סקסס עם נועה: MILF פרטית בת 32 בצפון תא
21שחשף את פרשת השחיתות של הפורום
שף המכונים והדירות הדיסקרטיות
וזיין המכוניות האולטימטיבי באיזור המרכז .
*אומן הפיתוי*
כ
בעזרתו של ידידנו מקס זכיתי היום לחוויה איכותית מהמדרגה הראשונה.
לא אתן פה תאור מפורט אך אני יכול לדווח שכל מה שכתוב בדיווחו של מקס הוא מילה בסלע.
בחורה איכותית ביותר שנותנת חווית GFE מושלמת.
ב- small talk שניהלנו לפני ואחרי הבנתי שאין מה להתקשר לנועה בשעות של ערב ולילה ואין גם מצב בדרך כלל שהיא תסכים להיפגש בשעות מאוחרות.
מאוד מומלצת לאניני טעם שמחפשים חוויית GFE ומוכן לוותר על דברים החורגים מכך.
שד.
Frist of all I want to say thank you to Max as it was a very nice experience.
sent the lady an SMS and got immediate response and set up a day and time. Unfortunately on the same day of the meeting, i could not go due tosome work related issues, and canceled. with no hard feelings she undetstodd and set up a new date and time. All these were done is very nice way and with no hard feelings.
So, i got to her place which is a regular neibourhood in TLV, a regular apartment building. she is worried about her being exposed than us so i think there is no real worries for people here which are concerend being exposed.
she welcomed me in a regular clothes, kind of relaxed T shirt and short pants. she is not fat but she is far from being a model. The regular tiual of shower etc. she got out with a nice bluish transparen underwear, with Thong panties (black). we started at the living room to tuch each other for few min (not before having a nice chat to get to know each other), but found our selves quite quicky in the living room.
on the way to the living room you find a baby cart which proves that she is a single mom, and i was imagining seeing her at the play ground with other moms while I know she is a hot mom getting fucked.
at the beggining i was treating her, but i remebered thatour fried Max warned me to be selfish as if she get an orgasm first it will be difficult to cum since she gets very senstive. So elegantly she found her self from being treatedto giving a treat.
her oral and balls lick was excellent, one of the better one i experienced. the fuck was also nice. her pussy is not very tight, but it i guess it fits to my dick. few positions starting slow and finishing pretty rough ended with billions of infants blocked in a rubber.
too few min to relax and tretaed her to cum. what can I do this is one of my fetish to try to let the girl to enjoy and cum as well. Fingering her pussy and clit plus oral while tingling her nipples (she likes it) got her off quite fast.
the deal was a hour and she gotworried that I got off only once so she started agressivly to suck and hand job (when she is in a rush her hand job is lousy), so I decided that I will fuck her doggie very agressively and test my aerobic capability as well as if it is at all possible to cum in such short time. Well guys, 7min of non stop agressive pussy pumping showed it is possible. I guess this is really much because she is sexy, very attractive tits and the fact that she is a MILF did its impact.
BTW, there is some similarity to Liv Taylor (her face), nice MILF and I will be back. I did not ask if some fetishes are possible. I just felt that to do that or eeven asking for those there is a need to get to know her better (or more for her to get to know us) but to think about fucking momy that looks good does it for me.
Max, great catch!!! and thank you so much for sharing her!!! it was a very good experience
חברים יקרים,
לאחר תקופה ארוכה של בצורת ברמה הדיווחית (כל הדגימות התבררו כסתמיות - לא נפילות אבל גם לא משהו להתהדר בו) והרבה זמן בחו"ל (אבל זה כבר סיפור אחר (וטוב הרבה יותר לשם שינוי) שמתי פעמיי לנועה בהמלצת ידידי היקר מקס.
אני אתחיל מהסוף, התחושה שלי (ואני יודע שכמה חברים יקפצו לאחר שיקראו משפט זה) כשבאתי לנועה היא תחושה של חברה אמיתית, משהו כמו ידידה מהעבר שהיית מת לטחון אבל לא יצא, ממש לא מישהי מקצועית שעוסקת בסקס בתשלום וכאן בדיוק כל החן והקסם שבבחורה.
