כ השוואה בין נערה עובדת ללא - דף 4 - סקס אדיר

השוואה בין נערה עובדת ללא

31

[QUOTE=נימרוד_M]אם היו שואלים את פן הדב למה הוא "הולך לזונה" הוא היה
מהרהר קצת, לוקח עוד קצת דבש מכד, ועונה משהוא בסגנון "כי
אני רוצה" או כי אהבתי את הרדיד האדום שלה.

כלומר ההצלבה בין מבנה האישיות השונה של כל אחד, הסיבות
השונות לא מסוגלים להניב תשובה אחת.

והתשובה "ככה" היא התשובה היחידה שסוגרת כל הפינות...
וכן, היה מעניין לקרוא את הפוסט הזה.

הי M

[/QUOTE]

יצחק שמיר, (שהיה ראש ממשלה, זוכרים), היה לעיתים עונה לשאלה "למה?" ב "ככה ! ".

מנמרוד M הייתי רשאי לצפות לתגובה יותר מהורהרת / משעשעת....

אבל ההסברים הם תמיד מדעיים, מדויקים, גנטיים, אפילו כאשר מדובר בנפשו הסבוכה של האדם.

אחרת, אין תוחלת..

המגביה עוף - ירחיק ראות

32
[QUOTE=החתיך הרומנטי]

תודה רבה לך מירב על התשובה שלך.אני באמת מודה לך על זה.

רק דבר אחד לא מוצא לו היסבר אומרים ברשת יש עשרות בחורות,עשרות אתרי היכריות עם מאות בחורות שמחפשים כל מיני קשרים,נירשמתי לרובם כל מיני היכריות תחילה מהיכריות של קשר רציני ואהבה אמיתית, לא יצא לי מזה שום דבר.

אמרתי קשר רציני לא היצלחתי אשנה כיוון חדש,התחלתי לחפש קשר לסקס,מין מיזדמן,יזיזות,קשר דיסקרטי עם נשים.קשרים להנאה מינית והגשמת פנטזיות מינית במיטה,ללא התחיבות משני הצדדים,גם בזה הישקעתי המון ורכשתי מנוי לרוב אתרי הסקס,ראיתי אלפי פרופילים של בחורות עם תמונות סיקסים,עירומות,היתלהבתי מכך ואמרתי הנה אני היגעתי למטרה שלי,כתבתי הרבה להם,שלחתי הרבה מסרים לכל מיני בחורות שם,שלחתי הכל גם תמונות שלי,ולא יצא לי מזה כלום עד היום הזה!! את האמת אני נימאס לי לרוץ לאתרים,למועדונים רוצים להעביר את הזמן רק ולא לדייטים,אני עייף ונמאס לי לחפש עוד ועד בלי שום תוצאה.

מירב וכל החברים כאן תגידו לי מה הסיבה? האם זה סיפור של מזל?דרך אגב אני מזל שור אולי יש מישהו מבין באסטרולוגיה יכול לשפוך אור על מזלים!!....האם הבחורות של היום באמת קשה להתחיל איתם!! לא כמו שהיו פעם,מה הבעיה כאן?! אולי אני היחיד שלא מצליח להסתדר בקשר עם בחורות?אולי אחרים מצליחים יותר ממני,שאלתי הרבה אנשים אמרו לי לא רק אתה,יש המון בחורים גם לא מצליחים להיות בקשר עם בחורה אתה לא הראשון ולא האחרון בעניין הזה.

נמיאס לי ללכת למכונים ודירות, דופקים לך בדלת כמעט שוברים אותה עליך,צילצולים בחדר באמצע הזיון,שומרים מסתכלים על כל תנועה לך,תור של גברים מחכים לבחורה מסוימת ואתה חייב לקחת מספר כמו תחנה מרכזית או בנק.אני אוהב זונות וניהניתי איתם קרוב ל15 שנים,הרבה שנים אני הייתי עם זונות,אבל לאחרונה לא ניהנה בכלל,מתקתקים אותך כמה שאפשר מהר,10 דקות או רבע שעה אתה כבר זרוק בחוץ,הלך לי החשק באמת.

אני כתבתי כל זה,אולי יש מישהו מהקוראים כאן יכול לעזור לי בעניין!!לכתוב לי כמה דברים שאולי יכולים לעזור לי,איך מתחילים בקשרים?מה צריך לעשות ולאן ללכת ולחפש?! מה הדרכים והצעדים הנדרשים בעולם הקשרים עם בחורות?.ועוד דבר אחרון האם מישהו יש לו סיפור דומה לי,אולי יש דומים לי!!.

