כ נועה - מעסה מהוד השרון [ דיון בהקפאה ] - סקס אדיר

נועה - מעסה מהוד השרון [ דיון בהקפאה ]

1
מפרסמת ביד 2 בזו הלשון :

עיסוי תאילנדי מרגיע ומפנק, פרטי אינטימי ודיסקרטי.

בוא להתפנק ... ימים , א-ה 10 בבוקר עד 10 בלילה.

מחיר : 120 שקל

נייד : 050-2768416

מישהו מכיר ? חולה כוס2010-5-26 1:25:58
מומחה לפתיחות שושנה מ"ס 1 בישראל

שחשף את פרשת השחיתות של הפורום

שף המכונים והדירות הדיסקרטיות

וזיין המכוניות האולטימטיבי באיזור המרכז .

*אומן הפיתוי*

2

הייתי אצלה לפני כמה חודשים. אז היא עבדה בהוד השרון בשכונת גיל עמל.

מדובר בבחורה שמנה מאוד. היא עושה ממסז' די חפיפי וא"כ עוברת לבודי 2 בודי.
עלוב וכבד.

אגב, 120 ש"ח היא גובה עבור רבע שעה. עבור 40 דקות היא גובה 200 שקלים

3

שלום לכולם

אני חדש כאן בפורום וגם חדש בתחום, שמח לספר לכם על חוויה ראשונה שלי אצל נועה- מארחת פרטית.

הגעתי לנועה באמצעות פרסום אגבי באתר זה. מסתבר שהיא מפרסמת באיזשהו מקומון מקומי באזור כפר-סבא הוד השרון.

הנייד שלה: 2768416- 050

מדובר בבחורה מתוקה, שירותית, סבלנית והכי חשוב: עסיסית, בעלת חזה גדול מאוד וטבעי, במידה של דאבל D

המיקום: מעולה, במקום פסטורלי בהוד השרון, אמנם הגעתי באמצעות ג'י.פי.אס אבל נראה לי שמדובר בשכונת עמל, שכונת וילות, טובלת בירוק, הרגשה כפרית.

מקום האירוח הינו צימר בעל חניה פרטית ודיסקרטית לגמרי.

מכיוון שזו הפעם הראשונה שלי, קצת התרגשתי, אולם מדובר בבחורה כל כך מתוקה, שמשרה אנרגיות חיוביות, שאיך שנכנסתי- כל המבוכה נעלמה לגמרי.

החדר- מזמין ביותר, רצפת פרקט, אווירה חמימה, חדר ריחני.

נועה לבשה חולצה שהדגישה את ה"חזון", חיבקה אותי והרגשתי איך המבוכה מתפוגגת במהירות.

נכנסו להתקלח ביחד, ממליץ בחום, חוויה אדירה. נועה סיבנה אותי בצורה יסודית (גם את "חברנו") התנשקנו וכל המתחים התפוגגו.

אדגיש שמדובר בבודי מסאז', ללא סקס.

אבל, כפי שאפרט בהמשך, החוויה היתה חזקה ביותר, שכן נועה פתחה לי את כל הצ'אקרות וה"גמירות" היו חזקות מאוד.

נשכבתי על מיטת הטיפולים, כמובן שכל הזמן שיחקתי חופשי בדדיה המתוקים, המסאז' היה מפנק ביותר, כאשר חברנו רצה מס' פעמים לגמור, אבל הרגעתי אותו.

החוויה היתה אדירה. אציין שהגמירה הראשונה היתה לאחר כ- 20 דקות לערך, ולאחר מכן נשכבתי על הבטן.

העיסוי היה חושני ומגרה, ניתן גם לגעת בשבלול המגרה, עור גופה של נועה נעים והיא פשוט מתוקה, חייכנית ומפנקת ברמות.

בשלב מסוים נועה עלתה למיטת הטיפולים והעניקה לי בודי מפנק עם דדיה ויתר איברי גופה.

פשוט תענוג. היא עושה זאת במקצועיות רבה.

לאחר מכן חזרתי לשכב על הגב ונועה העניקה לי טיפול מיוחד לחברנו, שגמר פעם שניה.

