פוצל מהדיון:
http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=11544
[QUOTE=RUBI23]התגובה של הדוד נראתה לי אמיתית מאוד.
הבחור כתב והתבטא כמו מישהו צעיר וחסר ניסיון שמושפע מסרטים כחולים.
כולכם צדיקיי הדור? הריי מרינה אשה בשלה מבוגרת ובעלת ניסיון רב שנים ובווליום הרבה יותר גדול משל רוב הכותבים בפורום . היא בכלל לא רצתה לקבל אותו כי הוא כביכול קטין הוא הריי נראה לה כמו ילד.
היא הריי החדירה לו אצבעות דבר שהוא לא מורגל בו וכשהוא ''החזיר'' אז היהא הבינה את אם תרצו ה''סטירה'' שבדבר ולא הסטירה לישבן. אני בטוח שהיא ראתה את התמימות שבדוד והראשוניות שבו והייתה משועשעת מכל הסיטואציה.
לגבייך דוד האוננות מול פורנו היא בהחלט בעיה כי היא הופכת לטריגר ,להתנייה להתגרות .
ההרגל של התגרות מאוננות , הוביל לבעיה הפיזית שתחזור ולבעיות הפסיכולוגיות האחרות שנבעו מדברים שרציתלבצע בדימיון לעומת ההגשמה שלהם במציאות.
במילים פשוטות , התשישות היא לא הבעיה פה אני מציע לך לא לגמור על סרטיי פורנו ומאוננות בערך חודש ,וגם אם אתה צופה אז לא להגיע לשפיכה ואז לנסות שוב אתה מייד תראה שיפור רב.
בנוסף אם אתה רוצה משהו תשתף את בת הזוג הארעית או הקבועה לפניי האקט לגביי מה שאתה רוצה לזרום אליו.
בנוסף עצותיו של יוניקורן יעילות ביותר, רוב הבחורות יראו אותך כמו שאתה אבל לא לנצח תראה בעיינהן כילדון תמים ולא מנוסה אז כדאי שתתחיל ליישם את העצות.
לגבייכם חברה אז בוודאי שיש נשים שאוהבות סקס אלים וגם מתגרות שמכריחים אותן או כופים עלייהן דברים .
כל עוד ששניי הצדדים מבינים אחד את השני גם במילים וגם לא במילים.
כמו שהטוחן לדוגמא ראה את אור הקומפקטית בעלת הגוף הפדופילי והבין מייד שהיא מתחברת לסקס אגרסיבי על גבול האלים . הוא לא היה צריך לשאול אותה הוא פשוט ידע מניסיון, כך גם אני במשך השנים פיתחתי חוש למה מה הבחורה רוצה ואוהבת[בהרבה מקרים מדובר רק בכסף ושנגמור ונלך] כך מגע ספונטני ידני באזור חלצייה של נערה עובדת בתקתוקיה הביא אותנו למספר שני ולגמירה חזקה שלה מחדירה עם נגיעות מצידה. מין אנאלי הוביל לאוננות של בחורה אחרת ולגמירה שלה .,תוך כדי ציון הגמירה בגאווה רבה.
נקודת שיא אחרת שהייתה בהחלט יחודית קרתה כאשר נערה עובדת שהתפשטה ומייד הרגשתי שהיא תתחבר לפיסטינג וסקס אגרסיבי וזה נגמר עם היד שלי תקועה לה עמוק במערה כמעט עד למרפק והיא לא נותנת לי להפסיק ותוך כדיי המעיין שלה נובע ומבעבע וזה עוד באמא של התקתוקיות.
כל פעם שתכננתי או שאלתי או חלקתי יחד עם מישהי בתשלום את מה שאני מעונין בו זה הוביל לכישלון קולוסאלי
לפעמים גם נשים מתביישות לומר או ליזום את מה שהן באמת רוצות.
וזאת המסקנה האמיתית
[/QUOTE]
לא נעלמתי.......אני פה חי וקיים......ניסיתי לנסות כמה דייטים ובליינד דייטים לאחרונה ולא נכנסתי לפורום
אבל נראה לי שבשביל להגשים רימינג אין ברירה צריך להכנס לפה...