כ הג’ינג’ית המשפריצה [ + תמונות אמיתיות ] - דף 19 - סקס אדיר

הג’ינג’ית המשפריצה [ + תמונות אמיתיות ]

182
[QUOTE=LOVE_YOU_VERY]תגידו - איזה נוזל יוצא בהשפצות? שתן? מים?
וודקה?[/QUOTE]

לפי דעתי זה משהו בדרך בין צוף לדבש אבל אני לא דבורה אז אני לא בטוח

יש כאלה שטוענים :

נוזל השפיכה הנשית אינו שתן, הוא חסר טעם
וחסר ריח ומהווה המקבילה הנשית לשפיכה הגברית. הוא מורכב מ-80% מים ונוזלי
גוף וכ-20% שיתנן

menice2010-4-21 23:33:51
משה מינייס

מי שחי על הקצה תופס פחות מקום

183

[QUOTE=LOVE_YOU_VERY]תגידו - איזה נוזל יוצא בהשפצות? שתן? מים? וודקה?[/QUOTE]

מדובר בנוזל צלול עם חומציות בסיסית, לא דומה לשתן ואינו משאיר כתמים על בגדים או מצעים. הנוזל הזה מכיל מרכיבים דומים לאלו שמייצרת בלוטת הערמונית וסוכרים שונים כגון גלוקוז ופרוקטוז.

בגמילה

185
[QUOTE=redhead]

שלום לך

אני אשמח לדעת איך אפשר ליצור עימך קשר ולקבוע פגישה

החופש שלך מושך כמובן

אלון

***************************888

שלום לכולם,

קוראים לי רותי ואני מתל-אביב. אני אכן ג'ינג'ית ואכן משפריצה (מה שנקרא "שפיכה נשית")

אני אשה בת 47, גובה 167, חזה די גדול (מידות: 90 בין C ל-D), רגליים רזות, כפות רגליים מעלפות, תחת/ישבן (יש אומרים מושלם), קצת בטן. לא שמנה ולא רזה. מה שנקרא עסיסית

אני אוהבת מאוד סקס אבל אני עושה סקס (ושימו לב שכתבתי סקס ולא זיון) אך ורק עם מי שמוצא חן בעיני, אולם אך ורק בתמיכה. נאמר שאתה קובע איתי - אני מעדיפה אצלי בבית כמובן - אתה מגיע ואנחנו רואים אחד את השנייה. אם זה לא מתאים לאחד משנינו, אומרים בצורה נימוסית ויפה שלום אחד לשני ונגמר הסיפור. אם תרצה לשתות קפה קודם, בכייף

אני אשה פרטית לגמרי, אמנם רוצה תמיכה (כסף) אבל עדיין פרטית לגמרי. אני חוזרת על זה שוב: אני אוהבת סקס מאוד ורוצה ליהנות לא פחות ממך. אני אוהבת כמעט הכל בסקס: נשיקות, ליטופים, ירידות, גרון עמוק, אצבעות (הן אלה שגורמות בעיקר להשפרצות ), חדירות, ספנקים בתחת, אנאלי כמובן.

אין לי שום בעיה גם עם שליטה לשני הכיוונים למרות שאני יותר נשלטת, רק בלי שום דבר פסיכי מדי (ואין לי שום כוונה לפגוע באלה שכן אוהבים דברים פסיכים - איש איש וטעמו הוא).

תוכל לגמור עלי בכל מקום שבא לך חוץ מאשר על השיער, ואני פתוחה גם לנושא של השתנות.

אני לא עושה ביזאר קשה (צואה) ולא גומרים לי בפה (מצטערת חבר'ה ) אבל אני יכולה ומוכנה לגמור לכם בפה ואלה כל ההגבלות שלי. כל השאר פתוח.

עכשיו לדבר הכי חשוב מבחינתכם: אני "עושה סקס". לא אופה עוגה בתנור, כך שאל תשאלו אותי על "כמה זמן" ו"כמה אקטים". אני רוצה ליהנות לא פחות ממכם, רק שאני רוצה ליהנות פעמיים ובגלל זה התמיכה.

דרך אגב, אני גם דו-מינית כך שאם יש לך בת-זוג, אשמח להיפגש עם שניכם.

אתה מוזמן לפנות אלי בתנאי שאתה מעל גיל 23 (ולא נראה ילדון) ועד גילאי 55-50. אני לא נפגשת עם ערֵלים ולא עם דתיים בעלי זקן. ערבים מחוץ לתחום!!!

