כ משהו מוזר עובר עליי.... - סקס אדיר

משהו מוזר עובר עליי....

1

אז ככה,

כבר יצא לי להיות אצל בחורות עובדות, אבל בזמן האחרון אני חרמן ורוצה ללכת, אבל משום מה תקף אותי חוסר ביטחון...

אני כאילו מתבייש להכנס לדירות.

אני מתקשר, מברר ואז אני פשוט לא נכנס, מה הבעיה?!

WTF???

אח... נשים נשים...

משהו מוזר עובר עליי....

2
[QUOTE=zander]

אז ככה,

כבר יצא לי להיות אצל בחורות עובדות, אבל בזמן האחרון אני חרמן ורוצה ללכת, אבל משום מה תקף אותי חוסר ביטחון...

WTF???

[/QUOTE]

למה בעיה ? אולי אתה בדרך לגמילה ?

בגמילה

משהו מוזר עובר עליי....

5
[QUOTE=zander]

אז ככה,

WTF???

[/QUOTE]

טוב , בודקים את היסטוריית השאלות , התמונה מתבהרת, ומשם זה מאוד קל, הכי פשוט זה לבדוק את השאלות שלך בעצמך.

מגעיל אותך זונות רחוב ( די מובן ) בעצם.

שאלת שאלות בנושא בגידות ( האם אתה נשוי? אם כן גם זה עלול להפריע)

יובש באיזור מגוריך ( צפון הארץ)

בקיצור: יש לך יצר חרמנות בריא מצד אחד וגועל מזונות רחוב ותיקתוקיות מצד שני. די טבעי , אפילו הכי טבעי שבעולם כי לא בדיוק כיף להיות חרמן ולפגוש פרצוף אדיש או של 9 באב . אותי אישית גם פירוטכניקה מוגזמת של גניחות סרק די מעצבנת בעצם.

עצתי לך. זיין פחות אך באופן איכותי יותר. עבור על הפרטיות המוצלצות ובחר לך אחת שתתאים לך ושתוכל לבלות עמה זמן איכות ולא רק לזיין כמו שפן במרוץ נגד השעון. תראה כמה מהר תחזור לך חדוות השיגול.

נ.ב את הכסף עבור יעוץ אישי אפשר לשלוח בצ'קצחוק
רימינג מעשי2010-07-09 19:35:03

משהו מוזר עובר עליי....

6

אני בזמן האחרון הלך לי החשק מדירות בכלל.

אחרי תקופה של 15 שנים בתחום זונות ,מכונים,דירות,נערות ליווי,זונות רחוב, הלך לי החשק לאחרונה מזונות,נימאס לי מהם מכמה סיבות :-

א. תיקתוק הפך משהו בסיסי אצל זונות וכל זונה יש לה תיקתוק מיוחד משלה.

ב. הולך לאחרונה ולא מוצא משהו חדש,מלהיב,מושך,אותם בנות שהיכרתי שנים,אותו צוות,אותם מקומות,אותם שטיות בדירות.

ג. בדרום ת''א הפכו המחירים לא שונים ממחירים ממרכז או צפון ת''א.

ד. אתה הולך לבחורה מסוימת,לא מוצא אותה,והטובות תמיד הולכות עוזבות תוך זמן קצר,ואם מצאתה מישהי טובה יש הרבה ביקוש עליה ואתה צריך לחכות הרבה זמן,יש תור לפניך.

ה. אתה ניכנס לדירה עם בחורה היא אומרת לך תפריט מיוחיד ותוספות בתשלום כמו שניכנס למסעדה ושואל בעל המסעדה כמה עולה סנדוויץ אומר לך 10 ש''ח ועם תוספות בתשלום יוצא לך הסנדוויץ ב 30 ש''ח וכך זונות יש להם תפריט סקס מיוחד למשל :-
גמירה בפה --- תוספת של 50 ש''ח או 100 ש''ח לפעמים.

אקט שני --- זה גם בתוספת של 50 ש''ח

נשיקות בפה --- זה גם בתוספת 50 ש''ח.אצל רובם.

אנאלי ---- זה גם בתוספת של 100 ש''ח לפחות.

אני מסתכל על הזונה והיא קוראת לי את התפריט הגדול ואני צוחק בפנים,לא יודע למה באמת,אני מרגיש את עצמי בשוק,או בחנות מי משלם יותר לוקח הסחורה.

הכל הפך כספי,מיכאני,קר,יבש,סביר לא שירותי מין שהיו פעם לפני 10 שנים בתקופת התיירות שהיתה פעם בארץ.

מצב הזונות כאן בארץ על הפנים,גרוע והמצב הולך לדרדר יותר.ענף הזונות בקרוב יקרוס.אני בטוח 100%שרוב החברים כאן בפורום וגם מחוץ לפורום מאוכזבים,מיואשים ממצב הזונות היום.
אני אופטימי ומקווה שהמצב ישתפר בעתיד.

19LOLx82010-07-17 23:29:53
תמיד בשטח למען כולם.

משהו מוזר עובר עליי....

8

אל תדאג חתיך רומנטי , ענף הזנות לא יקרוס כל כך מהר. ונראה לי שאתה מעט מגזים לגבי תקופת משולש הזהב המפורסמת. גם אז תקתקו והיו נפילות. אכן המחירים עלו . כמעט בלתי אפשרי למצא בחורה צעירה, נאה ואיכותית במחיר הקרן של 150 עוד 200 ש"ח. במקום לבכות צריך לבצע התאמות. אומר זאת בפעם האלף ואחת הורד את כמות המפגשים , צא מעט אך באיכות גבוהה יותר כי ניתן למצא דברים טובים יותר לשעה נטו ואף יותר לפעמים בסכומים של 400 עד 600 ש"ח

רימינג מעשי2010-07-18 23:26:57
שלח תגובה

חזור אל “פורום חצי צ'אט הזוי - לכל השובבים/שובבות שרוצים פלטפורמה לקשקש”