כ מירב הזונה המאושרת+ וידאו + אישור STD עדכני - דף 32 - סקס אדיר

מירב הזונה המאושרת+ וידאו + אישור STD עדכני

318

לידי צ'טרלי הצעירה חיה ונושמת בארץ הקודש

אנגליה של המאה שעברה הייתה מאז ומתמיד מחוז אליו הפליגו חלומותיי בהקיץ . בת למעמד האצולה החיה לה בטירה לצד יערות ירוקים, באזור האגמים בצפון אנגליה. הליידי הצעירה , יפהפייה בעלת עור צחור, יצר מיני מדהים ואהבת הטבע, פוגשת בשומר היער המוצק ויחד עימו מגיעה אלי פסגות המין, תאוות שנות ילדותי. (בסרט המקורי שיחקה סילביה קריסטל המדהימה יא עלובי נפש וחסרי תרבות שכמותכם)

את הספר כתב ד.ה. לורנס שבמידה מסוימת תיעד את היחסים בין אביו כורה הפחם לאימו המורה שהייתה בעלת מעמד חברתי גבוה מאביו האלים. בספריו בטא את ההשקפה שתרבות התיעוש פוגעת ביסוד האנושי שבאדם, ועל האדם להגביר את מודעותו לגוף ולנטיותיו הטבעיות, ועליו להתמזג עם הטבע. סגנון כתיבתו ריאליסטי ועם זה לירי וחושני.(עד כאן פרק השכלת ההמונים)

בפתחו של האלף השלישי נמצאת תל אביב העיר הצפופה בישראל במהלכו של שינוי מהותי בבניינה ועיצובה לעתיד. מחזור חייה של עיר הוא מעגל שקמילה והתחדשות משמשים בו בערבוביה. חוצות האתמול הם מרכזי ההווה וחורבות העבר הם מרכזי התרבות של המחר. העיר משנה פניה ומחליפה אוכלוסייה. אזורים בהם שררה תעשייה זעירה הופכים למרכזי בילוי , ומקומות הבילוי של ימי עבר הפכו למבנים מטים לנפול , מזי חלודה ומליחות הים.

בינות לכרך עצום הומה אדם, מקום בו עסקים זעירים, סוחרים קשיי יום והמולת העוברים והשבים המייצרים יחד קקופוניה מופלאה של מוזיקה אורבאנית, מתנשאת לה, נחבאת לה טירה. טירתה של ליידי M. מזה חודשים רבים היא ואני מנסים להיפגש. מאורעות היום, טיסות לאי שם וחזרה לאי כאן, סתם אי הבנה שהובילה אותי לבין רגליה של שוברת שביתה נשכחת מנעו ממני להגיעה אל מעבה היער ולפגוש את ליידי M הצעירה.

בצהרי יום בו האוויר המהביל והשמש קופחת על שוכני היער האורבאני אני מוצא עצמי פוסע אט, אט במשעולי גרם המדרגות . " אתה יכול לעלות במעלית, אולם אני ממליצה על המדרגות" אומרת לי הליידי בקול מגרה, ומתגרה. אני עולה בדילוגים. "אני כאן" , אני מבחין בראשה המבצבץ מעבר לדלת. אני פוסע אל תוך דירתה הקרירה בוחן את הליידי ומרגיש את המבט הבוחן אותי מכף רגל ועד ראש. לא עברה אלה שנייה קצרצרה ושנינו מוצאים עצמנו בנשיקה רטובה , עמוקה וארוכה. איך ידעת שאני כה אוהב להתנשק? אני שואל וזוכה ללקיקות ונשיקה נוספת שמרתיחה את דמי בעורקי .

למולי ניצבת ליידי M הצעירה. לבושה שמלה שחורה המחמיאה לגופה. מחשוף נדיב מגלה כי לגבירה זוג שדיים רכים וגאים. נעולה נעלי עקב המעצבות את יציבתה כשל בת אצולה אנגלייה חסודה אך סקסית חמה ובוערת מבפנים. אנו יושבים על הספה, טועמים יין אדום, נישנושי גבינה ודובדבנים אותה הכינה M ומגדל האייפל הפרטי שלי ממריא אל על. השיחה קולחת הדובדבנים כלים בשפתותינו והנשיקות, אויש הנשיקות להם אני זוכה מעבירות אותי על דעתי.

