כ סקס בתשלום - האם להכניס את הראש למיטה הזאת ? - דף 2 - סקס אדיר

סקס בתשלום - האם להכניס את הראש למיטה הזאת ?

11
רותי ג'ינג'ית יקרה,
לצערי אני לא מסכים איתך.
לבקש מהאישה אישור לזיין מהצד זה להטיל עליה גזירה שהיא לא יכולה לעמוד בה.
אפילו עדיף לה לחשוד ולהעלים עין מאשר לתת לזה אישור.
זו דעתי האישית על כל פנים.

אז אגמור בשיר מזמור

12
מצטערת מקסמקס, אבל אני חושבת שאם האשה החוקית לא ממלאת את חובותיה כ"אשתו של", שתלמד לעמוד בגזירות השונות שיבואו בעקבות כך.
אני בהחלט מאמינה שאם הדברים נעשים בצורה גלויה זה הרבה יותר בריא לשני הצדדים, שלא לדבר על כך שזה יכול להיות אחלה קטליזטור לאשה החוקית לשנות את דרכיה הנלוזות.
זו דעתי האישית על כל פנים צחוק

13

רותי מעניין אם בדיונים על כמה פעמים בחודש הוא יוכל לראות את הילדים שלו ועל גובה דמי המזונות יקבלו את הטיעונים האלה?
(ושלא תחשבי שאני לא מסכים איתך פשוט מערכת השיקולים אותה הוא צריך לנהל קצת שונה)

14
דיון מעניין...

תגובתי לרותי : את מגיעה ממקום אחר בחיים ולכן קל לך לומר : " שתף את אשתך " - לא כל אישה מצוידת במבנה נפשי שיכול להתמודד עם "יציאה מהארון" של הבעל אל חיים של זיונים עם נשים אחרות ,חילופי זוגות וכו'.
רב הנשים יחטפו ג'ננה ורק מעצם העלאת נושא שלא בא בחשבון עי אחד מהצדדים נוסף מימד חדש של סטרסס בבית וזה ממש לא מומלץ.
איש המשפחה יממש את גחמותיו בצנעה ובדיסקרטיות והסיכוי שיתגלה הוא קטן למדי ...
הדבר היחיד שצריך להיות בראש מעייניו זה שכל מחלה אותה הוא עלול לתפוס בחוץ הוא עלול להעביר אל האישה בבית וזה כבר פתח לקטסטרופה קולוסאלית .
הפתרון קונדום+סחוג+קונדום נוסף ...
הברון שפיכענהאוזן

16
גיא,

אם החלטת לצאת מהמיטה ה"חוקית" ולהכניס את הראש למיטה אחרת - המיטה הזו (סקס בתשלום) היא הרע במיעוטו. מאחר ואתה מעוניין רק בסקס אחר ולא במערכת יחסים אחרת, כל מיטה אחרת (מאהבת קבועה, למשל) תסבך אותך במעורבות רגשית ומשם ההתדרדרות היא גדולה ומהירה.

ברור שאתה במצוקה מסויימת וזה לא נותן לך מנוח, לכן גם מצב המצוקה כשלעצמו מפריע לך בקשר הזוגי, ולא בטוח שהנזק הזה יותר קטן מהנזק של האלטרנטיבה.

כמה עצות:

1. קח את עצמך לשיחה רצינית, ובדוק עד כמה אתה בשל לעשות מהלך בלתי-מוסרי בעליל מבלי שרגשות האשמה יהרגו אותך (ואז העסק יתפוצץ בטוח).

2. לדעתי את ההחלטה כבר קיבלת, ואתה כבר נמצא במסלול אל-חזור. מאחר וזה הולך לקרות, במוקדם או במאוחר, עיקר ההתלבטות שלך כעת היא לא "האם" אלא "כיצד".

3. תחליט שאתה מנסה פעם אחת. ייתכן וזה ירגיע אותך לתקופה מסויימת. אמנם יכול להיות גם שזה דווקא ימשוך אותך להגביר את הקצב (כמו כולנו...) אבל אחרי שתתנסה פעם אחת תוכל לדעת לפחות במה מדובר ולתכנן את המשך צעדייך על בסיס עובדות. כרגע אתה מתייחס אל זה כאל פנטזיה, והיא תמיד גדולה מהחיים.

4. בהנחה שאכן מדובר רק בסקס ולא באהבה, עדיף אולי שלא תלך על ליווי במלון, שיש בו הרבה יותר נופך רומנטי מאשר במכון בו העסק הרבה יותר מסחרי וקר. ככל שתמנע מעצמך מעורבות רגשית כך זה יקל עליך הן את שמירת המערכת הזוגית והן את ההתייסרות המצפונית.

