כ XXX --- הקפצות סרק חדש !!! - 2010 --- XXX - דף 3 - סקס אדיר

XXX --- הקפצות סרק חדש !!! - 2010 --- XXX

21
השקד הזאת חתיכת תקתקנית , עושה טובה שהיא נוגעת בך עם שתי אצבעות או 4 במקרים קיצוניים...

כולה פוזה , כמובן שבסוף הטיפול היא תזרוק לך איזה משפט כמו: " אני לא כמו כל הבנות פה..."
אלעק בטוחה שהיא מינימום חברת כנסת (לא שזה כזה מקצוע מכובד היום).

אל תתנו למראה שלה להטעות אתכם, מזל שהיא מגיעה לעבוד אחת ל3 חודשים אולי.

לא רלוונטי לדיון ששורשר אליו: חיפוש דניאל מיונה הנביא 7

19LOLx82010-07-14 07:48:21

25

עידכון חדש מהשטח

אני מביא לכם היום חדשות לא טובות,קטיה הפסיקה לעבוד בראשית חוכמה16 קומה1 דירה מספר 2 והיא ניעלמה לחלוטין!!,לא ידוע איפה היא בדיוק,דיברתי עם הפקידה שהיתה עובדת איתה כל הזמן גם היא אמרה לי שלא יודעת איפה קטיה נמצאת כרגע! ולא אמרה לה שום דבר.

הפקידה הזאת אני מכיר הרבה זמן,והיא צודקת בכל מה שאמרה לי.

מקווה בעתיד שתופיע שוב,אני בטוח שהיא מצאה מקום חדש יותר טוב יחסית מדרום ת''א,תשלום וכסף יותר,ותנאים יותר טוב מדירה מוזנחת בדרום ת''א.

אני בטוח 100% שהיא עובדת באיזור במקום אחר בשם אחר,רוב הזונות בתחום עושות כך אם הולכים למקום חדש.

עד כאן מהשטח,אם יש חדשות בעתיד אדווח לכם.

סוף שבוע נעים שיהיה לכם,תישתו אלכוהול טוב,ותחזרו הביתה עם ביצים ריקים חיוך.
תמיד בשטח למען כולם.

28
[QUOTE=ערבה אנושית]

דרל אגב לא הבנתי מה הודע של חתיך רומנטי עושה פה.

אומנם דליה וקטיה עבדו בסלומה 151 אבל הן לא חברות וקטיה ממש מנסה להקשות אליה.
[/QUOTE]
אהלאאאאאאן עראבהההההה ידיד יקרררררר

סליחה קודם כל טעות טיכניתקריצה,במקום לשלוח המודעה על קטיה בדיווח של קטיה שלחתי אותה כאן.

הייתי כותב ושלחתי במהירות בלי לשים לב באיזה דיווח אני נמצא,לפעמים אני פותח יותר מדף בפורום.

אני שמח שהלכתה לדליה ותמסור לה ד''ש ממני עראבה.אני אבקר אותה בקרוב,היא בתחילת הרשימה שלי,המטרה הבאה.אצבע למעלה
תמיד בשטח למען כולם.

30
[QUOTE=Einstein]אני חייב לאמר מן המעט שאני יודע.
לא נפגשתי (עדיין) עם נועה אבל אני יכול לאמר שמכמה שיחות עמה בטלפון (בנסיון להיפגש), נועה הצטיירה כמישהי כה נעימה ואיכותית, שאחרי דקת שיחה כבר הייתי בטוח במאה אחוז שאני מעוניין לפגוש אותה.
נועה נשמעת כל כך עדינה ומתורבתת שבאמת יכול להיות שהיא מיוחדת במינה.

לגבי מראה ושירות - על זה אוכל לדווח בהמשך :-)

[/QUOTE]
ליצירת קשר בהתכתבות פרטית לחברי פורום רשומים בלבד לחצו: התכתבות פרטית עם נועה - מאהבת תל אביבית

חזור אל “המחסן המוסתר”