כ איב פרטית בתל אביב (גרון עמוק) + תמונות אמיתיות - דף 24 - סקס אדיר

איב פרטית בתל אביב (גרון עמוק) + תמונות אמיתיות

231

הארלי ידידי ...אני גם רוצה איזה יום לנסות עם איב ........הבעיה שהכניסה לשם לא הכי דיסקרטית שבעולם, כי מי שמכיר, מהצד רואים בדיוק לאן אתה נכנס ולכן קצת מתלבט, ומבלי כמובן לגרוע בביצועים של איב, שגם אני שמעתי שהיא מדהימה !!!!!!
התחלתי את דרכי כגוזל, השמוליק החל לגדול, כעת אני טוחן וטוחן.. וכשאגדל אלמד להיות טבח...

232
הסתובבתי בעיר לפני שבועיים כמו ארי בסוגר, קבעתי עם מישהי ערב קודם, החנתי את הרכב בחניון, התקרבתי למקום המפגש, ואין תשובה לטלפון... התהליך חזר על עצמו מספר פעמים ולבסוף החלטתי שיש גבול.
מטרת משנה לא היתה לי, הסתובבתי כעוס ואז נזכרתי שאינני רחוק מאיב, דפדוף בטלפון ושיחה, אני קרוב אך איב עדיין רחוקה בדרכה לחדרה... תחכה לי ונתקלח יחד. הצעה כזו במפגש ראשון? מי אני שאסרב.
טוב היה שלא סרבתי...
GFE ברמה עולמית והבחורה נסיכה אמיתית...
קטע נחמד היה כאשר בשיחה שאלה אותי אם אני מכיר את הפורום, "הודתי באשמה" איב בקשה לדעת מה הכינוי שלי בפורום. סרבתי לענות לה, ואז היא בחיוך אומרת אז אתה משקפופר... אין ספק אינטואיציות חזקות כפי שאמרה שיש לה, וכן שליטה בפורום ובחבריו. כנראה ששליטה זו איננה נופלת מזו של "נסיכות" אחרות בפורום.
אוהב חזה קטן ובתולי.

234

כן ידוע, אבל עדיין רואים אותך בצד ..ולא משנה מאיפה תבוא ..
אפשר להשוות את זה לזיון ...מה זה משנה אם אתה בא מאחורה או מקדימה ....אתה נכנס למטרה בשניהם ..
התחלתי את דרכי כגוזל, השמוליק החל לגדול, כעת אני טוחן וטוחן.. וכשאגדל אלמד להיות טבח...

240

השבוע ביקרתי את איב.

היה מאוד שווה לפגוש את איב, מישהו פה אמר שהיא מזכירה את אחותה של מאי ..אני בהחלט חושב שהוא צודק ..ולא, איב לא דומה לניקול קידמן ..דגמתי שוב את האיזור מבחוץ, וזה אחד האיזורים הכי לא דיסקרטיים שאני מכיר, אבל בשביל איב היה בהחלט שווה להגיע...

בשבועיים האחרונים דיברתי עם איב באמצעות ההודעות הפרטיות והיה נראה שהיא בחורה טובת לב שכדאי מאוד לבקר אותה, למרות כל הבעיותיות של האיזור מבחינתי, הגעתי על הדקה ..התקשרתי לאיב, חיפשתי את ביתה, גם קצת הסתבכתי בסימטה שממול, כי לא זכרתי בדיוק את מס' הבית ..

התקשרת לאיב להדרכה קצרה כיצד להגיע אליה, איב פתחה את הדלת עוד לפני שדפקתי .., לא נורא, בהמשך כבר דפקתי ..., איב קיבלה אותי בנשיקה צרפתית לוהטת ..ושאלה אם ארצה לשתות משהו, הסכמתי ומזגה לשנינו נס קפה, ישבתי במיטה קצת דיברנו, שתיתי ולאחר מכן נכנסתי להתקלח, לא מבקשת תשלום בהתחלה וזה טוב !

לאחר שיצאתי מהמקלחת, איב חיכתה לי ליד מיטתה, עוטפת אותי בחיבוקים ובנשיקות..
ירדתי לאיב כמה דקות והכוס שלה מריח מעולה !!! איב החלה מנשקת אותי ומלקקת אותי מכף רגל ועד ראש..לפחות 10 דקות איב מצצה את כל גופי ולאחר מכן הגיעה לחבריקו ....היא לא הגיעה אליו עד שלא ליקקה את כולי ..חבריקו כבר חיכה ללשון של איב עומד דום כמו חייל ..איב מצצה ולגמה קצת מהנס קפה וזרמה למציצה תאילנדית ..סה"כ קרוב ל 20 דקות של ליקוקים ומציצות בכל הגוף לפני החדירה, הרגשתי צמרמורת באותו רגע..איב יודעת למצוץ מעולה !! פה עברנו לחדירה כשאיב רוכבת עליי ואחרי זה עברנו למסיונרית ..ובתנוחה האחרונה שלנו בדוגי כבר הספקתי לגמור ..

לאחר הזיון, שכבנו במיטה ודיברנו הרבה, איב אשת שיחה מעולה ! ותאמינו לי כשהיא תגדל היא גם תדע לכתוב, כמו שהיא כותבת בחתימה שלה ...

הלכתי להתקלח, אחרי שיצאתי התחבקנו, התנשקנו לחצה יד לחבריקו למטה ..והבטחתי לחזור ! בשל אי הדיסקרטיות של המקום, יצאתי מאחורי הבניין ...אני בהחלט אחזור לאיב ואולי אשקול להיכנס עם פיאה / מסכה !!

איב, נשיקות !!! את מאמי !!!! היה לי כיף איתך !!!!

LifeStyle2010-5-7 14:49:59

חזור אל “מודעות סקס | לוח סקס | פורום פרסומי חינם -מיועד לבחורות בלבד”