כ שירותי ליווי | ליבי - ניצן טרי ורענן בשדה הליווי - סקס אדיר

שירותי ליווי | ליבי - ניצן טרי ורענן בשדה הליווי

1

הנקישה על דלת החדר הגיעה פחות או יותר בשעה היעודה, וכשפתחתי פגשתי מולי חיוך ענק במרכז פנים מתוקות להפליא. שיער שטני-בהיר חלק אסוף בסיכה, צוואר ענוג וגוף של דוגמנית מסלול למידות pettite. צברית, מהסוג שאתה רואה מקילומטר ומיד יודע שאתה מת להחיל איתה.הוקסמתי. התיישבנו על המיטה.

בת כמה את? היתה השאלה הראשונה שיצאה לי.

24, ענתה לתדהמתי. לא הייתי נותן מילימטר יותר מ-19.

מהיכן?

מהצפון.

מה עושה בת"א?

לומדת.

והליווי?

זקוקה דחוף לכסף.

כמה זמן את בעסק?

3 ימים.

3 ימים????

כן. זה חדש לי. נפגשתי עד עכשיו עם 3 אנשים. [מדברת מהר-מהר, תשובות קצרות]

ואיך זה?

המממ... לא משהו לעשות כל החיים.

אבל, איך החוויה עד עכשיו?

זה לא קל לי. אני לא ממש בנויה לעבור מגבר לגבר.

בנקודה הזו עצרתי לרגע. פעם אחת כבר שלחתי הביתה נערת ליווי שהחילה לקטר לי כמה שהיא שונאת את העבודה. אני בטוח שחלק לא קטן מהבנות היו מוכנות למצוא עיסוק יותר מהוגן להתפרנס בכבוד, אבל מרגע שבחרו במקצוע זה הן צריכות לשחק את המשחק עד הסוף ולתת לנו את האשליה שאנחנו זה הדבר שאליו הן הכי משתוקקות כאן ועשיו. הייתי קצת במבוכה, אבל היה משהו כובש בתמימות שלה. חפנתי את לחייה בידי וקירבתי את שפתי לנשיקה. היא נענתה ברצון ובשקיקה. הייתי אומר שאפילו בהתרגשות קלה. היא שלחה יד ללטף את פני. חיבקתי אותה ואמרתי:

תשמעי, יקירתי. הסיטואציה שלך קצת נוגעת לליבי, אבל את כל כך מתוקה שאני לא הייתי רוצה להניח לך. לכן, בואי נשחק משחק. נניח שפגשתי אותך בפאב, קשקשנו קצת ומצאנו חן זה בעיני זוץ הזמנתי אותך לחדרי במלון, ועכשיו אנחנו כאן, בקטע רומנטי. האם זה יקל עלייך?

היא חייכה אלי את החיוך הענקי שלה עם המבט המבויש. הורידה את החולצה והחזיה ונמדה אלי לנשיקה ארוכה. השתחררתי גם אני מהחולצה, השכבתי אותה על המיטה ובמשך דקות ארוכות התחבקנו בחום והתנשקנו נשיקות גדולות, חמות ורטובות. לאט לאט התגנבו נגיעות אינטימיות. הפשלתי את חצאיתה הקצרה וירדתי לכיוון החוטיני האדום שקרץ לי. התחלתי להסיר אותו בשיניי.

"אתה הולך לראות את איבר המין היפה ביותר שראת מעולם", שמעתי אותה מלמעלה.

הורדתי והסתכלתי מקרוב. אני לא יודע אם יש קריטריוני יופי לדבר הזה, ואני גם יודע שיש טעמים שונים לאנשים שונים, אבל מה שראיתי היה בהחלט לטעמי. תרתי משמע. שלחתי לשון ומשכתי ליקוק ארוך מהנקב האחורי הקטן לאורך החריץ עד לדובדבן. התגובה חיזקה אותי. הצמדתי את שפתי והמשכתי במסכת ארוכה של שליקלוקים ומיצמוצים כשהיא מתענגת שם למעלה. מדי פעם הרמתי ראש כדי לראות את החיוך הענקי השפוך על פניה המתוקים. אחרי כמה דקות ארוכות היא ביקשה להחליף תפקידים.

