כ מדריך למועדוני FKK בגרמניה - דף 2 - סקס אדיר

מדריך למועדוני FKK בגרמניה

11
מנסיון, וכבר צברתי שעות טיסה ב-FKK רבים בגרמניה, ARTEMIS הוא היקר מכולם, למרות שבממוצע ברלין היא אחת מהערים הזולות בגרמנייה בנושא סקס (נערות ליווי, פרטיות, מסאג'). מעבר לזה תקתקני ולא נותן תמורה בעד האגרה היקרה.
רוג'ר היקר - במינכן, אינגולשטדט, אוגסבורג ופרנקפורט - משלמים 50-70 בכניסה, כל חצי שעה זה 50 והפאר ומגוון הבנות הוא מדהים.

gfeseeker2010-07-17 21:36:52

12
אזור פרנקפורט והצפון מלא במועדונים היותר טובים בגרמניה

ממש בתוך פרנקפורט נמצא מועדון palace

במרחק 25 דקות ברכב נמצא oase - זה אחד המועדונים הטובים בגרמניה.

בכולם יש תעריף כניסה של 50-70 יורו הכולל אוכל ושתיה חופשי וכניסה לכל היום למועדון

הבחורות מסתובבות בעירום מלא או חלק תחתון מכוסה חלקית המקומות נראים כמו מועדון מושקע אם ז'קוזי בריכות, רחבת ריקודים, אשרו סרטי סקס (בו בדרך כלל ניתן לעשות מסקס חלקי לסקס מלא....

ישנם חדשרים מפוארים עם מראות במרביתם ועל כך סיבוב משלמים לבחורה 50 יורו. היתרון הוא שאתה יכול לשבת לשתות להינות ולשוחח עם הבחורה שאתה מעוניין בה לוודא איתה שאתם סגורים על השרות. מרביתן מתנשקות צרפתית DFK ויורדות חופשי ללא קונדום. על כל זיון 50 יורו. יש אקסטרות בתשלום (אנאלי 100 בדר"כ וגמירה בפה 50יורו). משך כל סיבוב יד 30 דקות. ניתן להשמין בחורה לשעה - מומלץ ביותר אם כאלה שיודעים אליהן מראש ואז יש הרבה זמן והשרות בהתאם ללא לחץ וכולל שני אקטים ופינוקים ....

האוכלוסיה כוללת בנות בנות 20-30 מרביתן ומספר וותיקות יותר. בדר"כ יש בנות שבאות בדעות הבוקר צהריים שבהן אין לחץ מבקרים. בשעות הערב אחרי 6 המקום מתמלא מאוד ויכול להגיע גל ל 80-100 בחורות ומספר לא רחוק של גברים.

הבחורוות באות בעיקר מרומניה (הרבה), ומדינות מזרח אירפוה אחרות כמו פולין, צכיה.. יש פה ושם דר' אמריקאיות (בעיקר בpalace (

השרות איכותי וליברלי מאוד

למידע נוסף פנו אלי בפרטי

Joe

13
[QUOTE=joejoe007]
למידע נוסף פנו אלי בפרטי

Joe

[/QUOTE]

שאלות ותשובות רלוונטיות מבחינת מידע מעשיר לטובת הציבור, צריכות להיעשות בפומבי קריצה

פרנק מההנהלה.

8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !

16
לפני חודשיים ביקרתי ב- ARTEMIS בברלין. הפרטים שפורסמו לעיל מדויקים.
יצאתי משם ב- 200 יורו לשני אקטים טובים.
המקום מאוד מסודר, מקבלים ארונית קטנה לארנק וארונית גדולה לבגדים, חלוק וכפכפים. הכל מתוקתק עד הפרט האחרון.

שנכנסתי לבר דיברתי עם בחורה צ'כית בשם ויולטה, יפיפיה, יורדת בלי גומי ואוהבת שיורדים לה, הייתי חרמן ורציתי לגמור לה בפה אז שאלתי אותה אם אפשר, היא ביקשה 50 יורו אקסטרה אז ויתרתי.

אחרי 40 דקות חזרתי לבר ושם ניגשתי לכוסית על אוקראינית בשם לנה, היא ניגשת ישר לעבודה, יורדת עם גומי ומשמנת ת'אזור שלה, רוכבת טוב ואחר כך עוברת לדוגי, יש לה כוס צר וממש כיף לזיין אותה, זזה טוב וצועקת.