[/QUOTE]

1. חתיך רומנטי , קודם כל עצה ממני. זיין קצת פחות אך זיין איכותי יותר, או במילים אחרות לך גם לפרטיות.

2. כפי שאמרו לך פה, עזוב אותך מאתרי הכרויות לסקס, זה חארטה.

3. תפנים את פנני החכמה שמירב העניקה לך. תזיין לך בכיף אצל מיטב הבנות על מנת לרוקן מצברים , וכשאתה הולך לדייטים מג'י דייט ודומיהם דע לך שזה סוג של רעיון עבודה להתאמה לקשר רציני. מה לעשות ,זה כך. אם משהו כזה הוא בכיוון שלך, הליכה לזונות מאפשרת לך להעביר את הצורך לזיין באופן מיידילצד האחורי של הראש, שב עם הבחורה בנחת ולמד להתקשקש בכיף , נוצר קליק, נהדר, לא נוצר, לא נורא.

רימינג מעשי2010-6-13 16:58:26

33
כי גם אליזבת הרלי בצילום במשטרה תראה כמו הזונה הכושית.
אתה לא יכול להשוות בין צילום דוגמנות לבין מוג שוט(אין לנו מושג מה הביטוי בעיברית)
כמו כן אנו מניחים שהוא פשוט חיפש ריגוש ומצא הרבה יותר ריגוש ממה שהוא ניסה לקבל.

[QUOTE=menice]אני אודה למי שיוכל להסביר לי את זה (הסיפור עם התרנגול לא נותן תשובה)
[/QUOTE]

34
תעשה לעצמך טובה ואל תסתמך על אסטרולוגיה, אלא אם אתה צריך שמישהו יגיד לך איך אתה מרגיש היום , גם אתרי הכרויות, זה נחמד, אבל הסיכוי למצוא שם משהו לא ממש ראלי, הדרך הכי טובה למצוא אהבה, לדעתי, היא להפסיק לחפש (אבל אני לא מבינה גדולה בזה...) תחייה את החיים הכי טוב שאתה יכול, תקצה חלק מהכסף שאתה מבזבז על "בילויים" לטובת חוגים שמעניינים אותך או לימודים מקצועיים, אקדמיים או סתם לימודים בשביל הכיף והסיכוי שתמצא מישהי מתאימה תוך כדיי פעילויות כאלה גדול יותר מבכל מקום אחר. שוב, רק לדעתי...
קישור לאתר הפרטי שלי:

35

חבריי היקרים, אני חושב שהסיבה שרובנו מעדיפים ללכת לנערה עובדת פשוטה מאוד: כי אנחנו יכולים!

זה נוח, זמין, אפשר לעמוד בזה (כל אחד והתקציב שלו) ואפשר לממש כל פנטזיה שבא לנו (טוב, כמעט).

במידה ומוצאים מישהי קבועה שיש איתה כימיה וכו', זה אפילו הופך להיות יותר טוב.

אז למה לא בעצם?

בברכת כמה שיותר זיונים

36

חתיך, אתה צריך להבחין בין הדברים שאתה מחפש.

אינטימיות וקשר רציני זה דבר אחד, ומחפשים אותו בדרך מסויימת. אינטימיות וקשר דיסקרטי זה דבר אחר, ומחפשים אותו בדרך אחרת. כמובן שקורה שכאשר מחפשים דבר אחד, נתקלים בשני, כמו שקרה לשאול המלך, אבל זה נדיר למדי...

אני לא מסכים עם מירב שהדרך הכי טובה למצוא אהבה היא להפסיק לחפש. אבל כן מסכים עם הסבטקסט שלה - שאי אפשר למצוא אהבה אם אתה לחוץ נורא למצוא אהבה. זה משהו שצריך בשבילו אורך-רוח, רוגע, ולדעת להינות מהחיים עד שזה קורה. החיפוש עצמו הוא עבודה קשה. לקום, ולחפש, וליפול, ולקום, ו...

באשר לשאלה של מינייס - התשובה פשוטה, לדעתי, ואכן איננה קשורה לתרנגולים או לגיוון: ליז הארלי נראית עשר, אבל אתה לא יודע איך היא במיטה. ואישה יפהפיה ששוכבת במיטה כמו בול עץ, בהחלט תשלח את בן-זוגה היישר אל נשים שנראות כאילו הטבע בראן להיות מוצצות מחוננות, כמו הגברת האלוהית ההיא...

