הצעות לבדיחות סקס - לפה !
11מסתובב אל הקיר ומתחיל לשפכטל.
מה משותף בין חזייה ומקל הליכה?
שניהם תומכי נופלים.
כ
שעון מסמל את שיא החרמנות - דופק 60 פעם הדקה וגם כשלא דופק - עומד לו!
יודעים מהי תנוחת הסקס "רודיאו"?
מתחילים בתנוחת דוגי, תופס לה את השדיים ואז ...
לוחשים לבת הזוג באוזן "חברתך הטובה חזקה מאד בתנוחה הזאת!"
ואז מנסים להשאר בדוגי עוד 7 שניות...........................................
ביטוח (לא ישיר) רעיון למקסמקס
אישה אחת באה לסוכן הביטוח שלה ומבקשת לערוך ביטוח נגד אונס. סוכן הביטוח מסתכל עליה בתמיהה ואומר לה: " מצטער, אני לא עורך ביטוחים כאלה". הלכה לסוכן אחר וביקשה ממנו לעשות ביטוח נגד אונס וההוא מסכים ועושה לה... היא חוזרת לסוכן הביטוח שלה ואומרת לו: "תראה, הסוכן ההוא עשה לי ביטוח נגד אונס..." הוא מסתכל בפוליסה ומתגלגל מצחוק... האישה שואלת אותו: "מה כל כך מצחיק?" עונה לה הסוכן: "ראית מה כתוב בפוליסה?
אור אכיל
ילד אחד שואל את אימו:"אמא אפשר לאכול אור"? "מה פתאום למה אתה חושב ככה"? עונה האם. הילד: "כי אתמול בלילה אבא אמר לך, יאללה יאללה תכבי את האור ותכניסי אותו לפה"
החמות החמה
יצאתי עם חברה שלי כבר שנה והחלטנו להתחתן. ההורים שלי כל כך עזרו בכל ההליכים, החברים תמכו והחברה הייתה חלום. רק דבר אחד הציק לי - חמתי לעתיד. היא אישה מצליחנית וגם יפה. מדי פעם הייתה מרעיפה עלי מבטים שהשאירו אותי המום. באמצע ההכנות לחתונה היא הזמינה אותי לבוא לבדוק את ההזמנות. כשהגעתי לבית של חברתי הייתה חמתי לבד והיא אמרה לי כך: "תראה, עוד מעט תהיה איש נשוי. אני מרגישה כלפיך משיכה שאיני יכולה שהתעלם ממנה, הייתי רוצה לבלות איתך פעם אחת במיטה, לפני שאתה מתחייב לבתי". הייתי המום ונשארתי קפוא במקום. ואז היא אמרה: "תבחר, אתה יכול לצאת דרך הדלת או לבוא אחריי לחדר". אמרה ונעה בהליכתה הסקסית לכיוון חדרה. ואז החלטתי... יצאתי החוצה. להפתעתי בחוץ היה אבא של חברתי. הוא חיבק אותי ואמר שעכשיו הם יודעים שאני הבעל המתאים לבת שלהם, שעברתי את הבחינה שלהם. מסקנה: תמיד תשמור את הקונדומים בתא הכפפות של האוטו!
הגבלת מהירות
מהי המהירות המירבית בסקס?
קשר עין
למה לגברים קשה ליצור קשר עין? כי לשדיים אין עיניים
מתחיל כמו "הפיה" של רימינג, נגמר אחרת...
זקן בן 86 בא אל הרופא ואומר לו: "חבר שלי בן 89 מספר לי שהוא מזיין כל יום"
אומר הרופא: "גם אתה יכול"
הזקן: "אבל אתה יודע שכבר לא עומד לי אפילו עם ויאגרה"
הרופא: "כן, אבל לספר גם אתה יכול......"
מהן תקופות הסקס בחיים?
תקופה ראשונה - סקס דרדסים: צעירים, חרמנים, עושים סקס בכל מקום , בכל זמן ובכל תנוחה עד שנהיים כחולים.
תקופה שניה - סקס של חדר המיטות: נשואים, כבר יש ילדים בבית שצריך לחכות שילכו לישון ואז עושים סקס על המיטה בחדר שינה, עם דלת סגורה וגם זה כשלא כל כך עייפים.
תקופה שלישית - סקס של המסדרון: עוברים אחד על פני השני במסדרון ואומרים "לך תזדיין".
תקופה רביעית - סקס של בית משפט: האשה לוקחת את הגבר לבית משפט ודופקת אותו לעיני כל העולם...
מהן תקופות הסקס אצל הגבר בזמן שהאשה בהריון?
שליש ראשון - סקס כרגיל.
שליש שני - סקס כמו כלב: הבטן כבר מפריעה אז באים מאחור.
שליש שלישי - סקס כמו חתול: שוכב ליד החור ומיילל....
למה הצרפתיות קוראות לעיר הבירה שלהן "פארי"??
כי הן לא יכולות להוציא את ה ז מהפה...
מה ההבדל בין צמיג משומש לערימת קנדונים משומשים?
צמיג משומש - GOODYEAR
ערימת קנדונים משומשים - VERY GOOD YEAR
- זקן אחד בדיור מוגן מחליט ללכת לבית בושת.
הוא מבקש מהמדאם להביא לו את החתיכה הכי לוהטת.
היא אומרת אוקי, אבל זה יעלה לך ללילה 1500 $.
הוא חושב חושב ואומר למה לא, חיים רק פעם אחת (וגם לא יודעים עד מתי)
אחריו נכנסת לחדר חתיכה פצצה, מפשיטה אותו אט אט - וזורקת את הבגדים שלו החוצה דרך החלון.