בקיצור מקום לא זול אבל הבחורות ממש שוות, לא בדקתי את האוכל והשתיה, עניין אותי לזיין, הייתי חוזר לשם.

17
אני מזדמן באזור פרנקפורט ושם מועדוני ה- FKK המועדפים עלי הם Oase (אשר צוין גם עלי ידי חברינו joejoe007) בעדיפות ראשונה ויותר צפונה ממנו World, שניהם נחשבים גם כטובים ביותר באזור. הבעיה היא להגיע אליהם. הדרך הנוחה היא ברכב (רצוי עם GPS), אך אפשר גם בשילוב של רכבת ומונית (רק במונית יקר מדי).

ב- Oase אני ממליץ בחום על סינדי, ברזילאית כוסית על, אשר גם נותנת שרות מצויין. החסרון העיקרי שלה הוא שלא יודעת אף מילה באנגלית, אך בכל יתר השפות האירופאית - גרמנית, צרפתית, וכו', שולטת טוב מאוד.

וגם מילת הזהרה: כדאי לוודא מראש מה כלול; יש בחורות שדורשות סכומים מופקעים לכל מנה שלא נמצאת "בתפריט הרגיל". אם בחורה מתחילה לדבר ביוזמתה ללכת על אקסטרות, כדאי להגיד נימוס לא-תודה ולעבור לאחרת.

מה שבטוח שאם נמצאים בגרמניה או בשויץ, לא כדאי לוותר על חווית ה- FKK

18
היי

מה שלומך ?
אני נוסע כמו שסיפרתי לך לדיסלדורף
איך מגיעים למינשנגלבך ?
אם אתה יכול לפרט לי כמה שיותר
על איך להגיע ומתי כדאי וכמה זמן
ובכללל איפה עוד יש במרחק נסיעה מהעיר
אמרו לי שיש ליד שדה התעופה.
מה עם מועדון תשפנות
מסאג'ם ?
מה עם דירות של אורגיות ידוע לך ?
אשמח מאוד אם תעזור לי
ממש כמה שיותר
אני בפעם הראשונה לבד וזו הזדמנות שלי לצאת מהמסגרת וחגוג בלי סוף
בארץ אני לא הייתי אף פעם.
אז מה שתוכל אשמח

ואני מבטיח לדווח בהרחבה כשאחזור בתחילת אוקטובר
אז תודה מראש ושנה טובה ומחרמנת.
מתעניין

19
שני המועדוני הטובים ל-FKK - הן אואזה Oase והן וורלד World, נמצאים במסלול הנסיעה שבין שדה התעופה של פרנקפורט לבין דיוסלדורף. שניהם מצפון לשדה התעופה - מרחק של חצי שעה עד שלושת רבעי שעה על כביש A5.

המועדונים האלו נפתחים בסביבות 11:00-12:00 ופתוחים עד 4-5 בבוקר, כך שמתאימים גם לטיסת הבוקר וגם לטיסת אחה"צ מהארץ לפרנקפורט (לא לזו של 4:00 בבוקר שבכל מקרה לא הייתי הולך עליה). מבחינת הלו"ז, ביקור באחד מהם יכול להיות גם בדרך חזרה מדיסלדורף, אך רק אם אתה הולך על הטיסה ארצה של 22:30. אני מעריך שזמן הנסיעה מדיסלדורף לאחד משני המועדונים הוא שעתיים - שעתיים וחצי על A45 - A4 (כל זה בהנחה כמובן שיש לך רכב שכור). הכי טוב תארגן לך GPS - התחליף הוא מפה ממש מפורטת.

בדיסלדורף לא הייתי אף פעם, אך שמעתי שיש להם Flat Rate או Partytreff טובים (בתרגום חפשי בעברית צחה "זיין כפי יכולתך"). אני חושב שהעלות היא משהו כמו 150 יורו ל- 12 שעות, אך הבנות במפורש ברמה יותר נמוכה מאשר ב- FKK. אפשר להשוות למזללה אכול כפי יכולתך לאומת מסעדה בו המלצר מגיש לך; כאשר הייתי חייל, העדפתי את האכול כפי יכולתך, אך כבר כמה שנים טובות שלא הלכתי על זה יותר. אך אם אליך זה מדבר, יש לי אצל מי להתעניין על מקום מומלץ.

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”