חיפשתי אותה מספר ימים, מתברר שהיתה בחו"ל, חזרה אלי בסמס אבל אז אני הייתי בחו"ל בקיצור כשחזרתי, כמה סמסים, שיחה קצרה (כבר בשיחה היתה מאוד נחמדה ומזמינה) והינה אני בדירתה. נכנסתי, נועה קצת חסרת ביטחון שואלת אם זה בסדר...אמרתי אפילו יותר מבסדר, שיחה קצרה ומקלחת.
נועה בהחלט לא רזה ואפילו מלאה (חסרי הסגנון בינינו יאמרו שהיא שמנה) אבל זה בדיוק סוג הנשים מאני מחפש, אני אוהב לתפוס בשר ולא עצמות. לנועה חזה מרשים ביותר, היפה ביותר שראיתי מאז דניאל האגדית פרשה מהמקצוע.
לסיכום, שני אקטים בשלל תנוחות, אווירה של חברה, מציצה ממש לא מקצועית אבל זה ממש לא הפריע לי כי ככל שהרגשתי חוסר מקצועיות מצידה כך התחושות שלי וההנאה שלי היתה טובה יותר.
אין ספק שאחזור אליה, חבל שהיא לא פתוחה להצעות בתחום האורגיות, היה יכול להיות מבטיח מאוד לצרף אותה לאורגיות שלנו (אני והחברים הקבועים) שאנחנו מארגנים אחת לשלושה חודשים בערך.
תודה מקס ותודה גדולה לנועה המקסימה.
טוב,
הגיע תורי לדווח ולהודות למקס.
יצרתי קשר עם נועה באמצעות הדוא"ל, חזרה אליי לאחר מספר ימים וקבענו פגישה, בשעת בוקר.
נועה היא באמת משהו שונה, לפחות זו הייתה התחושה במפגש שלי איתה.
זה הבית בו היא מתגוררת (לא מפואר, אבל מאוד נקי) והיא מאוד פתוחה ונעימה, במידה מאד לא מקצועית (ואני מציין זאת לחיוב) ומשתדלת מאוד לרצות. בנוסף, היא לא סידרתית במפגשים, וזה משהו נוסף שגורם לחוויה איתה להיות כל כך שונה.
נועה אוהבת סקס ובהחלט מרגישים זאת.
נועה גם גומרת, שמבחינתי זו חוויה מדהימה בפני עצמה, אני זכיתי לחוות זאת פעמיים.
כמו שציינו קודמיי, נועה נאה ובעלת עיניים בהירות (ירוקות כמדומני), אולם בהחלט לא רזה ואפילו מלאה ובעלת חזה מרשים ביותר, אבל אין ספק שהשמלה השחורה בה קידמה את פניי מחמיאה לה מאד.
לעניין ניהול הזמן : לא היה דבר כזה !
אולם השתדלתי שלא לנצל זאת לרעה.
ביקשתי מנועה שתתריע בפניי כשהזמן עומד להסתיים, אולם היא, ברוב חביבותה, ישר אמרה שזה בסדר ושהיא ממש לא ממהרת. בסופו של דבר הסתבר שחרגתי מהזמן במעט, אולם נראה היה שנועה לא סבלה במהלך החריגה הזו, כך שזה לא הפריע לה.
לעניין הסקס לכשלעצמו, ראו התיאורים לעיל.
לסיכום : נועה נותנת תמורה מלאה לאגרה והלוואי שהיו עוד נותנות שירותים כמוה,
אני מניח שאחזור אליה, אבל לא בקרוב, יש לי עוד כמה חוויות לחוות.
תודה למקס על שאיפשר לי לחוות את החוויה.
מישהו מהחבר'ה מביני העניין שהיה ודגם, מוכן להתייחס לסוגיית החזה של נועה
מהתיאורים כאן ניתן להסיק שמדובר במשהו שנע בין D ל-DD
אשמח אם מישהו "ישפוך".. אור על הנושא
חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”