כ השוואה בין נערה עובדת ללא - דף 3 - סקס אדיר

השוואה בין נערה עובדת ללא

21

אצלי המצב הוא כזה-

אני בן 30 עם חברה קבועה. אבל מדי פעם צריך לגוון! עם כל האהבה שלי לחברה, אני לא יכול לדמיין מצב שבו כל החיים אהיה רק איתה במיטה.. אז פעם בחודשיים-שלושה אני מחפש ריגוש אחר. הבעיה היא שהפנתר גר בירושלים אז זה לא פשוט.

הכל בסדר, כל עוד לא חושבים שיש משהו מעבר

22

מירב הזונה המאושרת קראת מה שכתבתי למעלה?

בתור בחורה שעובדת זמן בתחום הזה.ובנוסף גם אישה,רציתי לשמוע את דעתך במה שכתבתי מותק,רציתי לשמוע את דעתה של אישה שעובדת יום יום בתחום הרגיש הזה?

מה שכתבת מירב למעלה נכון מאוד,לכל אישה יש לה פצעים מהעבר,זכרונות קשות,שאי אפשר לשכוח בקלות,ולהתחיל בקשר חדש עם פצעים שלוקח להם שנים לרפות,אהבתי מה שכתבת,אנחנו לא מלאכים,תיראי מירב נכון אנחנו הגברים אוהבים לשקר,לרוץ בשביל זיון מהיר,לבגוד ולשכב עם אחרת.זה נכון ואמיתי.

גם נשים לא מלאכיות מירב,אל תביני שאני גזען ושונא נשים להיפך אני אוהב נשים מאוד,נמשך אליהם הרבה מכל דבר,אבל הם גם משקרות,בוגדות,ולא מעט סיפורים על נשואות שבוגדות הבעל המסכן שלהם על המיטה שלו עם גברים אחרים,הרבה מקרים שמעתי על נשים שבוגדות הבעל שלהם על ידי חבר מסוים,x מסיום,שוכבת עם שכן שלה,מה שרציתי להגיד כאן שגם הרבה מקרים שהנשים בגדו בגבר מאחריי הגב שלו ובדיסקרטיות,יש סיפורים ניחשפים ויש נישארים סודיים לנצח.

תמיד בשטח למען כולם.

24

לחתיך הרומנטי: קראתי הכל! ואני פשוט לא מסכימה עם קביעות בסגנון "אנחנו הולכים לזונות כי אנחנו לא מוצאים בחורות רגילות שיספקו אותנו" או "הישראליות הן הכי גרועות".

אבל אתה צודק, המצב בחוץ לא פשוט ולפעמים זה מרגיש כמו ג'ונגל, או שאתה יוצא לציד או שאתה נאכל בעצמך, ותאמין לי, זונה או לא, גם לי זה יצא מכל החורים, לא רק לי, גם לרבים אחרים נמאס מעולם הדייטים, לא מספיק אתה נלחם על המחייה שלך, עבודה, לשלם שכירות, לחסוך קצת כדיי להנות בין לבין, אתה גם צריך להילחם על האהבה ועל קשר ריגשי חדש.
עלי לפחות שפר המזל בתחום הזה. ואני בטוחה שהיום שלך גם יגיע.

אני חושבת שהדבר שהכי נמאס על רווקים ורווקות זה חוסר הכנות של הצד השני.
(היא לא ממש בשבילי אבל אני לא אגיד לה את זה, קודם נראה, אולי אצליח להשכיב אותה)
(אין מצב שאני מביאה את הצוציק הזה הביתה, אבל אני כבר פה, אז לפחות שיקנה לי שתייה)

