כ פטריות הזיה לצ’אקרות פתוחות וסגורות ... - דף 4 - סקס אדיר

פטריות הזיה לצ’אקרות פתוחות וסגורות ...

31
במידה ומגיעים לפשרה אנחנו תרבותיים מספיק כדי לחזור ולקרוא לו בשם שלו בלי צורך בהסכמות.
(או ליתר דיוק להתעלם מקיומו)

לגבי הודעות פרטיות כשמן כן הן פרטיות,
הבעיתיות היא בחשיפת עצם העובדה ששרון נחסמה אצלינו להודעות פרטיות,
כפי שזכותו של הזוג המאוהב בפרטיות לחגוג בפנטזיות עלינו ועל כל בני ביתינו כל עוד זה נשמר בפרטיות
מה שאנחנו מבצעים בפרטיות הוא עיניננו ולא עינינו של אף אחד אחר.

רק למען הסר כל ספק המצב המועדף עלינו הוא הנוכחי ואין לנו שום רצון אישי להגיע לפשרה כלשהי
אנחנו מוכנים להגיע לפשרה כהערכה להנהלת הפורום ולפועלה.

אגב תשובה למוסלי - הרבה

אחים שלו גברים2010-5-28 10:45:28

32

יפה עמית שקראת בין השורות והבנת את כוונתי

וזהו הסעיף שבלעדיו לא תהיה שום הסכמה:

* חל כל איסור על המשתמש "אחים שלו גברים" לקרוא לי (Lavelle) בכל כינוי שהוא לא הכינוי המקורי שלי (לא חייב להיות באותיות באנגלית אבל בהחלט רצוי) ואין לרמוז על כך בישירין או בעקיפין. כמו כן אין לצאת בהצהרות על אהבתי לשרון שאין להן כל ביסוס. את הרגשות שלי לשרון אני שומר לעצמי ויש הרבה רגשות בעולם מלבד אהבה

גם עלי כמו על אחים שלו גברים המצב המועדף הוא הנוכחי אבל אם ההנהלה מתעקשת אני מוכן להגיע לפשרה.

מנענע רק את שרון הכוסית בעלת הכוס המתוק והתחת המחרפן והדורש!

33
מכיון שיש כאן משא ותן אז שאלה לLavelle דיווחת שבילית לאחרונה 3 שעות רצופות עם שרון
האם שילמת לה 1800 ש"ח תמורת התענוג?
(זה התעריף על פי המחירון)

כמו כן מה הועילו חכמים בתקנתם אם ההודעות הקודמות ממשיכות להיתנוסס בולד על גבי מסך?

35

[QUOTE=אחים שלו גברים]מכיון שיש כאן משא ותן אז שאלה לLavelle דיווחת שבילית לאחרונה 3 שעות רצופות עם שרון
האם שילמת לה 1800 ש"ח תמורת התענוג?
(זה התעריף על פי המחירון)

כמו כן מה הועילו חכמים בתקנתם אם ההודעות הקודמות ממשיכות להיתנוסס בולד על גבי מסך?
[/QUOTE]

לא מדוייק, אם קראת את הדיווח (וזה כתוב שחור על גבי לבן) היה גם אקט אנאלי מפה יוצא:

שעה ראשונה 800 ש"ח על אנאלי

שעה שניה עוד 600 ש"ח

ושעה שלישית 600 ש"ח

מכאן יוצא 3 שעות 2000 ש"ח

למה זה כ"כ מעניין אותך כמה שילמתי לה?

מה שהיה היה, מרגע שהסכם הפשרה יצא לפועל על שני הצדדים (בעצם זה שלושה... או שבכלל ארבע? אמממ לא משנה) יהיה לכבד את ההסכם במלואו בכתיבת כל הודעה חדשה. (לא תהיה כל בעיה לעקוב אחרי זה כי לכל הודעה יש תאריך והתאריך שבו יחתם ההסכם יהיה תאריך חשוב מאין כמותו בפורום סקס אדיר )

Lavelle2010-5-28 15:32:14
מנענע רק את שרון הכוסית בעלת הכוס המתוק והתחת המחרפן והדורש!

שלח תגובה

חזור אל “פורום חצי צ'אט הזוי - לכל השובבים/שובבות שרוצים פלטפורמה לקשקש”