נשכבתי על גבי. היא הרימה את ברכיי וניגשה ישר לאזור האחורי כשהיא מסיעה את לשונה הרטובה סביב סביב לכל מה שנמצא בדרך. לקחה מעט ג'ל אינטימי, שהכינה מראש, וביד אחת התחילה לעסות את איזור הנקב האחורי תוך שלשונה מתחילה להתרוצץ הלוך וחזור לאורך שמוליק הניצב בדום מתוח. היא לקחה את הזמן כאילו אין מחר, וזה היה נפלא (אגב, הכנתי אותה מראש לאופציה של הארכת זמן). לאט לאט התחילה ברמיזות-מציצה, מה שכמובן הגביר את העונג, ואז בשלב מסויים זרקה לי בחיוך "אתה לא גומר לי בפה!" ומבלי לחכות לתשובה ירדה עלי בכל עומק גרונה. זה היה מעלף. השבעתי את שמוליק שלא יצא מכליו והתמכרתי למציצה החמה והרטובה. היא המשיכה בלי שום שמץ של רמז להאצה. מאחר ורציתי לקחת חלק פעיל, ביקשתי שתסתובב אלי ל-69 והיא נענתה ברצון. זה היה ה-69 הארוך ביותר של חיי. אני חושב שנמשך 20 דקות ואולי יותר. אף אחד מאיתנו לא גמר, והיתה הרגשה שגם אף אחד מאיתנו לא רוצה לגמור אלא להמשיך את הדבר המתוק והנפלא הזה עוד ועוד ועוד.

ברגע כלשהוא היא לקחה יוזמה להמשיך הלאה, אם כי בצורה מפתיעה. מרחה ג'ל על איברינו והניחה את עצמה עלי, ללא חדירה, תוך שהיא מכווצת רגליים ומחליקה את החריץ שלה הלוך וחזור על פני אברי. לרגע עלה במוחי הרהור על ערמומיות כלשהי - אולי היא מנסה את הפטנט של גמירה ללא חדירה? אבל זה היה כל כך נעים ומתוק ולא היה אכפת לי שתמשיך עוד קצת, עד לרגע שבו החלטתי לדרוש את הדבר האמיתי, ולהעניק לשמוליק ביקור בית ב"איבר המין היפה ביותר בעולם". שמוליק חבש את כובעונו ברצון, והיא הושיבה את עצמה עלי והתחילה ברכיבה. ההתלבטות היתה גדולה, מצד אחת רציתי שתסתובב כדי להתבונן בטוסיק החמוד שלה, אבל הפנים המתוקות עם החיוך הענקי הכריעו. היא המשיכה בעבודת הרכיבה כמו גדולה עד ששמוליק אמר יפה תודה ופרק את מטענו. היא קמה להביא מגבונים, ניקתה את שנינו וחזרה לשכב לידי תוך המשך טבעי של המשחק הרומנטי.

אז הגיע הצלצול מהמשרד המבשר את סיום השעה. היא הסתכלה אלי במבט שואל. ברגע זה החלטתי ששבעתי לעת עתה, ואני רוצה לשמור את האופציה לפעם נוספת. בלי שמץ של אכזבה היא קמה ולקחה את עצמה למקלחת. נהניתי להסתכל את היא מעלה בחזרה את הבגדים על הגוף הדק, על החזה הקטן ועל השיבנון החמוד. אחר כך נעמדה מול המראה ובמשך דקות ארוכות התאפרה והתייפיפה. נפרדנו בנשיקות חמות.

החדשות הטובות:

פרח נפלא ונדיר. יצור ענוג מתוך ומקסים. בתחושה שלי - היא לא תישאר הרבה בשטח. היא גם אמרה שהיא רוצה לגבש לה קליינטורה קבועה ומצומצמת (דרך המשרד, לא כפרטית בשום אופן) ולא להתגלגל עם הרבה גברים.

החדשות הרעות:

אהיה מוכן להסגיר את פרטי ההתקשרות עם ליבי רק לחברים נאמנים לקהילה, קרי כאלה בעלי כוכבי "דיווח" או משתתפים אחרים שיכולים להציג לינק לדיווח משמעותי אחד לפחות שתרמו לפורום. חברים שעונים על הקריטריון הנ"ל מוזמים לפנות אלי בפרטי.

אה, ועוד משהו: התעריף לא זול - 800 לשעה. ככה עובד המשרד הזה, אבל עד היום הוא סיפק לי את הבנות הכי איכותיות (כולן צבריות).

Sex is like a bank account: after you withdraw you lose the interest!

