דגימה - סופי מעפולה
12הי
לפני מס' ימים ביקרתי את סופי מעפולה. מה אומר לכם, קיבלתי ממנה פינוק כאילו אני שייח סעודי. המקום נקי לחלוטין, ברמה גבוהה ביותר, לאחר כל לקוח היא מחליפה את סדיני המיטה, קיבלתי מגבת נקיה וריחנית, עשינו מקלחת משותפת לפני והיא סיבנה אותי ופינקה היטב את "ידידנו".
לאחר מכן עברנו למיטה הזוגית. המציצות וכן ליקוקי הביצים היו ברמה גבוהה ביותר, כמובן מציצה ללא גומי.
הגברת הרעיפה עלי נשיקות, עוד כשנכנסתי, בקיצור: הבחורה אוהבת את מה שהיא עושה, כנראה שכאשר ישנה כימיה, היא מתפקדת על תקן מאהבת מושלמת סטייל חברה, למי שמבין מה כוונתי.
הסקס איתה היה מטריף. לאחר שהיא רכבה עלי והשתוללה מהנאה, נשכבתי על הגב וקיבלתי ממנה עיסוי מקצועי, הבחורה למדה את רזי המקצוע באחת ממדינות הקווקז.
לענין המראה: מדובר בבחורה קצת מלאה, ישבן קטן, חזה גדול, שופע וטבעי, מידה 5 או 6 להערכתי. בחורה מאוד נחמדה, שירותית וזורמת.
אהבתי את הגישה, אהבתי את הפינוק, אהבתי את הניקיון של הדירה, ואני בטוח שבכל נסיעה שלי לצפון, אבקר אותה, על מנת לקבל פינוק ברמה של 5 כוכבים.
בינו
דגימה - סופי מעפולה
13מישהו יודע אם יש
אפשרות אצלה לאנאלי ולעוד כמה דברים
ואיפה היא נימצאת בידיוק בעפולה תודה
דגימה - סופי מעפולה
14הי. מציע לכם לטלפן ולשאול אותה לגבי סוגי הסקס.
נראה לי שהיא די פתוחה, אפילו הציעה לי שאגמור לה בפה, אמרתי לה שאני רואה בזה השפלה של הבחורה ולא מסכים לכך.
ממליץ בחום לבקר אצלה, אחלה שירות, ואחת שנהנית להזדיין.
בינו
דגימה - סופי מעפולה
15הי
דגמתי את סופי בביקור בצפון. מדובר בבחורה די מלאה בחלק העליון , שדיים גדולים אך נפולים, מראה סביר
חוץ מזה מדובר בבחורה נפלאה ומפנקת.הגעתי אליה בצהריים, היה די חם, היא ישר הציעה משהו לשתות
הדירה נקיה ביותר, מגבות נקיות ודיסקרטיות מוחלטת.
שילמתי 300 ש"ח תמורת פינוק מלא.
התקלחנו יחד והיא סיבנה אותי בהנאה. בכלל נראה שהיא ממש נהנית מכל רגע ואוהבת לפנק
היא כל הזמן שואלת מה אתה אוהב ומציעה פינוקים.
לאחר המקלחת עלינו למיטה והיא החלה למצוץ לי ( בלי קונדום ) גם את הזין וגם את הביצים
היא הציעה לדחוף לי אצבע לתחת, והסכמתי ולאחר מספר דקות של מציצה ועינוג גמרתי לה על הפרצוף.
היא שאלה האם אני רוצה קצת לנוח ובזמן אגירת הכוחות קיבלתי ממנה מסאז' מפנק.הבחורה יודעת את העבודה.
לאחר כ 10 דקות של מסאז היא החלה למצוץ לי שוב וכשהבחור עמד שוב הלבישה עלי קונדום והתחלתי לזיין אותה
היא מאוד אוהבת לקבל מאחורה.לאחר כ רבע שעה של פימפום מאסיבי התחלתי להתעייף והיא הציעה להביא לי ביד.
הבחורה לא מסתכלת על השעון ונותנת שירות מלא ומפנק עד שאתה מרוצה.
לסיכום המראה שלה נחמד
השירות מפנק
הנקיון מעולה
המחיר סביר
אני אחזור שוב
עוד לקוח מרוצה
דגימה - סופי מעפולה
16אין לחץ בזמן, מתעניינת וסבלנית.. גמישה ורואים שהיא נהנית...
אחרי שנמצאים אצלה אז כל אחת אחרת שהייתה לפני כן גבר לא
רלוונטית...
דגימה - סופי מעפולה
17חברי הפורום היקרים
שמח שכולכם נהנים מסופי ...אבל שימו לב לא לשרוף אותה כפי שקורה בפורום
מפעם לפעם. לאט ובעדינות. הבחורה לא ממש מכירה את הפורום וחבל לגרום לעליות מחירים.
לתשומת ליבכם.
דגימה - סופי מעפולה
19מה זה מלאה+ בשבילכם?
יעני רואים צמיגים ממש ענקיים ובולטים או מלאה זה בקטנה כזה אצלכם טיפה כרס?
חבל לבוא ולראות בחורה כמו יוקוזונה