כ הג’ינג’ית המשפריצה [ + תמונות אמיתיות ] - דף 23 - סקס אדיר

הג’ינג’ית המשפריצה [ + תמונות אמיתיות ]

229

שלום לכולם.
מלא דברים קרו לי בחודש האחרון בפעם הראשונה.
1) גיליתי את הפורום הגאוני הזה - שעות הקריאה שלי פה מתחילות להדאיג אפילו אותי שלא לאמר שהתפוקה בצד העסקי כבר מורגשת.
2) השבוע עשיתי את הצעד וקפצתי לביקור של צהרים אצל הגברת האדמונית. פרטים בהמשך.
3) וזוהי לי התגובה הראשונה בפורום. אני הבטחתי לעצמי 100% דיווחים ( זה נראה לי רק הוגן). אני לא יכול להבטיח ערימות של דיווחים כל שבוע, אבל על ההתקדמות שלי אתם תדעו. וכולי תקווה שמעבר לבקר במקומות שחברי הפורום כבר ביקרו בהם אני אוכל לתרום ולהוביל למחוזות חדשים. רק הזמן יגיד אם אני מתלהב ממשהו חדש שייעלם או שאני מצאתי לי תחביב חדש.

בחזרה לביקור מאתמול, לאחר תאום טלפוני שעבר יחסית חלק. קפצתי לבקר את רותי בשעת צהרים אי שם באחד האזורים שאני יותר מחבב בתל אביב (כמובן אחרי רחוב נווה שאנן... ).
עלייה במדרגות, דפיקה בדלת וכניסה לדירה פרטית לחלוטין כולל שלט ה"כאן גרים בכיף...." על הדלת.
רותי שברה את הקרח בשניה ופתחנו בשיחת חולין על החיים בכלל ועל הביקור בפרט שבמהלכה היא התחילה לשאול ולהבין מה אני אוהב, לא אוהב, רוצה לנסות. ייאמר לזכותה שלא היה ולו דבר אחד שהיא אמרה עליו לא.
בעצם היה משהו שהיא אמרה עליו לא.....אבל היא שכחה שהיא לא אמורה להסכים.
אחרי מקלחת משותפת עם הג'ירפות דילוג למיטה ורותי כבר עם האיבר שלי בפה שלה. לא עוברת חצי דקה והיא אומרת לי שהיא לא יכולה להמשיך ככה. (מה כבר עשיתי?) היא עזבה את האיבר ביקשה שאתיישב קצת דפקה לי נשיקה והמשיכה.. כנראה הזוית לא היתה משהו.
5 דקות אחרי זה כבר הלשון שלה טיילה לי במחוזות שאילצו אותי להתמקם בתנוחות שעד עכשיו כואבות לי.
אני חייב לאמר שכמעט התפוצצתי. בשלב הזה אני תוהה בראש מי נהנה יותר. ואני חושב שהתשובה ברורה מאליה. רותי אוהבת מאוד את מה שהיא עושה לנו ואת מה שהיא עושה לעצמה.
אחת הגמירות החזקות בחיי. כמובן שלאחר הפסקה קלה והמשך שיחה מרגיעה.
חזרנו לפורענות שלצערי הסתיימה מפאת קוצר הזמן שלי בלי שרותי גמרה... המלכה הזו בלי בושה תפסה את אחד הצעצועים שלה התמקמה לה במיטה בזוית המתאימה, שלוש דחיפות של מקל הקסם שלה ובום גמרה לי מול העיניים.
לכל אורך הביקור ההרגשה הייתה לא רשמית והרגשתי שרותי פה בשביל להנות.

פינוק אמיתי ואני בוודאות קופץ לסיבוב נוסף.

ג'ו

19LOLx82010-08-12 18:59:08

הג’ינג’ית המשפריצה [ + תמונות אמיתיות ]

230
היום יצא לי לבוא לרותי עליתי במדרגות ורותי גינגית חושנית עם עיניים כחולות פתחה את הדלת החזה הגדול שלה בלט מהחזיה השחורה נכנסנו לסלון ושוחחנו קצת על הפורום ועל ספרים ששנינו אוהבים לקרוא נכנסתי אחר כך למקלחת ורותי נכנסה וסיבנה אותי קצת שמוליק מיד התעורר הלכנו לחדר והתחלנו בנשיקות צרפתיות ומזמוזים אחר כך ירדתי למטה ופינקתי אותה כמה דקות רותי הורתה לי לשכב על הגב והתחילה במציצה חזקה וסוערת גמרתי די מהר נחנו קצת הלכנו לסלון רותי הציעה לי יין לאחר כמה דקות חזרנו לחדר שיחקנו בכמה משחקי שליטה רותי הראתה לי את השוט החדש שלה והתחילה להצליף בי בהתלהבות עשתה לי גם עיסוי פרוסטטה מדהים המשכנו להתנשק מצצתי את הפטמות הגדולות שלה עשתה לי שוב מציצה עד שגמרתי שוב הייתי אצלה שלוש שעות היה חוויה גייסון2010-08-13 17:15:05

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”