על עצמה וגם בגלל הסכומים האלה שהיא לוקחת אני מאמין שהעבר שלה נקי אבל אם לא הייתי כזה חרמן לא הייתי עושה את זה.

בקיצור היה נחמד רק לא להתפתות לקטע של הקונדום.
[/QUOTE]

אין הכוונה לשפוט אף אחד, אבל זה קצת מטריד הקטע הנ"ל. אף פעם אי אפשר לדעת מי היה איתה קודם לכן בלי קונדום. כך גם לגבי אחרות- הגם שהן יכולות להיות פרטיות ובמחיר שמסנן. המחלות אינן תוקפות רק עניים.

ושוב- רק נקודה למחשבה, אינני שופט אף אחד, כולנו חשופים לפיתוי הזה. צריך להזהר.

32
חברה, הושעיתי ע"י ההנהלה מהפורומים - ובצדק! כי לא הייתי זהיר ולא נהגתי נכון בלספר על מפגש מסויים

חברה, חובה חובה להיות זהירים מאד שמספרים פרטים על מפגש עם בנות ! גם כשנראה לנו לכאורה שכל הפרטים שמספרים וכותבים נכונים ואין שום בעיה בלספר אותם. ראשית כדי לא לפגוע במישהי מהבנות שלא בצדק ואולי אפילו שלא בכוונה, ושנית כמובן כדי לא להפיץ שמועות שמתגלגלות להן אחר כך כמו בטלפון שבור עד שהאינפורמציה משתבשת והופכת לבלתי אמינה.

אני מתנצל כאן בפני הפורום וההנהלה אם בדברים שכתבתי פגעתי במישהי או מישהו.

יום טוב לכולם.

33
מקסימום...

אין איך לומר זאת באופן עדין ...אך עלי ליידע אותך שגם מלשפשף זין על כוס בלי קונדום אפשר לחטוף חופשי מחלות מין כמו הרפס , פטריות , צהבת זיהומית C+B וגם HIV.
באחת העליות מאתיופיה היה אחוז גבוה במיוחד של נשאי HIV ואז גם אם זכור לכם הייתה הפרשיה שזרקו דם מתורמים אתיופיים דבר שעורר סערה רצינית וגם הפגנות אלימות של אתיופיים שהסתיימו בנשיכות ופציעה של שוטרים .
עוד לא נולדה הבחורה ששווה לסכן את הזין או את החיים שלך בשביל השפרצה עלובה ותענוג של כמה רגעים .
שים קונדום גבר גם אם אתה רק משפשפף את החור של הזין על כוס חשוף ...
ואם אתה לא מאמין למה שאני מספר פשוט תשאל רופא ותקבל את תשובה זהה .
שא ברכה
איש הכוכבים

הברון שפיכענהאוזן

34

[QUOTE=stardust]מקסימום...

אין איך לומר זאת באופן עדין ...אך עלי ליידע אותך שגם מלשפשף זין על כוס בלי קונדום אפשר לחטוף חופשי מחלות מין כמו הרפס , פטריות , צהבת זיהומית C+B וגם HIV.
באחת העליות מאתיופיה היה אחוז גבוה במיוחד של נשאי HIV ואז גם אם זכור לכם הייתה הפרשיה שזרקו דם מתורמים אתיופיים דבר שעורר סערה רצינית וגם הפגנות אלימות של אתיופיים שהסתיימו בנשיכות ופציעה של שוטרים .
עוד לא נולדה הבחורה ששווה לסכן את הזין או את החיים שלך בשביל השפרצה עלובה ותענוג של כמה רגעים .
שים קונדום גבר גם אם אתה רק משפשפף את החור של הזין על כוס חשוף ...
ואם אתה לא מאמין למה שאני מספר פשוט תשאל רופא ותקבל את תשובה זהה .
שא ברכה
איש הכוכבים

[/QUOTE]

עוד פנייה נרגשת שמקומה בפורום הרפואי ....

רבותיי זייני ישראל, הטפות מוסר וצדקנות רפואית אינם מטרתו העיקרית של הפורום !!

דיווחים - כן !!

כל החברים בפורום הינם "אנשים גדולים" / בוגרים ...

