[QUOTE=אחים שלו גברים]ערבה אחינו קוראים לזה מצלמת וידיאו ואם אתה מוצא בחורה שמוכנה להצטלם אז דווח 
ורק למען הסקרנות, אם אתה משוכנע שהבחורה שהייתה איתך גמרה למה זה חשוב לך שגם אנחנו נהיה משוכנעים? (הרי אתה לא נמדד לפי מה שאנחנו חושבים ולהיפך)
(ואגב אנחנו בטוחים שהיו בחורות עובדות שהגיעו איתך לאורגזמה אבל אנחנו גם בטוחים שהיו כאלה שזייפו ויכול להיות שזו אותה בחורה בסיטואציות שונות)
[/QUOTE]
אני כנראה קצת מפגר אחרי טכנולוגיות, לא חשבתי שאפשר לראות בזמן אמת בוידיאו
אתה צודק לגמרה: לא אכפת לי מה אחרים חושבים. זה הכול במסגרת סיפורית. (נרטיבית)
אבל אתה טועה בהנחה אחרונה: לא זייפו איתי אורגזמות כי לא היו אורגזמות אצל זונות כי אני לא נקשר לבחורות שאין לי קשר כן איתה. ובגלל זה בחדירה הייתה רק בחורה אחת שהייתה גומרת. וידעתי שנפרדנו שלא יהיו לי עוד. (רק לפני 5 שנים עברתי לזונות כלנשים ולא פורקן)
אולי אם הייתי נפגש עם שלי במלון ולא בחדרון זיונים דוחה שבו המטרה יחידה שלי הייתה להוציא אותה למרחבים של יופי ואולי אם לא גירשו את אלינה הנהדרת - הייתי מביא גם אותן, אבל זה לא קרה.
זכות לחבק את שלי לראות את פניה קורנות מאושר היה לי חשוב אין סוף ליכולת לתת אורגזמה לאחרת.
90% של הזמן לביליתי בחיים בזיון היה כדי לתת אורגזמה לאישה. שעות לא הייתי גומר בעצמי. האם זה בשביל אגו?
כן ולא. פגשתי רוב נשים שבעליהן או חבריהן התייחסו אלהן בסקס כמו לזונות והיה לי חשוב להחזיר להן את כבודן הנשי.
היחס שלי לזונות הוא המשך ליחס לנשים נורמטיביות שהיו לי. להחזיר לאישה כבוד שבני זוגן לא נתנו להן
וסיבה נוספת למה אני מדבר על גמירות שאני בטוח שהיו - פשוט נעים לי להזכר. משמח שסיימתי תקופה בחיים בקריצינדו ולא בקול חלוש. ברוך השם נתנו לי דברים אחרים שקשורים לקשר ארוטי לא לא פחות טובים משמחת לתת אורגזמה לאישה.
ערבה אנושית2010-6-16 18:30:19