כ מאיה/נטלי מבש - סקס אדיר

מאיה/נטלי מבש

1
'אם בארזים נפלה שלהבת – מה יגידו אזובי הקיר'

לא תאמינו עם מי הייתי בשבוע שעבר במקום הכי נמוך בת"א - איזור התחנה הישנה.
מאיה/נטלי מבאר שבע בכבודה ובעצמה שעד לא מזמן הייתה מתתהדרת בפוסט פרסונאלי בפורום הבחורות העובדות, וגבתה 600 ש"ח תבין ותקילין לשעה במחיצתה.
נראה שהמנהלים שלנו סגרו את הפוסט שלה לא בכדי, אלא כי יש משהו נשגב ביכולתם לחוש את אשר יבוא
והנה הבחורה שעד לא מזמן עקצה 600שח מבן אדם בפורום (החזירה 500) נמצאה מוכרת את מרכולתה במאה ש"ח כאחרונת הנרקמניות בתחנה המרכזית הישנה לכל דורש.

נ.ב מיותר לציין שאת ההזדמנות הזולה והנדירה ניצלתי עד תום איתה
כשניסתה לבקש טיפ לא ידעתי אם לצחוק או לבכות. היא הייתה צריכה להציע החזר על כל אותם הפעמים בתיקתוקיות ששילמתי לה 250.

מאיה/נטלי מבש

2

מוסלי תותח !!!

מעניין למה העדיפה את זה מאשר להיות היכן שהיתה .......

היא זכרה אותך ???

אולי נתקעה בדרך והיתה צריכה כמה גרושים ??....
התחלתי את דרכי כגוזל, השמוליק החל לגדול, כעת אני טוחן וטוחן.. וכשאגדל אלמד להיות טבח...

מאיה/נטלי מבש

4

מדהים ועצוב כאחד.

אומנם לא יצא לי להיפגש אותה(למרות הרבה ניסיונות), אבל קבלתי עליה כ"כ הרבה המלצות בפרטי+שמה שיצא למרחקים כבר לפני 4-5 שנים כשחקנית פורנו כוסית מהממת ואחת הביצועיסטיות הטובות בארץ, ובאמת קשה לי להבין איך היא הגיעה למצב ולמקום שהיא נמצאת בו כפי שמוסלי דיווח...

אני מקווה בשבילה שהיא תיצא מהמצב הקשה שהיא ככל הנראה נמצאת בו כעת... מכל מה ששמעתי עליה לאורך השנים היא שווה הרבה יותר מזה.

zooz

מאיה/נטלי מבש

6
[QUOTE=מוסלי]'אם בארזים נפלה שלהבת – מה יגידו אזובי הקיר'

לא תאמינו עם מי הייתי בשבוע שעבר במקום הכי נמוך בת"א - איזור התחנה הישנה.
מאיה/נטלי מבאר שבע בכבודה ובעצמה שעד לא מזמן הייתה מתתהדרת בפוסט פרסונאלי בפורום הבחורות העובדות, וגבתה 600 ש"ח תבין ותקילין לשעה במחיצתה.
נראה שהמנהלים שלנו סגרו את הפוסט שלה לא בכדי, אלא כי יש משהו נשגב ביכולתם לחוש את אשר יבוא
והנה הבחורה שעד לא מזמן עקצה 600שח מבן אדם בפורום (החזירה 500) נמצאה מוכרת את מרכולתה במאה ש"ח כאחרונת הנרקמניות בתחנה המרכזית הישנה לכל דורש.

נ.ב מיותר לציין שאת ההזדמנות הזולה והנדירה ניצלתי עד תום איתה
כשניסתה לבקש טיפ לא ידעתי אם לצחוק או לבכות. היא הייתה צריכה להציע החזר על כל אותם הפעמים בתיקתוקיות ששילמתי לה 250.[/QUOTE]

סחתיין על האינפורמציה מוסלי !!

מה המיקום המדוייק בבקשה ???
מומחה לפתיחות שושנה מ"ס 1 בישראל

שחשף את פרשת השחיתות של הפורום

שף המכונים והדירות הדיסקרטיות

וזיין המכוניות האולטימטיבי באיזור המרכז .

*אומן הפיתוי*

שלח תגובה

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”