כ טלפונים מצ’אטים - דף 4 - סקס אדיר

טלפונים מצ’אטים

31
לואקר הבחורה מלוד הראשונה ניפגשתי איתה גם בצאט נענע חדר זקוקה לכסף.... מכייון ואני גר בראשון .. אז אמרתי שנלך.. היא כמו שתיארת מה גם ביקשתי תמונה... אב במפגש ראה הוזהרת חבל על ה250 שקלים פשוט היה על הפנים.. זה היה ממש מזמן אז אני לא כוך כך זוכר מה שאני זוכר שהיה ממנה ריח נורא ואיום של וודקה והיא פשוט שכבה כמו בול עץ..... אם אתה רוצה ללכת תלך.... אבל אל תגיד שלא אמרתי

טלפונים מצ’אטים

32

טוב אז הנה הנפילה שלי שהייתה עם הבחורה מצאט וואלה "האתיופית החמה "

נפלתי בתרגיל הידוע של הטוקמן שהגעתי לאשקלון מתחת לבית שלה ודיברתי איתה שלחה אותי להביא לה טוקמן מהפיצוציה ליד ואני חשבתי שעדיין קונים כרטיסים ולגרד אותם עם מספר סודי, ואני מגיע לפיצוציה והמוכר מבקש ממני את המספר טלפון ואני בתמימותי נותן לו את המספר ורק אחרי שאני משלם ולא מקבל שום כרטיס אז אני מתחיל לקלוט את הפדיחה .... וההמשך ידוע

אז ראו הוזארתם

במידה ויש למישהו טלפון של אתיופית פרטית אשמח להחליף מספרים

טלפונים מצ’אטים

33

איצטגנין, אני מקבל את הערתך שעלי לדווח על בנות אחרי שהייתי איתן. הייתי כאמור צריך לציין שהסיבה שלא הלכתי לבחורה מתל אביב הייתה עלות גבוהה מדי, לכן פרסמתי כאן מתוך מטרה שמישהו ירים את הכפפה. לגבי התמונה לא הבנת את הנקודה, יש לי תמונה של הבחורה עצמה מתל אביב, התמונה שהיא תראה בפגישה עצמה אם זה יהיה רלוונטי היא של הבחורה השניה שהיא חושבת לצרף. תאמת אבל לי בראש שאולי זה סתם סוג של קידום "מכירות" שסוף סוף גבר כלשהוא יוכל להגשים שלישיה עם דו מיניות. לגבי הבחורה מרמלה נצלתי בעור שיני לכאורה לאור הדיווח של יורד בגדול, עלי לציין שניסיתי כמה וכמה פעמים לפגוש אותה ולא הצלחתי תמיד ברגע האמת היא נעלמה לי ולא הייתה זמינה. לא ברור לי מה הקטע שלה...

בכל מקרה בינתיים אני זה שעושה פה את עבודת החיפוש ומעלה את הממצאים לידיעת הציבור אז לא ליפול לי על הראש...תנסו לתרום משהו יותר פוזיטיבי מאשר ביקורת והערות..

לילה טוב

"יגעת ונמצצת תאמין"
שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”