מי שמעוניין להרחיב את השכלתו הרפואית בעינייני מין יעשה זאת מיוזמתו ובפורום הרפואי !!

התגובה של stardust מתייחסת לדיווח בדיון:
http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=16345& ; ; ;get=last#111872

[QUOTE=maximum]החרמנות גאתה ושוב הגעתי לאיזור הספא ברחובות
למור יש עבודה בשפע כי חיכיתי 20 דקות והגיעו אחרי עוד
אנשים שחיכו לה.
אז חשבתי שבפעם השנייה אצליח לפתוח אותה יותר לאקסטרות, אז
די טעיתי. מור עקשנית בנושא ולא מוכנה אפילו בתוספת תשלום.
אז מה היה שם?
לאחר המסג' החלש התחלתי למזמז את שדיה היפים, ניסיתי לנשקה
והיא התמסרה לנשיקה אחת קטנה והתחמקה מהשאר. הילדה לא
משחררת כלום ודי קשוחה. התחילה בשימון הרגיל ובעבודה ידנית.
עלתה עלי והתחילה להשתפשף עם גופה, בשלב מסוים פתחה הילדונת
את רגליה והתיישבה עלי והתחילה לזוז כאשר הזין שלי משתפשף
בכוס שלה, היא הרגישה אותו מחליק בין שפתיה ולכן הפסיקה
מיד, ביקשתי שתעשה שאת שוב והיא לא ממש רצתה.
לאחר כמה שפשופים נעימים ביקשתי ממנה להתחלף כשהיא שוכבת על
השולחן, נכנסתי בין רגילה והתחלתי לשפשף את הזין בין שפתי
הכוס הבתולי שלה, הרמתי את רגליה על כתפי והמשכתי בשפשוף
מהיר עד לסיום הנפלא על גופה ושדיה של הילדונת.
חוויה נעימה לסיומו של שבוע מפרך.
הבחורה חמודה ותל אביב רחוקה, חוזר רק בשיש גאות חזקה
וסוחפת [/QUOTE]

עמית, המנהל הכללי של הפורום.

8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !

35
'אבק כוכבים', אתה לגמרי צודק, אבל באמת בשורה התחתונה כולנו הרי 'אנשים גדולים' וחובת הזהירות עלינו. מישהו שאני לא זוכר את שמו כתב שלא צריכה להיות בנושא שום בעיה, כי חובת הזהירות עלינו הגברים ויש לנו אפשרות להתגונן, ומקרים חריגים הם נדירים מאד מאד וגם מהם אנחנו יכולים וצריכים להזהר. ולכן אני רגוע.

כן, אני זוכר את העניין עם תרומות הדם שזרקו אותם לאיזה פינה ולא השתמשו בהן, כאב הלב על אנשי העדה שנפגעו, אבל עניינית נהגו כנראה בצדק, עם כל אי הנעימות שהתקשרה עם זה.

ואני התכוונתי בעיקר שבדיווחים ובהחלפת החוויות שאנחנו כותבים צריך מאד מאד להיזהר שלא לפגוע ולהזיק למישהי מהבנות ע"י איזה דיווח לא זהיר, ואם יש דיווח מיוחד שאנחנו מרגישים שחשוב ליידע בו אז לא לפרסם את זה מיד בפומבי בפורום אלא להעביר את זה קודם בערוץ פרטי לעמית המנהל.

לי היה ויש עדיין מזל שמעולם לא נדבקתי בשום דבר למרות פה ושם מעשי שובבות ושטות לא זהירים שהייתי מעורב בהם וגם כאלה שלא היו באחריותי הישירה והמלאה. אבל מנסיוני לכל הבנות או לפחות לרוב רובן יש לב טוב ולב זהב וכוונות טובות והתנהגות נאותה וזהירה, ואנחנו הרי חוזרים אליהן כי אנחנו אוהבים אותן וטוב לנו במפגשים איתן, אז לכן צריך להזהר בכבודן וכלפיהן ולנהוג בזהירות מלאה במה שאנחנו כותבים ומדווחים ומספרים על המפגשים איתן.

שבת שלום לכולם.
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס רפואי”