כ ליה לחווית MILF מענגת + תמונות - דף 14 - סקס אדיר

ליה לחווית MILF מענגת + תמונות

131
פינוקיו - בשביל זה נרשמת היום? בשביל להתערב בויכוח לא לך?

לדעתי היית צריך להרשם לפורום ולרשום דיווח מסודר כמו שכולנו
עושים, ולתאר באופן כנה וברור את היתרונות והחסרונות של ליה.
כך היו יכולים כולם ללמוד על ליה ולהחליט אם מתאימה להם או
לאו.

אשמח לקרוא דיווחים שלך בעתיד, בהנחה שיכתבו באופן המכבד את
המדווחת ואת המדווח.
מים שקטים חודרים עמוק עמוק

132

הולך בטל - כן. נרשמתי היום כדי להשתתף בויכוח הזה (ובעוד ויכוחים בעתיד) לאחר שהייתי צופה מן הצד. מה זאת אומרת "ויכוח לא לך"? לפי מה שאתה אומר אז בדיון הזה צריכים להשתתף רק ליה ורמי שפירא - הצחקת אותי. בשביל זה קיים הפורום ובשביל זה כולנו פה - כדי להביע את דעתנו בנושאים הנדונים כאן.

ציינתי מה הם יתרונותיה וחסרונותיה של ליה רק שלא עשיתי זאת בצורה של טבלאות וציונים. אם לא הצלחת להבין מהדיווח שלי באופן ברור מה הם יתרונותיה וחסרונתיה כפי שאני חושב - אז צר לי לומר לך - הבנת הנקרא שלך בבעיה.

אני צריך להיות אידיוט אמיתי כדי לזלזל בהנהלת הפורום - אני כנראה טמבל ללא תקנה.

133

[QUOTE=הולך בטל]פינוקיו - בשביל זה נרשמת היום? בשביל להתערב בויכוח לא לך?

לאו.

המדווחת ואת המדווח.[/QUOTE]

הולך בטל , הדיווח של פינוקיו אולי תמציתי ואף בוטה לטעמי האישי, ויש בו מקום להשתמש בשפה יותר מכובדת

אך הוא עדיין ענייני.

פינוקיו , יכולת לומר את הדברים גם באופן ביקורתי בצורה פחות פרובוקטיבית ומתגרה. לדעתי גם משקלם של הדברים היה מקבל תוקף אפקטיבי יותר.

134

[QUOTE=הולך בטל]פינוקיו - בשביל זה נרשמת היום? בשביל להתערב בויכוח לא לך?

לאו.

המדווחת ואת המדווח.[/QUOTE]

הולך בטל כל מילה בסלע !!
כמו גם דבריו החכמים של רימינג מעשי.

[QUOTE=pinokyo]

הולך בטל - כן. נרשמתי היום כדי להשתתף בויכוח הזה (ובעוד ויכוחים בעתיד) לאחר שהייתי צופה מן הצד. מה זאת אומרת "ויכוח לא לך"? לפי מה שאתה אומר אז בדיון הזה צריכים להשתתף רק ליה ורמי שפירא - הצחקת אותי. בשביל זה קיים הפורום ובשביל זה כולנו פה - כדי להביע את דעתנו בנושאים הנדונים כאן.

ציינתי מה הם יתרונותיה וחסרונותיה של ליה רק שלא עשיתי זאת בצורה של טבלאות וציונים. אם לא הצלחת להבין מהדיווח שלי באופן ברור מה הם יתרונותיה וחסרונתיה כפי שאני חושב - אז צר לי לומר לך - הבנת הנקרא שלך בבעיה.

[/QUOTE]

[QUOTE=pinokyo]ליה - כל הדיון האחרון רק מראה כמה את "חכמה". אפילו ילד בן 4 שהיה קורא את השיחה היה מבין
[/QUOTE]

רק כדי שתבין את עיניין קוצו של י'וד - המשפט המצוטט היה מיותר לחלוטין !!

חבר'ה, עדיין לא הודעתי על מועד הפתיחה של ההרשמות לגנון !

עמית מנהל הפורום.

8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !

135
לפינוקיו, ח"כ, ר"מ ולכל המעוניין -
כמו כל קורא סביר הצלחתי אף אני לדלות מתוך מה שכתב פינוקיו
את פיסות הדיווח (שירות טוב, פנים לא יפות, לא MILF).

אבל - דיווח זה דיווח, וויכוח זה ויכוח. הכנסת פיסות דיווח
לתוך הודעה קנטרנית המשתלבת בויכוח משתלח פוגעת בתחושת
האוביקטיביות של התיאור.