אציין שמכיוון שזו הפעם הראשונה שלי וחששתי מהאופן שבו חברנו יגיב, ביקשתי מראש טיפול של שעה, ויצאתי מרוצה מאוד.

לאחר כשעה נכנסתי עם נועה למקלחת משותפת, נועה חפפה לי את הראש, סיבנה את גופי והרגשתי לאחר מכן כמו אדם חדש.

ברצוני לציין שאני עובד בעבודה מאוד תובענית והפינוק אצל נועה שחרר אותי מכל הבחינות.

לאחר מכן ישבנו לשתות שתיה חמה, שוחחנו בכייף עוד כחצי שעה ונפרדנו בנשיקה.

ממליץ לכולם, בפרט לחובבי החזה הגדול שבכם, יש גם ישבן מדליק ונעים לליטוף.

השירות ברמה גבוהה מאוד, אשמח לענות לשאלותיכם בפורום או בפרטי, לכל המעוניינים.

חג שמח לכולם.

בנימין הפטיש

7

שלום לכל חברי הפורום הנכבדים

אזהרה בנוגע לגברת נועה ...

בתור אחד שמכיר את איזור השרון על בוריו עלי לציין שהבחורה
מתגוררת ביחידת דיור צמודת קרקע של בית פרטי ישן בשכונת גיל עמל ,
שנחשבת לשכונת פשע ורשע בהוד השרון, בין כל הערסים הכבדים שמאכלסים

את השכונה ניתן גם למצוא זוגות צעירים וחסרי אמצעים ועובדים זרים שיכולים להרשות לעצמם להשכיר שם בית פרטי ישן ובזול. האיזור הוא חור רציני למי שאין GPS מומלץ לוותר על ניסיונות הניווט לשם .

הרחוב הוא רחוב שקט מאוד ופרטי ובכך הופך למאוד לא דיסקרטי , כל אדם זר או מכונית זרה שעוצרות מול הבית הישן מושכות עינים מציצות של דיירי הרחוב והתחושה היא כאילו כולם יודעים שיש שם מכון עיסוי.

נועה , נשמעה בטלפון נחמדה אך שכונתית , קבעתי איתה מראש שעת הגעה ואף הבטחתי לבקשתה להתקשר בדיוק חצי שעה לפני שאני מגיע , הבטחתי וגם קיימתי ! כשהגעתי למקום התקשרתי ואין קול ואין עונה המתנתי 5-10 דקות והתקשרתי שוב ..וכמובן אין תשובה ...לאחר כמה צילצולים נוספים שנותרו יתומים ממענה ...ענה לי משיבון קולי ...בשלב זה הבנתי שהבחורה דפקה ברז בצורה הכי מסריחה שיש אבל מכיוון שבזבזתי כל כך הרבה זמן ודלק בהגעה למקום הנידח הזה החלטתי להמתין לפחות 40 דקות ולנסות שוב ...ונחשו מה ...שיחה ממתינה או שלא עונים ...אקיצר שעה תמימה חיכיתי כמו איזה מסכן ברכב והתקשרתי שוב ושוב אך ללא מענה התחוור לי שהבחורה פשוט הבריזה לי כאשר ידעה שאני בדרך אליה ! פעם ראשונה בחיי שמבריזה לי מעסה פרטית (כי אלו שבמכונים לא ממש יכולות להבריז אם הן מאיישות משמרת) אקיצר במילה אחת תחושת אכזבה וכעס לא מאחל לאף אחד להרגיש את תחושת הבוז והזילזול שחשתי ...מקווה שהדלק ששרפתי ילך לצדקה ושהבחורה הזו פשוט תישאר יתומה מלקוחות כי באמת בחוצפה כזו לא יצא לי להתקל, אקיצר נשמעת ערסית ומסתבר גם שלא שמה זין על לקוחות פוטנציאלים בידיעה ברורה שהם צריכים ליסוע חתיכת דרך כדי להגיע למקום

ראו הוזהרתם !

stardust2010-5-25 23:13:46
הברון שפיכענהאוזן

8
[QUOTE=stardust]

שלום לכל חברי הפורום הנכבדים

אזהרה בנוגע לגברת נועה ...