בינתיים, עדיף להיות כמה שיותר ישיר עם מי שעומד מולך, אם אתה מחפש רק סקס תמצא מישהי שמחפשת את אותו הדבר או שתשתמש בשרותיה של זונה, אם אתה מחפש מערכת יחסים אתה תמצא אותה בסוף, ואז תחזיק אותה חזק שלא תברח. העידן האלקטרוני הזה גורם לנו להאמין שהכל אפשרי ושיש המון דגים הרבה יותר טובים בים, עד שאתה כבר מוצא חיבור עם אדם חדש, אתה מתחיל להרהר, רגע, אולי יש משהו יותר טוב שם?, ושוכח כמה זה יוצא דופן למצוא חיבור אמיתי

זונה מאושרת2010-6-13 13:49:41
קישור לאתר הפרטי שלי:

25

[QUOTE=זונה מאושרת]"אם ייצרו של אדם מתגבר עליו והוא לא יכול לו, שילבש שחורים וילך לעיר אחרת ויעשה מה שחפץ לבו, ואל יחלל שם שמים ברבים. והדבר לא יחשב לו כמי שדחק רגלי שכינה"

אז יצאת בסדר פנתר! [/QUOTE]

קראתי את זה לפני כמה שנים והיחס שלי היה שלילי לעניין,

אבל היום אני חושב שיש בזה הגיון ומחשבה רציונלית.

תודה

26
אם היו שואלים את פן הדב למה הוא "הולך לזונה" הוא היה
מהרהר קצת, לוקח עוד קצת דבש מכד, ועונה משהוא בסגנון "כי
אני רוצה" או כי אהבתי את הרדיד האדום שלה.

כלומר ההצלבה בין מבנה האישיות השונה של כל אחד, הסיבות
השונות לא מסוגלים להניב תשובה אחת.

והתשובה "ככה" היא התשובה היחידה שסוגרת כל הפינות...
וכן, היה מעניין לקרוא את הפוסט הזה.

הי M

its 4 in the morning the end of December

27
[QUOTE=זונה מאושרת]"אם ייצרו של אדם מתגבר עליו והוא לא יכול לו, שילבש שחורים וילך לעיר אחרת ויעשה מה שחפץ לבו, ואל יחלל שם שמים ברבים. והדבר לא יחשב לו כמי שדחק רגלי שכינה" [/QUOTE]

מירב,
כבר אמרתי לך פעם שאת נהדרת, מקסימה ואהובה?

maxmax2010-6-13 14:57:44
אז אגמור בשיר מזמור

28

תודה רבה לך מירב על התשובה שלך.אני באמת מודה לך על זה.

רק דבר אחד לא מוצא לו היסבר אומרים ברשת יש עשרות בחורות,עשרות אתרי היכריות עם מאות בחורות שמחפשים כל מיני קשרים,נירשמתי לרובם כל מיני היכריות תחילה מהיכריות של קשר רציני ואהבה אמיתית, לא יצא לי מזה שום דבר.

אמרתי קשר רציני לא היצלחתי אשנה כיוון חדש,התחלתי לחפש קשר לסקס,מין מיזדמן,יזיזות,קשר דיסקרטי עם נשים.קשרים להנאה מינית והגשמת פנטזיות מינית במיטה,ללא התחיבות משני הצדדים,גם בזה הישקעתי המון ורכשתי מנוי לרוב אתרי הסקס,ראיתי אלפי פרופילים של בחורות עם תמונות סיקסים,עירומות,היתלהבתי מכך ואמרתי הנה אני היגעתי למטרה שלי,כתבתי הרבה להם,שלחתי הרבה מסרים לכל מיני בחורות שם,שלחתי הכל גם תמונות שלי,ולא יצא לי מזה כלום עד היום הזה!! את האמת אני נימאס לי לרוץ לאתרים,למועדונים רוצים להעביר את הזמן רק ולא לדייטים,אני עייף ונמאס לי לחפש עוד ועד בלי שום תוצאה.