אני מאוד גמישה מבחינת שעות אבל צריך לתאם איתי לפחות 3-2 שעות מראש.

התמיכה שאני רוצה היא 500 שח לסקס אבל אם מישהו ירצה לתת לי יותר, אני מבטיחה לא להתנגד .

לאור פניות חוזרות ונשנות אלי, הן בהודעות פרטיות והן בטלפון, ולקראת חג
הפסח הבא עלינו לטובה, החלטתי לתת אופציה נוספת לבילוי איתי במחיר מוזל ובפחות זמן.

והרי לפניכם שלוש האופציות הקיימות:

300 ש"ח לחצי שעה - כרגיל לא מוגבל במספר האקטים.

400 ש"ח לשעה שלמה של סקס טוב ואמיתי.

500 ש"ח לפגישה ללא הגבלת זמן, בלי שעון ובלי סטופר.

אם תרצה להביא חבר יש גם אפשרות אבל על כך נדבר בפרטיות.

בהמשך השרשור יש עוד תמונות שלי בשני מקומות שונים, אז לא להתעצל ולדפדף עד שרואים - בהחלט כדאי

מחכה לשמוע מכם, והמשך יום נפלא לכולם

ממני, הג'ינג'ית המשפריצה

פורום סקס תמונות אמיתיות

[/QUOTE]

186

היי לקוראים, ובמיוחד למדהימה מכולן - רותי.

אני משתמש חדש ומתחיל, עדיין בלי כוכב ו-וי מתחת לשם, בפורום הבאמת נפלא הזה (סופסוף אפשר להיפטר מהחוברות שאוספים בחשאי בקיוסק) אבל עם ניסיון בשטח, ולמרות שאני לא אוהב לחלוק עם אחרים את הכיף הפרטי שלי, אני כותב שורות אלו כי זו בעצם הפואנטה של הפורום - לא?

הכל התחיל כשהחלטתי שהשנה אני נותן לעצמי מתנה מיוחדת ליומולדת. וחשבתי אולי הפורום יוכל לתת לי כיוון... רציתי למצוא מישהו מהמדווחים הכבדים (כל הכבוד ) שמספר על אחת שמשפריצה ואוהבת את זה. המשפריצות שפגשתי (בתשלום) לא מתהדרות בקסם נשי זה, והיו גם כאלו שממש התפדחו כשהתנעתי אצלן את המזרקה . ואז ראיתי את הפוסט של רותי. התמונות - ללקק את השפתיים וחוטאות למציאות, והדיווחים הבהירו לי סופית מה אני הולך לאחל לעצמי ביומולדתי. אחרי שדיברנו והחלפנו מילים - ויש לה לרותי את המילים הנכונות - קבענו. ביומולדת.
הופעתי בדלת דירתה עם שמפניה - יומולדת אחרי הכל - ואחרי שסגרה את הדלת בבואי, ועד שסגרה אותה שוב בצאתי, חוויתי את היומולדת הנפלא בחיי.

רותי יקירתי - רק את יודעת כמה באמת נפלאה הייתה המתנה שלך. ורק את יודעת לאן היא לקחה אותי
את אחת ויחידה

לא לי התיאורים המפורטים כמו הגדולים והוותיקים ממני בפוסט - די אם אומר שאני חוויתי את "הסקס האחר" שאליו ערגה המשוררת יונה וולך - כאספן השפרצות מושבע, היא לי כמעיין המתגבר, ואני לה כבור סוד שאינו מאבד אף טיפה. המפגש עם רותי היה רגע בחיים שפתח צוהר לעולם שהידיעה שהוא רק שלי ושלה מעלה לי חיוך כל בוקר ברמזור לעבודה. אני חושב שלכל אחדאחת מגיע להרגיש כך. לפחות פעם ביום. לי עשתה את זה הג'ינג'ית הלוהטת. אצלה נפתחה לי הדהארמה.

שאו ברכה.

190
רותי החג עבר כבר, ועכשיו אני יכול להגיד לך שאני לא ביליתי אותו עם מי
שאהבתי, אם זה היה כך הייתי מבלה אותו איתך!
כל יום אני חושב עלייך את לא יוצאת לי מהראש, לא עובר יום שאני נכנס לפורום
ומביט בתמונות המושכות והזקסיות שלך!

אוהב וחושק, את כבר יודעת מי!

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”