זה לא מה שאנחנו רוצים בפורום: אנו רוצים דיווחים שימסרו
פחות
או יותר בזמן אמת ולא ינתנו בעדנה דריתחא.

הולך בטל2010-5-7 18:22:56
מים שקטים חודרים עמוק עמוק

136

אני חייב להעיר כאן משהו לחונכת בביה"ס למנהל עסקים, ולפני שתתנפלו עלי על שאני פולש לוויכוח לא לי אני אבהיר משהו.

תיכננתי לבקר את "הגברת" הנ"ל למרות שהתבטאויותיה בכתיבה צרמו לעיני עד מאוד אולם חשבתי שהיא פשוט מתקיפה מתוך התגוננות וצריך לתת לה צ'אנס (ולעצמי תוך כדי )

התקשרתי אליה וטון הדיבור התוקפני שלה בתוספת האסרטיביות הגולשת מכל מלה שיוצאת מפיה דחו אותי ואת החבר הקטן מלמטה עד שהחלטתי לוותר על נסיון המפגש.

[QUOTE=ליה]

לאחר מחשבה החלטתי בכל זאת להגיב ועם רמי שפירא הסליחה אם הדברים לא לרוחו,

סתימת פיות "בידידות" יכולה לעבוד על חלק מהאנשים, אם תראה זאת כתגרנות - זו כמובן זכותך.אני מזכירה לך שזהו מקום ציבורי, ואם אני עושה שירות רע לעצמי - זאת אני אחליט-תודה!!!

... לידיעתך אני מחזיקה בתואר ראשון במנהל עסקים - ושנים שהיתי חונכת בבית ספר למנהל עסקים שלא אנקוב בשמו אבל הוא בעל שם עולמי ומכובד את ידועותי אני שואבת מפרופסורים לכלכלה עם כל הכבוד.. יש כל מיני שיטות שיווק והשיטה האגרסיבית שאתה מדבר עליה מתאימה לקהל מסויים - ולא מתאימה לי.

ליה [/QUOTE]

הצחקת אותי יקירתי. בעלת תואר ראשון למנהל עסקים ויש לך כאלה קשיים בהבנת הנקרא?!?
כל אחד יכול להבין שרמי שפירא לא התכוון אלייך בדבריו אלא אל הבחור שניסה להתמקח כאן.

השיטה האגרסיבית שהוא מדבר עליה?
הלוווווווווו, תתעוררי יקירה. האגרסיביות היחידה שנשפכת בפוסט הזה היא שלך ובכמויות בלתי נדלות. את תוקפת אפילו אנשים שכתבו לך דיווח נחמד ויפה. אז אולי כדאי שתתחילי להסתכל על עצמך ופחות על אחרים.

אז קחי עצה קטנה, חינם אין כסף - אין שום דבר מושך או מגרה בתגרנית בעלת לשון ביבים.

137

לכל המתלהמים כנגד צורת ההתבטאות שלי - בני האדם נבדלים זה מזה ואינם דומים האחד לרעהו בכל התחומים - גם לא בצורת ההתבטאות שלהם.יש המתבטא בעדינות יש המתבטא באגרסיביות וכו' וכו'.

אינני חושב שצורת ההתבטאות שלי היא צורת התבטאות אגרסיבית - נכון שאני אוהב "לתבל" את הודעותיי בעקיצות אבל אני עושה זאת בגבול הטעם הטוב.

meet32 - אני מסכים איתך בכל מילה.

נ.ב

בכל הפוסט הזה לא שמעתי ולו טענה אחת כנגד העובדה שהתמונות שליה שמה פה הן תמונות לא אמיתיות.

אני צריך להיות אידיוט אמיתי כדי לזלזל בהנהלת הפורום - אני כנראה טמבל ללא תקנה.

138
[QUOTE=pinokyo]

בכל הפוסט הזה לא שמעתי ולו טענה אחת כנגד העובדה שהתמונות שליה שמה פה הן תמונות לא אמיתיות.

[/QUOTE]

בכל הפוסט לא שמעת את הטענה מאחר וכנראה התמונות כן אמיתיות, לא הבטיחו ללבוש את אותה השמלה לכבודך ואיש לא טען שהתמונה היא עדכנית משבוע שעבר.

נכון ?

גילעד מצוות מנהלי הפורום.

8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !

140

שלום רמי שפירא

תודה על ההבהרה ואני מתנצלת אם אמרתי משהוא שפגע בך - אכן לא הבנתי את תגובתך בעניין התגרנות - ועל כך סליחה!!!

ונשיקות על המחמאות אכן זה זמן מה שאתה מעורר את סקרנותי.

מצפה לפגוש אותך

ליה

כשאנשים קטנים עושים צל גדול- סימן שהשמש שוקעת

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”