כ מישהו ניסה? ק.אתא - סקס אדיר

מישהו ניסה? ק.אתא

3

אז ככה...

אחרי יומיים של נסיונות ו"סיימתי להיום, תנסה מחר", צלצלתי גם היום בדרך צפונה. היא עמדה כבר לסיים את המשמרת, אבל אמרתי שאני מגיע תוך חצי שעה, אז אמרה צלצל בעוד רבע שעה ונראה. נתקעתי בפקקים וצלצלתי אחרי יותר מחצי שעה, אבל היא החליטה להמתין לי, ולקח לי עוד זמן מה להגיע.

היא מכוונת לככר שביט בקרית אתא (רח' איינשטיין 20 למשתמשי GPS) ומשם לצלצל. אבל - שימו לב - לא לרדת מהרכב! היא רואה אתכם במצלמת האבטחה של דוכן הפיצה ורק כשהיא מוודאת את סוג הרכב היא מכוונת אתכם למקום אחר כקילומטר משם!

שכונה שקטה ודיסקרטית, דירת חדר לא מפוארת אבל סבירה. הבחורה בהחלט כוסית, ישראלית, מעט שחומה, גיל כ-35, פנים נאות, שיער שחור שופע, גובה כ-170, חתיכה, אבל לא שדופה, חזה קטן ומעט נופל עם פטמות גדולות ובשרניות, ישבן שטוח אבל נשי, קעקוע בכתף ומעל הישבן. התמונה לא אמיתית כמובן, אבל אפשר לפנטז על גירסה מעט יותר מבוגרת. בסה"כ סימפטית, חייכנית, נעימה.

מאחר ולא בררתי פרטים מראש ביקשתי תפריט. 200 ל"פינוק מלא" ותוספת 100 לחריגים.

מה זה חריגים? שאלתי.

אנאלי ואוראלי עד הסוף. ואפשר 500 לשעה מלאה בלי הגבלה. (כלומר, כעת הבנתי שהשרות הבסיסי הוא אקט אחד.)

הוצאתי 200 ואמרתי בואי נזרום. מה שאני לוקח - אני משלם ביציאה.

אין בעיה, היא אמרה, אני מאמינה בבני אדם. ביחוד שנראים בסדר. את הזבלים אני מנפנפת כבר במצלמה של הפיצה.

התפשטנו והורתה לי לשכב. ביקשתי להתקלח ביוזמתי, כי באתי אחרי יום עבודה, וקיבלתי מגבת נקיה.

יצאתי מהמקלחת ונשכבתי על הבטן. היא דגדגה לי קצת את הגב ואמרה תסתובב שנראה את הצד היפה שלך.

נשכבתי על הגב וראיתי שהיא כבר בעמדה תקתוקית עם קונדום מקולף ביד.

אמרתי, רגע, אנחנו ממהרים לאן שהוא?

אל תדאג, היא אמרה, יהיה בסדר. וחוץ מזה אני לא רוצה להיות חוצפנית ולגרום לך כבר שתשלם יותר.

רגע, אמרתי, אמרת שתוספת זה על אוראלי עד הסוף.

כן, היא אמרה, אבל אם אני מתחילה בלי, אנחנו לא יודעים איך זה ייגמר. נגד הגיון הברזל הזה לא היתה לי תשובה. בלעתי את העוקץ המתוק ואמרתי לה תעיפי את הקונדום ותתחילי לעבוד.

התחילה בליקוק ומציצה קלה, והבנתי שזה לא הצד החזק שלה. אז בשביל להכניס קצת אקשן ביקשתי שתסתובב ל-69. יש לה כוס צר אבל משתפל, ולכן יש מה לתפוס בפה. לי זה לא הפריע (גם הריח היה טוב) והתחלתי בליקוק שקדני, אשר התגבר כשהרגשתי שמגיע משוב חיובי. זה נתן לה מוטיבציה לשפר את המציצה. החדרתי קלות אצבע לנקב האחורי והמשוב התגבר. הגברתי את קצב השליקלוק ואז הגיעו כמה רטטים קצרים. מסתבר שאני יודע לעשות להן את זה... וגם הפעם זה בא עם התנצלות מבויישת: אני בדרך כלל לא גומרת כל כך מהר. מיד שילמתי לעצמי טיפ שמן.