בתור אחד שמכיר את איזור השרון על בוריו עלי לציין שהבחורה מתגוררת ביחידת דיור צמודת קרקע של בית פרטי ישן בשכונת גיל עמל , שנחשבת לשכונת פשע ורשע בהוד השרון, בין כל הערסים הכבדים שמאכלסים
את השכונה ניתן גם למצוא זוגות צעירים וחסרי אמצעים ועובדים זרים שיכולים להרשות לעצמם להשכיר שם בית פרטי ישן ובזול. האיזור הוא חור רציני למי שאין GPS מומלץ לוותר על ניסיונות הניווט לשם .
הרחוב הוא רחוב שקט מאוד ופרטי ובכך הופך למאוד לא דיסקרטי , כל אדם זר או מכונית זרה שעוצרות מול הבית הישן מושכות עינים מציצות של דיירי הרחוב והתחושה היא כאילו כולם יודעים שיש שם מכון עיסוי !

[/QUOTE]

כאחד שנמצא לא מעט ימים ושעות באזור התעשיה הצמוד לשכונה, תיאורך לגבי המקום ממש אינו נכון ואינו מתאים להיום!

שכונת גיל עמל היתה פעם דומה למה שתיארת, אבל היום זו שכונה שמרבית בתיה הם צמודי קרקע חדשים או משופצים, שכונה שעברה מהפיכת שיקום סביבתית רצינית וגם בניה נוספת מסיבית בעשר השנים האחרונות ומרבית האוכלוסיה שם היא דווקא אוכלוסיה טובה ומבוססת כלכלית.

נכון, נשארו גם מעט בתים מהתקופה הישנה, אבל עקב השפעה סביבתית הם הולכים ומתמעטים, מה גם שמחירי הנדל"ן שם הרקיעו שחקים וכך גם מחירי השכירות.

לגבי ספקית השירות הספציפית, אין לי מה לומר כיוון שלא יצא לי לפגוש אותה (אני קורא מקומון של עיר אחרת )!

פתגם סיני עתיק אומר שאם אין לך מה לומר, תאמר פתגם סיני עתיק...

לעולם אל תתווכח עם אידיוט! הוא יגרור אותך לרמה שלו ושם ינצח בזכות הנסיון

להתרגז זה להעניש את עצמך על טיפשות של אחרים....

9
מומיק...

אני מכיר את האיזור היטב ומה שאתה אומר נכון מאוד לגבי חלק מהשכונה הזאת

אבל המיקום הנוכחי ר"ח המעגל הוא רחוב שעדיין מכיל בתים ישנים וערסים שורצים שם בערמות

יש לי לקוחות שגרים באיזור הטוב והמתפתח של השכונה ככה שאני לא זקוק לשיכנוע בענין

אני לא טיפוס שמייפה דברים רק שיראו טוב או מוריד מערכם כדי לגרוע

מציג את האמת כמו שהיא ומי שלא מאמין שיבדוק בעצמו

בחורה שמבריזה לך מפגישה תוך ידיעה ברורה שתוך כמה דקות אתה מגיע אליה זה מעיד על טיב האדם ומבחינתי היא שרופה כמו גחל .

הברון שפיכענהאוזן

10

הייתי שם אתמול. עיסוי חלש על גבול הליטוף. בחורה חייכנית שמנסה לרצות. מאוד שמנה למי שמתאים לו. ציצים - בינוני עד גדול ונפול על כרס שמתחילה מאזור הסרעפת. קעקוע על אחד השדיים. מחיר - 120 ל15דק',

150 ל30 דק', 200 ל40 דק'. אין שום אקסטרות והאמת, לא בא לי סקס עם חביתוש...

ביקור דגימה אחד הוא מעל הראש, שלא לומר, אחד יותר מדי.

בזמן האחרון - נפילות - זה שם המשחק.

I fart in your general direction
שלח תגובה

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”