רימינג | וניקול - שמלקקת הכל - (רמת גן)
122אז תן דיווח לחבריך בפורום אחינו השדון.

123שלום לכל חברי הפורם האם ניקוך עדין עובדת או מה ומה ההמלצות לגבי רימינגגגג טוב חוץ מניקול תודה על התגבות
124שלום לכל חברי הפורם האם ניקוך עדין עובדת או מה ומה ההמלצות לגבי רימינגגגג טוב חוץ מניקול תודה על התגבות
[/QUOTE]
איב
126אין לי מה להוסיף על מה שכתבתי עליה בעבר
אצלי היא הבחירה הראשונה ובשבילה אני מוכן לחכות גם אם היא בחופש ארוך,
לא מצאתי נותנת שרות כל כך סבלנית ומפנקת כמו ניקול
לצערי המחיר קצת כבד בשביל לבקר אותה יותר, אבל היא שווה כל שקל,
שבוע טוב לכל חברי הפורום
127
128[QUOTE=nacho1]דיברתי עם ניקול השבוע,היא טענת שהיא עדיין בחופשה,אז לא ברור לי איך החברה הנ'ל טוענים שהיו אצלה. [/QUOTE]
אני לא יודע מה קורה כאן בדיוק..כל אחד זורק לי כאן מילה והולך...בנאדם שרוצה לתת תגובה לחברים כאן שיכתוב כמו שצריך ויתן היסבר מדויק ואינפורמציה יעילה לאנשים כאן או שלא יכתוב בכלל! זה מרגיז ומבלבל גם...כותבים לי כאן שלוש מילים ויוצאים כמו (דגמתי אותה אתמול או לפני שבוע) ויוצא ?!! מה יצא לנו מזה בכלל!!
ח'ברה בבקשה ממכם שתיתנו אינפורמציה מדויקת ולא לבלבל המוח של האנשים כאן,כולנו כותבים בעיברית ומבינים עיברית זה ברור!!,חלק כותב היה איתה השבוע וחלק אחר כותב שהיא בחול או בחופש,אני אישית היתקשרתי אליה כמה פעמים ואין מענה.
אז בבקשה ח'ברה לכתוב תמיד הנכון והמדויק בלי זריקת מילים סתם כך.
129לחתיך הרומנטי: הדיווחים הראשוניים על ניקול מספיק מפורטים על מנת שתוכל כבר לקבל את כל המידע שאתה צריך על מנת להחליט האם היא מתאימה לך.
לגבי הסבר הסתירה בדיווחים, יתכן שניקול אכן בחופשה ומקבלת רק קבועים.
130אני עשר שנים איתה..ואם היא אומרת לי שהיא בחופשה..אז היא בחופשה.
ולגבי החברה שאמרו שהיו אצלה,אז אמרו,אז מה אם הם אמרו,מי שרוצה יאמין ומי שלא, שלא יאמין.