37
[QUOTE=redone]

באשר לשאלה של מינייס - התשובה פשוטה, לדעתי, ואכן איננה קשורה לתרנגולים או לגיוון: ליז הארלי נראית עשר, אבל אתה לא יודע איך היא במיטה. ואישה יפהפיה ששוכבת במיטה כמו בול עץ, בהחלט תשלח את בן-זוגה היישר אל נשים שנראות כאילו הטבע בראן להיות מוצצות מחוננות, כמו הגברת האלוהית ההיא...

[/QUOTE]

ליז הרלי מצויינת במיטה כול הכוכבות עשו דרך ארוכה במיטות של במאים ורק הטובות יצליחו (ביו המוכשרות למשחק כמובן)

לא מבין את השאילה. כול גבר נמשך גם ליפיפיות ואם יש לו - גם למגעילות. זה אלף בית של פסיכולוגיה מינית.

38
למה אני "הולך לזונה"

כי יש לי פנטזיה על "ללכת לזונה"

כאן אפשר להפסיק לקרוא

לחפירה אפשר להמשיך

למה יש לי פנטזיה על ללכת לזונה ?

כאן שדה התשובות רחב וגדול וחרuש וזרוע וממש לא בא לי
לקצור בו.
לאחרונה משהוא בללכת לזונה קיבל טוויסט אחר וכבר עונה
להגדרות אחרות --מאושרים ומאושרות
האנאליזה הסוציולוגית או הפסיכולוגית לא מענינית בשלב זה של
מעשי. הסיפור האישי מעניין. כלומר ההוה מעניין הניתוח שלו
פחות. כל אחד במסע חייו.

לחתיך--- טיפול פסיכולוגי יכול לסייע-- כושר ההתנסחות שלך
יסייע לך.נימרוד_M2010-6-14 1:17:19
its 4 in the morning the end of December

39

תודה באמת לכל אלה שכתבו כאן.ונתנו את דעתם בעניין הרגיש המסובך הזה שנקרא '' קשרים''.

עניין הקשרים תלוי במזל,גורל,בסביבה,אני מרגיש שהפך אצל הרבה בחורות אינטיריס אישי יותר מהגבר.הם שמות לך הרבה תנאים ומיכשולים בדרך.

לא בגלל שאני גבר אני אומר את זה.אבל מרגיש שהבחורות כאילו הם עושות לך טובה אם מדברות איתך.

כל אחד ישלים עם הגורל שלו ומה שכתוב לו יהיה לו. לא ישתנה שום דבר.

הסיכסוך והאהבה בין גבר לאישה,אין לו תשובה חד משמעית,אין כלל מסוים.

יש אלה שמצליחים,יש אלה שלא מצליחים,ויש אלה שנפרדים מקשר אחרי הרבה שנים.למה!! אין תשובה ברורה.

כמו שאמרו פעם בסדרת טלווייזה ........ THE TRUTH IS OUT THERE

תמיד בשטח למען כולם.

40

השישור הזה ארוך, ומעניין, ולא קראתי את כולו ועוד אחזור אליו.

אבל רק לזרוק את הסיבה שאני הולך:

א - אני בקושי הולך ל"נערות עובדות" עד הסוף, כלומר, אני בעיקר הולך למסביב,ל "כמעט". אבל בשניה מקרים, אני יודע שני דברים: א - אם היו לי בחורות קבועות, או הצלחות בסטוצים וכו', הייתי הולך הרבה הרבה פחות. (וגם כך אני עושה את זה הרבה פחות מכמה אנשים כאן, מסיבות כלכליות). הסיבה שאין לי את זה היא שעל אף גילי (אמצע שנות ה20) די נשארתי בתיכון מבחינת רמתה תקשורתיות עם בחורות, אני חסר ניסיון, בגיל שמצפים בו שיהיה לך ניסיון, אני לא מושך במיוחד, ולא עם סקס אפיל מטורף, וגם - לא משקיע במליון ואחת דרכי הכרויות, רק מה שהחיים שלי מספקים, וזה כרגע לא הרבה. ב - גם כשהייתה לי בחורה קבועה הלכתי מידי פעם - כי זה צורך גברי, כי רציתי לגוון, כי התרגלתי לריגוש.

כולם בשביל אחד ואחד בשביל כולם
שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”