הוא שואל בתדהמה מה את עושה - איך אני אצא מכאן בבוקר ?
היא עונה לו : אנחנו נעשה כזה סקס הלילה, שתרד 10 ק"ג והבגדים במילא יפלו ממך.
אחריו היא מתפשטת, מניחה את השמלה המפוארת שלה על הכיסא, הוא בא וזורק את השמלה מהחלון.
היא שואלת מה זה צריך להיות - נקמה ?
הוא עונה לא זו לא נקמה, אבל עד שתצליחי להעמיד לי אותו, השמלה הזו מזמן תצא מהמודה.
------------------------------------------------------------ -----------------
אחד בא לחבר שלו ואומר לו יא אחי מסכנה אישתי אני בוגד בה 6 שנים ומת להפסיק מה לעשות ?
החבר אומר לו יש פה איזה רב לך אליו .
ההוא בא לרב ואומר לו רבי אני בוגד באישתי ו...
הרב אומר לו שקט..עם מי ?שולה מעפולה
לא הוא עונה
הרב:עם אתי מבאר שבע?
לא
הרב:עם צילה ?
לא .
ככה עוד אחת ועוד אחת ....
לבסוף שואל הרב אז עם מי?
עם רוסיה .
אוי לך אומר הרב .
אני יעשה לך תיקון והכל יהיה בסדר .
הרב סיים את התיקון וגבה 800 שקל יצא הבחור מאושר ופגש את החבר
נו שאל החבר איך ?
וואלה אחלה רב אמר הבחור הרב עשה לי תיקון שילמתי 800 שקל וגילה לי עוד 8 כתובות
------------------------------------------------------------ ----------------
3 נשים נפגשות: האחת - מאהבת סודית, השניה - כלה לעתיד, והשלישית - נשואה.
הן חושבות איך לפתות את בני הזוג שלהן ומעלות את הרעיות הבא:
עוד הלילה, הן שלושתן ילבשו בגד גוף מעור שחור, נעלי עקב שחורות עם עקבים דקיקים בגובה 20 ס"מ,
ויתאפרו במסקרה שחורה מעבה ומאריכת ריסים, לקבל את פניהם של הגברים שלהם.
למחרת הן ניפגשות על מנת להשוות את החוויות.
המאהבת מספרת: "לבשתי את בגד הגוף מעור שחור, עליתי על העקבים השחורים וצבעתי את ריסיי במסקרה שחורה מאריכת ומעבת ריסים. המאהב שלי הגיע ואיך שראה אותי התנפל עליי כמו פרא אדם ועשינו אהבה סוערת 4 פעמים על השטיח!!"
הכלה לעתיד מספרת: "לבשתי את בגד הגוף, נעלתי את העקבים וצבעתי את הריסים, אבל קצת התביישתי אז שמתי חלוק. כשהחבר שלי הגיע, איך שפתחתי את החלוק הוא מילא אותי בנשיקות והלכנו למיטה, שם עשינו אהבה בתשוקה פעמיים רצוף!"
האשה הנשואה רוטנת ומספרת: "טוב, גם אני לבשתי את בגד הגוף השחור, העקבים, והתאפרתי במסקרה, ואז הגמל הגיע, התיישב בסלון, תפס את שלט הטלויזיה וצעק לי:
"באטמן, מה יש לאכול?"
==========================================
שני זקנים שמרגישים שיומם מגיע בקרוב מחליטים לצאת לבלות לילה בעיר.
אחרי ששתו לשוכרה הם החליטו לסיים בתיקתוקיית הירקון 98
הפקידה הביטה בהם איך הם נראים ושתויים קראה לאחראי ואמרה לו: חבל לבזבז שתי בנות בשבילם הכנס אותם לחדרים והניח במיטות בובות מין מנופחות הם במילא לא יבחינו בזה.
האחראי עשה כרצונה ולקח את שני הזקנים לחדרים והזקנים החלו לבלות...
בדרכם הביתה אחד הזקנים אומר לחברו: אתה יודע נדמה לי שהזונה שלי הייתה מתה ,מתה? שואל חברו איך זה יתכן.? עונה הראשון -היא לא זזה ולא השמיעה כל קול בזמן שעשיתי אהבה איתה.
הזקן השני אומר לו שלי הייתה הרבה יותר משונה. אני חושב שהייתה מכשפה...
"מכשפה?" איך זה יכול להיות?
עונה הזקן : עשיתי איתה אהבה נישקתי את צווארה ונתתי לה נשיכה קטנה ואז היא
הפליצה ועפה דרך החלון עם השיניים שלי...
==========================================
רופא, עורך=דין ומתמטיקאי מתווכחים על היתרונות והחסרונות של אישה ומאהבת.
העו"ד גורס : "מאהבת עדיפה פי-כמה. כשאתה נשוי ורוצה להחליף את האישה, אתה צריך לעבור גיהינום משפטי."
הרופא לא מסכים: "עדיפה אישה, בגלל תחושת הביטחון. זה מועיל מאוד ללחץ הדם וטוב מאוד לבריאות שלך."
המתמטיקאי מסביר לשניהם:"שניכם טועים. הכי טוב זה כשיש גם אישה וגם מאהבת. כך בזמן שהאישה חושבת שאתה אצל המאהבת, והמאהבת בטוחה שאתה עם האישה, אתה יכול לעבוד על המתמטיקה שלך בשקט."
חזור אל “תמונות סקס | +ריכוז כל הסקרים שלנו +בדיחות הסקס הטובות ביותר”