2
[QUOTE=tom2205]
החדשות הרעות:

אהיה מוכן להסגיר את פרטי ההתקשרות עם ליבי רק לחברים נאמנים לקהילה, קרי כאלה בעלי כוכבי "דיווח" או משתתפים אחרים שיכולים להציג לינק לדיווח משמעותי אחד לפחות שתרמו לפורום. חברים שעונים על הקריטריון הנ"ל מוזמים לפנות אלי בפרטי.
[/QUOTE]

היייייי לא שכחת משהו שאלה

מה עם חובת הדיווח בפורום קריצה

שימי חיוך גדול

8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !

4
שלום לך תום.

שמי עוזי. אני רשום בפורום מזה זמן רב , אבל אני לא פעיל.

אני מהזקנים. מהותיקים. אני מתקופת "בננה" ו- "101" בשונצינו הזכורים לטוב.
כאמור, אני לא כותב בפורום, אבל עברתי הרבה.
אישית , אני יכול להמליץ לך על גילי. המלצה חמה.
קראתי את הדיווח שלך ואני מאוד אשמח אם תסכים להעביר לי פרטים.

תודה מראש, עוזי Tongue.

6
[QUOTE=uzi1305]שלום לך תום.

שמי עוזי. אני רשום בפורום מזה זמן רב , אבל אני לא פעיל.

אני מהזקנים. מהותיקים. אני מתקופת "בננה" ו- "101" בשונצינו הזכורים לטוב.
כאמור, אני לא כותב בפורום, אבל עברתי הרבה.
אישית , אני יכול להמליץ לך על גילי. המלצה חמה.
קראתי את הדיווח שלך ואני מאוד אשמח אם תסכים להעביר לי פרטים.

תודה מראש, עוזי Tongue.[/QUOTE]

uzi1305 .... רשום בפורום 5 פאקינג שנים, חתיכת וותק !!!! (בטוח שלא נכנסת לכאן כל יום אבל בכל זאת)

חצי מזמן זה תחת ניהולנו .... תגובה שנייה שלך בפורום אחרי שהראשונה הייתה לפני 5 שנים כשביקשת המלצה למקום טוב.

אפילו על גילי שאתה כרגע ממליץ עליה לא טרחת לכתוב מילה בדיון הרלוונטי.

כולי תקווה שפני הדברים ישתנו בהמשך ותלמד לשתף מנסיונך קצת יותר .... קריצה

שימי שמשתעשע כרגע ....

19LOLx82010-07-13 09:27:31
8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !

8
[QUOTE=tamer]דיווח
מסקרן כל הכבוד .....רק אם אתה יכול בבקשה לתת שם משרד או טלפון בכדי שנוכל גם לדגום את אותה בחורה בשם ליבי
[/QUOTE]

שים לב למה שתום2205 ציין בדיווחו:

[QUOTE=tom2205]

אהיה מוכן להסגיר את פרטי
ההתקשרות עם ליבי רק לחברים נאמנים לקהילה, קרי כאלה בעלי כוכבי "דיווח" או
משתתפים אחרים שיכולים להציג לינק לדיווח משמעותי אחד לפחות שתרמו לפורום.
חברים שעונים על הקריטריון הנ"ל מוזמים לפנות אלי בפרטי.

[/QUOTE]

קריצה

9
חברי הפורום.

נפגשתי עם הבחורה לאחר שקיבלתי את הטלפון מידידנו תום (תום - תודה רבה על התגלית).

בחורה באמת מקסימה, גם לי היא אמרה שהיא שלושה ימים בתחום וזה היה כמה ימים אחרי תום.. אז מספר הימים כנראה לא מדוייק אבל בהחלט ניתן להבין שמדובר בבחורה טריה מאוד.

הבחורה נראית מצויין ומפנקת סוף!! ממש כמו מאהבת.

בפגישה בינינו היתה לנו שיחה מעניינת, מסתבר שיש לה סיפור חיים לא פשוט ושהיא בעבודה לתקופה מאוד קצרה כך שאני בהחלט סבור שבקרוב היא תעלם מהנוף.

היינו יחד כמעט שעה וחצי, לא הסתכלה אפילו פעם אחת על השעון.

סך הכל מאוד מומלץ!

ושוב תודה לתום על התגלית
כי חיים רק פעם אחת

10
לא יודע אם אני סקפטי או שאתם תמימים אבל כשבחורה אומרת לי שהיא 3 ימים בתחום אני מתקשה להאמין, כשאני שומע שהיא אומרת זאת פעם שניה למישהו אחר ומספר ימים אח"כ כבר ברור לי שמדובר בטקטיקה...... איכותי לכשעצמה אבל טקטיקה....

ומאידך אם היה טוב אז היה טוב !
הכל מכל כל....

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”