הייתי אתמול בגוגו-גירלס, ערב חלש, מעט חשפניות, מעט קהל, רוב הבנות לא מדהימות. בכלל, כל אלנבי סבל מחולשה אתמול יחסית לשבת בלילה, תקופה חלשה כנראה.
בכל מקרה, אחרי שלושה לאפ-דאנסים שרק אחד מהם - עם סשה, שווה איזכור. הגיעה קריסטל - מעט מלאה, חזה גדול טבעי, שיער שחור, ועיניים חודרות, פנים יפות. הציעה לאפ-דאנס, לא היה לי כסף מדוייק והייתי חרמן למדי, שאלתי אותה אם היא רוקדת בחדרים - ענתה שכן, 300 ש"ח להרפיה ביד ואפשר "לדבר על דברים אחרים". הנחתי בשלב הזה ש"דברים אחרים" ידרשו עוד 50 שקל. בכלל, אני לא יודע איך זה במועדונים אחרים כי לא הייתי המון זמן, אבל הבנות בגוגו ניהיו ממש יקרות.
כשנכנסנו חיכתה לי הפתעה, דברים אחרים זה מציצה, בעוד 200 שקל! הייתה מוכנה לרדת ל100! מינימום, מה היא חושבת שהיא, כוכבת פורנו? למה מה? ויתרתי על האופציות וקיוויתי שעבודת היד תיהיה טובה. הייתי עייף, ואחרי קצת בירה ולקח זמן עד שהכלי התחיל להגיב כמו שצריך, אבל מה אומר לכם - עבודת יד מושלמת, בקצב מתגבר, הוציאה ממני עד הטיפה האחרונה. הבחורה יודעת לעשות את זה.
האם הרגשתי שביזבזתי כסף? קצת, אבל יש ריגוש שאני מוצא במועדוני חשפנות שאני לא מוצא בעיסוי ובטח שלא בדירות, קורה. סךה כל, הבחורה מומלצת, אבל אל תנסו ללכת איתה על יותר.