היא ירדה ממני, הלבישה קונדום, נשכבה על הגב וביקשה שאבוא אליה. עליתי במסיונרית. חדירה נעימה, קונטרות מצויינות. הרימה רגליים גבוה כדי שאחדור היטב. ידעתי שהגניחות מזוייפות, כי לפני רגע היא גמרה, אבל ההצגה היתה די טובה, כולל עצימת עיניים וזריקת הראש לצדדים. ניסיתי לרכון לנשיקה אבל היא הגישה את הלחי, אז הבנתי שגם הקטע הזה לא בתפריט. מציצת פטמות (הן ממש כיפיות!) התקבלה באהדה רבה.

אחרי שמיציתי את המיסיונרית עברנו לדוגי. ישבן, כפי שנאמר, לא בולט במיוחד, אבל בהחלט פוזה מחרמנת עם הקעקוע שמלמעלה. היא המשיכה לעשות את ההצגה המתבקשת (אני אומר זאת לחיוב, כי זה עדיף על מומיה) עד שגמרתי בקול תרועה רמה, בקריאות עידוד מצידה. גם כאן עיסיתי את הנקב האחרוי והתקבלתי בברכה. לזכותה ייאמר שלאחר שגמרתי היא לא נפנפה אותי מיד - להיפך, התחלתי לסטור קלות על ישבנה וכתגובה היא התחילה לנענע אותו מצד לצד, כך ששמוליק, שסבר שסיים משמרת, קיבל ריתוק ונשאר לעמוד על משמרתו כמו שומר מלכת אנגליה.

לצערי לא היה after-party, היא קמה והתחילה להתלבש ואני הלכתי לשטוף את עצמי במקלחת.

סה"כ from erection to ressurection כ-20 דקות. זמן שהיה כולל מקלחות - חצי שעה.

תקציר מנהלים

מראה/גוף - 8.5

מחיר - 200 לתקתוק, 300 לשירות סביר כולל גמירה בפה ו/או אנאלי (אקט אחד), 500 לשעה ללא הגבלה

מציצה - 7

זיון - 10

סיכום כולל, לא זיל הזול אבל תמורה בכלל לא רעה. בהחלט אלטרנטיבה סבירה בטריטוריה של קטי, למי שמעדיף ישראליות.

פרטים נוספים: היא חדשה באיזור ובאה מהמרכז, שם, לטענתה, עבדה בליווי. המיקום בקרית אתא זמני והיא מחפשת דירה לעבור לאיזור נוה שאנן בחיפה.

עד כאן הדיווח, במסגרת השירות לקהילה.

תום.

tom22052010-6-8 19:50:56
Sex is like a bank account: after you withdraw you lose the interest!

מישהו ניסה? ק.אתא

8
[QUOTE=tom2205]

פרטים נוספים: היא חדשה באיזור ובאה מהמרכז, שם, לטענתה, עבדה בליווי. המיקום בקרית אתא זמני והיא מחפשת דירה לעבור לאיזור נוה שאנן בחיפה.

[/QUOTE]

שים לב למה שכתב הבחור, כנראה שמצאה מיקום חדש...

אח... נשים נשים...

מישהו ניסה? ק.אתא

10
[QUOTE=Shaguar]

האמת שניסיתי כמה פעמים ולא עונה לטלפון (גם לא חסוי)

האם יש עוד טלפון או כתובת שאפשר לקפוץ ?

[/QUOTE]

גם לי לקח הרבה זמן לתפוס אותה. היא בדרך כלל סוגרת את הבסטה מוקדם (5 אחה"צ). נסה אולי בשעות הבוקר.

Sex is like a bank account: after you withdraw you lose the interest!
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”