צריך לקחת החלטה - סופי או סוזי??
כ
צריך לקחת החלטה - סופי או סוזי??
התבלבלתי...
סופי, סוזי, מה כל זה?
נתת את הטלפון של סופי אבל כתבת סוזי...
אה?
חברה מישהו יכול להמליץ אם שווה ללכת?
דיברתי איתה בטלפון הם עובדות מ 10 בבוקר עד שעה 8 בערב
והם 2 בנות
מי יצא לו לדגום?
אם היית קורא בפורום את התגובות (השליליות) לגבי סיגל אז אני מניח שלא היית מנסה אותה.
נכון שהן זולות (מה שמדליק לי נורה), אך ככל הנראה חסרות תודעת שירות, מה שמקצוע הנ"ל חשוב ביותר.
דיווח טרי מהשטח
ביקרתי לפני כשעה את סיגל וסופי
לאחר שמועות על סיגלית שלנו "מתקתקת" וסופי הקומפקטית (סטייל קטי )
הגעתי לדירה (תדלקתי לפני בוודקה רד בול האהובה שלי) והגעתי לאתגר
פתחה לי את הדלת סיגל שחורדינית ישראלית ( נראה לי קפקזית ללא מבטא) תלתלים כמעט עד הטוסיק ,
בת כ-32 רזה,גובה כ-1.70 גוף יפה טוסיק חמוד כוס מגולח חזה בינוני יפה ,
סופי רוסיה קטנטונת כ- 1.55 גוף נחמד רזה ,קרה שחור אדום,טליה טיפה רחבה (טוסיק רחב וקטן) כוס מגולח.
150 עוברים ידיים ונכנסתי עם סיגל (לחדר השמאלי....הימני שפונה לכביש קטן יותר (גם המיטה)ופחות נקי
סיגל קפצה עליי כלביאה שמחפשת טרף לגוריה שלא אכלו כשבוע ,התפשטות+הלבשת קנדום+מציצה (שיא עולם
כ-10 שניות ) אבל אני שגואר לא פרייר באתי מוכן מאוד (ראו סיגל ומעלליה
http://www.sexadir8.com/forum/search.asp?KW=3026702&SM= 1&SI=PT&FM=0&OB=1
נתתי לה למצוץ כ-10 דקות בעודי מתעסק עם הטוסיק שלה והשבלול ובכוונת תחילה מציק לה
ומוציא אותה מהרכוז (נראה לי שהיא הרגישה באותו הרגע כמו שבא לה להתעטש ולא יוצא לה )
בקיצור בעודי חופר כדי למצוא יהלומים זרקתי לה ..... אפשר לצרף את סופי ?
כן אמרה לי תוסיף 150 עוד לא הוצאתי את הכסף וסופי היתה ליידי עירומה וחיוך מרוח על פניה כאילו סיפרתי
בדיחה על אמריקאי ערבי ויהודי ...... לא משנה ,נתתי את הכסף לסיגל והכנסתי את הזין לפה של סופי
שלא תוציא הגה סיגל חזרה הכנסתי לה במסיונרית ,וואלה חבר'ה פתחתי לה את הרגליים לשפגט והרמתי
לה אותם למעלה והכנסתי לה אותו נראה לי עד הלב
בעודי מפמפם סופי מאחורי מלקקת ומנשקת ,החלפתי לסופי ושוב סיגל בדוגי (בזמן שאני מזיין ביקשה עם אני יכול
לעסות לה את הטוסיק היפה ),חזרה לסופי בדוגי ,ולאחר כחצי שעה כשראיתי שהשניים מזיעות עבור העמלה
החלטתי לגמור את מארש הניצחון נתנה סיגל בתנוחת קונטרה אהובה במיוחד כשאני שוכב על הגב
והיא עליי עם הטוסיק לפנים וסופי מחרמנת לי את הבייצים ובדרך את סיגל ,שאלתי עם אפשר לגמור בפה ,אמרו
לי שניהם לאו ! טוב אז גמרתי בתנוחה הארונה
שלא תבינו לא נכון ,אני נהניתי וסיגל אכן תקתקנית ( צריך לבוא מוכן) אבל בגדול היה כדאי
מחיר טוב לתמורה
סיגל
מציצה עם - 7
חימום חרמונים -- 3
גוף -- 8
יחס-- אני הובלתי 8
סופי
מציצה עם 7
חרמונים - 7
גוף -- 7
יחס - 8
נאמר לי שיש עוד אחת מלאה עם חזה גדול שתבוא מחר