כ קים 35 +~40 פרטית בתל אביב - דף 5 - סקס אדיר

קים 35 +~40 פרטית בתל אביב

41
ביקרתי את קים אתמול, ויש לי להגיד עליה רק דברים טובים.גם סקס,גם יחס וגם ניהול הזמן. מאוד סבלנית וקשובה לך. אחרי המעשה פטפטנו טיפה ודי נהנתי מהשיחה.
דבר שלילי היחיד שאני יכול להיזכר בו הוא שיש לה שכנים רעשנים וקיר לא מבודד טוב מבחינה אקוסטית.

בגדול ממש אהבתי את החוויה,אחזור בהחלט.

46

כבר המון זמן אני רואה את מודעת הפרסום של הגברת, ניסיתי לבדוק תגובות למודעה ומצאתי בעבר תגובות לא טובות
ולאחרונה ראיתי בכל מיני דיונים תגובות יותר מחמיאות לגברת אבל שום דיון מסודר.

מאז הנפילה בקונגרס אני די שובר את הראש למצוא מישהי טובה ומפנקת במרחק סביר.
החלטתי לצלצל אליה ולקבוע, היא נמצאת בדירה של ניקול בדיזינגוף (כנראה שיש משהו טוב בדירה הזו)

כבר בטלפון היא הייתה ממש נחמדה אמרה תודה כמה פעמים והייתה ממש מנומסת כבר רמז על הבאות.

אני אוהב בחורות רזות ובתמונה היא נראית אישה גדולה, מלאה .
אני מגיע לדירה , היא פותחת לי את הדלת ומולי עומדת אישה בחלוק לבן , ערומה מתחת וחלקו פתוח, בלונדינית עם מעט בטן שנראית כי היא נובעת ממבנה גוף ולא מהשמנה, היא רזה עם חזה טבעי ויפה , צבע עור לבן חלק , שיער בלונדיני רטוב כנראה שיצאה זה עתה מהמקלחת וריח גוף מהפנט עוד לפני שהתקרבתי אליה.

אמרה לי שלום בנימוס לחצה לי את היד ונתנה לי נשיקה על הלחי.
נכנסתי להתקלח והיא שואלת אם לנגב אותי , לא התנגדתי והיא החלה לנגב אותי בעדינות רבה .
כשסיימה לנגב אותי שאלה אם אני מעוניין קודם במסאג' או בסקס?
היא כבר הורידה את החלוק והגוף היפה שלה משך אותי מאוד , לא עניתי לה על השאלה אלא פשוט סובבתי אותה כאשר היא עומדת
הצמדתי את פניה לארון הקיר שלה, משכתי את עכוזה אחורה , פיסקתי את פלחיי ישבנה ושלחתי את לשוני אל תוך הדבר הקטן שקרא לי (הטוסיק שלה).
זה המשיך ככה כמה דקות והיה נראה שהיא חשה חייבת ובתמורה היא השכיבה אותי על גבי , הרימה את רגליי באוויר והעניקה לי מושקע בחלק האחורי שלי.
המשכנו המון זמן בליקוקים התהפכנו ל 69 והיינו ככה משהו כמו 20 דקות עד שהרגשתי שאני רוצה להתפוצץ .

היא מלבישה לי את הקונדום ואני פוקד עליה לשכב על הגב , אני נכנס אליה והיא רטובה , אנחנו מתחבקים ומתנשקים והיה סקס לוהט בתנוחה הזו למשך כמה דקות.
לאחר שמיצינו את התנוחה ביקשתי ממנה להסתובב ולשכב על הבטן, נכנסתי אליה כאשר היא על הבטן ומהר מאוד גמרתי חזק מאוד ( הרגשתי שהקונדום נעשה כבד...מוחא כפייה)

היה סקס מדהים ..
היא ניקתה אותי לאחר מכן והציעה מסג'.
היא עושה מסג' מעולה! גב, רגליים וכפות רגליים וכשסיימה ניגבה אותי טוב טוב מהשמן.

סיימנו כעבור 45 דקות בערך ואז נכנסתי להתקלח והפינוק לא נגמר עדיין , היא באה לסבן אותי וכשסיימתי היא עזרה לי להתנגב שוב.

אני מתלבש בתחושת ריחוף והיא מגישה לי קפה שחור , ישבתי איתה מספר דקות שתיתי את הקפה ועישנתי סיגריה.
היא אמרה שהיה לה ממש כיף ואני גם נהנתי מאוד.

לסיכום

היא אחלה פינוק מדורגת 9 מאחר ורק אנאלי חסר.
גוף יפה מאוד ( אין הרבה בחורות עם עור כזה גם רוסיות)
שווה את המחיר שהוא 400 שקל.
לא הלחיצה בזמן אפילו לא לרגע .( אני זה ששאל אם נשאר זמן והיא אמרה שהיא לא יודעת ולא הסתכלה בשעון)

היא לא אוהבת אצבעות חשופות שלי אין בעיה עם זה .
GFE מהטובים שיש, נשיקות רטובות וזורמות ולא מכאניות.

ממליץ בחום!!!

מספר הטלפון שלה הוא [ תוקן בהמשך ...]
במודעה שלה רשום מגיל 40 ( אני לא קרוב לשם אפילו , אמא שלי בדיוק יצאה מהטווח)
היא מארחת צמוד לאיב בדירה הישנה של ניקול בדיזינגוף .
19LOLx82010-10-07 14:47:14

47
almoniani,
הדיווח שלך הועבר לכאן .... אתה בטוח שמדובר בקים ? כי נקבת בטלפון של מישהי אחרת המוזכרת כאן בפורום ...

בדוק את עצמך לגבי הטלפון או שהן פשוט חברות ?!

המלאך רפאל

8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !

50
אז ככה לפני כחודשיים שמתי פעמיי אל קים מדיזינגוף, הכרות של לא מעט מפגשים מולידה סקס מטורף בכל פגישה מחדש.
נכנסתי בדלת ובדיוק איב יוצאת משם, כמובן שבעבר גם דגמתי את איב לא מעט.

מהון להון החלפנו מילים והיא זרקה רעיון לאורגיה ביחד עם קים, לא התלהבתי כל כך כעי מנסינוי באורגיות עם זוג בנות עובדות, אין יותר מידי אקשן בפרק הזמן המוגדר.

קים אמרה לי עזוב אותך מזמנים בוא כנס כי אני די חרמנית לעניין.

בקיצר כסף החליף ידיים, נכנסתי להתקלח, יצאתי הן היו כבר על המיטה משחקות אחת עם השנייה, 2 ויברטורים על המיטה.

במשך 20 דקות צפיתי בשתיהן, מה שהלך שם לקוח כמעט מסרט פורנו.

הצתרפתי לחגיגה תוך כדי שקים ואיב יורדות לי חזק, אחת על הכלי והשנייה רימינג, ומתחלפות בניהם.

אחרי כ 40 דקות של משחקים מטורפים הלבשתי חליפה וירדתי חזק על קים, פתאום הרגשתי משהו חודר לי מאחורה, איב החליטה לחפור לי עם אצבע, מה אגיד לכם לא עברו 3 דקות ומילאתי את השקית במיטב החומר.

מיד שגמרתי ויצאתי גברת איב שלפה את השקית ועברה לניקוי עם הלשון שלה.

סך הכל הייתי שעה רבע, וכל דקה שווה מליון.

ממליץ ממליץ בחום למי שיש לו אפשרות, אך חשוב לציין שרק אם אתה זורם וליברלי תגיע למצב הזה.

19LOLx82010-10-20 18:37:07
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”