ברור לי כי נקלעתי אל מקום בו הזמן עומד מלכת. ההנאה ההדדית היא מה שמניע את M. מענגת ורוצה להתענג מתנה אהבים בלהט שוצף קוצף של סקסיות נוטפת מכל תנועה. "מקלחת?" היא שואלת לאחר שיחה ארוכה בה שחזרנו את ניסיונותינו הבלתי ממומשים להיפגש ואני קופץ לעבר הטוש, שוטף מעלי את סימני העכשיו, עובר במהירות היפר חללית מעוללות היום יום לזמן לא זמן – זמן ה M. אני יוצא בצעדים איטיים ומחזה שמימי ניבט לעיני. מירב היפה והסקסית להחריד מחכה לי על המיטה כשקצפת עוטה את פיטמותיה, חיוך מגרה נסוך על פניה כקורא תיגר – נו ניראה אותך. הלקיקות והנשיקות שזרמו בתשוקה קמאית רק היוו פרולוג לסצנת סקס מרטיטה. M מורה לי לשכב. היא מתייצבת מעלי. ליבי רוטט, מגדלי הפרטי נישא בזקיפות קומה גברית ואני זוכה לטיפול מאלף ומעלף כאחד. ( לו BP היו מתייעצים עם ליידי M כבר מזמן היה ניגמר המשבר : BP = British Petroleum והמשבר במפרץ מקסיקו יא רפי שכל , חסרי השכלה קוסמופוליטית).

"ארבע ?" שואלת הליידי. "ארבע ?" אני משתומם , הרי רק לפני שעה ומחצה הייתה השעה מחצית היום ? "אני רוצה אותך על ארבע – אני מתה על התנוחה הזו" אומרת בת האצולה ומקיימת את משנתו רבת השנים של מורי ורבי – ג'ים בלושי – Assume the Position. בזריזות של Quarterbackאני מתייצב במרכז והליידי ואני דוהרים אלי זריחתה של שקיעה חדשה כשקולות המולת הרחוב מתפוגגים להם במרחק למשמע נאקות ההנאה הבוקעות מגרונותינו בעת מטח של כדורים נוחת לו ב N Zone .

שדודים אך לא שבעים אנו נופלים אל היצוע הרך ושיחה מרתקת ומעניינת על הבלי העולם הזה, למול העולם הקיברנטי מתפתחת לה . בקיצור אנו מחליפים חידודים וצחקוקים על הפורום והעלילות האהובות עלינו.

המשך לסצנה ב' לא נפלה מהמערכה הראשונה. הליידי מפליאה ביכולות שאת תיאוריהם אשאיר ב 'צריך עיון' (שזו שפה ידועה של עורכי דין , או בתרגום חופשי לפשוטי העם : לא מתכוון לספר לכם, כי אני חתום על NDA ואם אתם רוצים – נא העפילו אל ראש הטירה ונסו מזלכם אצל זו הגבירה).

אנו עוטים את מחלצותינו ושבים אל הספה, מעוז הגיפופים והנשיקות. עוד דובדבנים מעט, נשיקה ולקיקה ואנו נפרדים לעת עתה כשתחושת עוד מקרקרת בבני מעי

ליידי צ'טרלי הצעירה הייתה מאז ומתמיד פסגה נשגבת של מעוז חלומותיי הרטובים. תשוקות חמות עטפו את גופי בעודי הוזה ומפנטז על פגישה חטופה במעבי השוורצוואלד או היער המפורסם משרווד. את הפנטזיה הזו הצליחה ליידי M לממש בהצטיינות יתרה מבלי שידעה ומבלי שהתכוונה.

שלכם, Zeous

דוגמית מקדימון לסרט

Zeous2010-08-10 09:02:09
המרחיק ראות יגביה עוף

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”