מירב וכל החברים כאן תגידו לי מה הסיבה? האם זה סיפור של מזל?דרך אגב אני מזל שור אולי יש מישהו מבין באסטרולוגיה יכול לשפוך אור על מזלים!!....האם הבחורות של היום באמת קשה להתחיל איתם!! לא כמו שהיו פעם,מה הבעיה כאן?! אולי אני היחיד שלא מצליח להסתדר בקשר עם בחורות?אולי אחרים מצליחים יותר ממני,שאלתי הרבה אנשים אמרו לי לא רק אתה,יש המון בחורים גם לא מצליחים להיות בקשר עם בחורה אתה לא הראשון ולא האחרון בעניין הזה.

נמיאס לי ללכת למכונים ודירות, דופקים לך בדלת כמעט שוברים אותה עליך,צילצולים בחדר באמצע הזיון,שומרים מסתכלים על כל תנועה לך,תור של גברים מחכים לבחורה מסוימת ואתה חייב לקחת מספר כמו תחנה מרכזית או בנק.אני אוהב זונות וניהניתי איתם קרוב ל15 שנים,הרבה שנים אני הייתי עם זונות,אבל לאחרונה לא ניהנה בכלל,מתקתקים אותך כמה שאפשר מהר,10 דקות או רבע שעה אתה כבר זרוק בחוץ,הלך לי החשק באמת.

אני כתבתי כל זה,אולי יש מישהו מהקוראים כאן יכול לעזור לי בעניין!!לכתוב לי כמה דברים שאולי יכולים לעזור לי,איך מתחילים בקשרים?מה צריך לעשות ולאן ללכת ולחפש?! מה הדרכים והצעדים הנדרשים בעולם הקשרים עם בחורות?.ועוד דבר אחרון האם מישהו יש לו סיפור דומה לי,אולי יש דומים לי!!.

תמיד בשטח למען כולם.

30

שלום לחתיך הרומנטי

אני אנסה לתת תשובה חלקית לשאלה ששאלת מהנסיון שלי, ואנסה לא להתפלצן יותר מדי.

קודם כל רוב אתרי ההכרויות הם פקטיבים! אתרים כמו "lovely" "sexpal" ורבים אחרים מכילים מאות דפים של חברים לא אמיתיים במטרה שכמה 'פראיירים' ירשמו (כמוני וכמוך) ויבזבזו כסף וזמן באתר. יש כמה אתרים הגונים. בראש ובראשונה ג'יידייט שבו מצאתי את בת זוגי ויצאו לי משם גם לא מעט דייטים. גם אתרי חינם כמו 'נפגשים' ו "look4love" הם אמיתיים.

מעבר לזה.. יש כ"כ הרבה (מליונים) של גבריםנעריםילדים שמציפים כל בחורה תמימה ברשת (וגם פיזית בבתי קפה וכו') ב'הצעות מגונות'. כלל אצבע הוא שאם תכנס לאחד האתרים או הצ'אטים וישר תתחיל לדבר על סקס, רוב הסיכויים שחסמת את הסיכויי. לבחורות 'מותר' לרשום שהן מחפשות סטוץ, אבל הן לא ילכו אם בחור שרשם את אותו הדבר בפרופיל שלו..הכח אצלן לבחור וצריך לקבל את זה תמיד תהיה 'שרמנטי', ותתחיל את ההתכתבות בשאלה, אמירה או עקיצה (לא מינית). אל תציע מהר דברים עד שלא תקבל רמיזות מהצד השני שיצרת אצלה משיכה ראשונית . אז אפשר להתחיל להיות יותר אינטימי בשאלות אישיות ואפילו בדיחה גסה (ומבויישת). עוד משהו ששמתי אליו לב הוא שבחורה לא תיפתח אלייך אם לא נפתחת אליה. הכוונה היא שבמקום לשאול אותה המון שאלות יבשות כדאי לשתף אותה קצת בעולמך, ואפילו לספר על משהו מביך שקרה לך כדי שהיא תרגיש 'חייבת' לך שיתוף מצידה (יוצר אינטימיות).

זהו. מקווה שלא חפרתי יותר מדי

pink-panter2010-6-13 15:59:53
שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”