5. נקוט זהירות. תכנן את המהלך, הכן לך אליבי מוצק והשמד כל ראיה אפשרית. תשכנע את עצמך שהנימוק הטוב ביותר לחשאיות הוא לא לפגוע בזוגתך (מה שלא יודעים - לא כואב). יחד עם זאת קח בחשבון שלנשים יש חושים ואינטואיציה שלעולם לא נצליח לתפוס.

אם אחרי שקראת את כל השרשור השתכנעת שאתה יורד מהעניין - אני מברך אותך מכל הלב. במקרה כזה - השמד הודעה זו ואל תחזור לפורום קריצה

שיהיה רק טוב!

תום.
Sex is like a bank account: after you withdraw you lose the interest!

17
הי רותי היקרה,
את יודעת שאני מעריך ומחשיב מאוד את דעתך. עם זאת, במקרה דנן אני מצטרף לקואליציה של מקסמקס וסטארדסט. אנחנו חווים את אותה החווייה מכוונים שונים ומגיעים אליה מתפיסת עולם שונה. את בהחלט עשוייה לקרוא לתפיסה שמיוצגת ע"י הקואליציה שלנו, פחדנית ויתכן שאף יש משהו בדברייך. עם זאת, מדובר מבחינתו של כל אחד מאיתנו בחיים עצמם ובחוסר המוכנות המובנה של רובנו להמר בהם.

מעבר לכך, לטנגו צריכים שניים. כשיש קשיים בזוגיות שבבית, חלק מהאשמה מונח לפתחנו ועל כתפנו. רבים מאיתנו מתמודדים עם המשא הזה באופן חלקי או בבריחה מוחלטת. חלקנו רואה בכך גיוון (התירוץ הרווח ביותר - לא?), וחלק נוסף פשוט פוסח על כל הסעיפים.

לאור זאת, אני חושב שהעצה שלך צריכה להיות מונחת לפתחם של כל הגברים באשר הם, לא רק חברי הפורום.

כמה מהם יתכופפו, ירימו את עצתך ויעשו משהו ברוחה? תמהני!

רק בריאות!!!
I fart in your general direction

18
מזל טוב tom2205 מוחא כפייה

לא רק בזכות תגובתך האחרונה כמו כמות, רצף ורהיטות התגובות והדיווחים שלך - הועלית בדרגה Handshake

מעתה כתיבתך לא תמתין לאישור פרסום ע"י מנהל תורן ותשוחרר אוטומטית ומיידית לצפייה פומבית.

המשך כך, עלה והצלח !!

עמית,
המנהל הכללי של הפורום יחד עם כל צוות ההנהלה.

19LOLx82010-08-01 00:03:23
8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !

19
[QUOTE=stardust]דיון מעניין...

תגובתי לרותי : את מגיעה ממקום אחר בחיים ולכן קל לך לומר : " שתף את אשתך " - לא כל אישה מצוידת במבנה נפשי שיכול להתמודד עם "יציאה מהארון" של הבעל אל חיים של זיונים עם נשים אחרות ,חילופי זוגות וכו'.
רב הנשים יחטפו ג'ננה ורק מעצם העלאת נושא שלא בא בחשבון עי אחד מהצדדים נוסף מימד חדש של סטרסס בבית וזה ממש לא מומלץ.
[/QUOTE]

[QUOTE=gunner]הי רותי היקרה,
את יודעת שאני מעריך ומחשיב מאוד את דעתך. עם זאת, במקרה דנן אני
מצטרף לקואליציה של מקסמקס וסטארדסט. אנחנו חווים את אותה החווייה מכוונים
שונים ומגיעים אליה מתפיסת עולם שונה. את בהחלט עשוייה לקרוא לתפיסה
שמיוצגת ע"י הקואליציה שלנו, פחדנית ויתכן שאף יש משהו בדברייך. עם זאת,
מדובר מבחינתו של כל אחד מאיתנו בחיים עצמם ובחוסר המוכנות המובנה של רובנו
להמר בהם.

מעבר לכך, לטנגו צריכים שניים. כשיש קשיים בזוגיות שבבית, חלק מהאשמה
מונח לפתחנו ועל כתפנו. רבים מאיתנו מתמודדים עם המשא הזה באופן חלקי או
בבריחה מוחלטת. חלקנו רואה בכך גיוון (התירוץ הרווח ביותר - לא?), וחלק
נוסף פשוט פוסח על כל הסעיפים.

לאור זאת, אני חושב שהעצה שלך צריכה להיות מונחת לפתחם של כל הגברים
באשר הם, לא רק חברי הפורום.

כמה מהם יתכופפו, ירימו את עצתך ויעשו משהו ברוחה? תמהני!

רק בריאות!!!

[/QUOTE]

[QUOTE=redhead]
...בכל מקרה, דעתי האישית
היא שתדבר עם אשתך על העניין. או לפחות תנסה.
[/QUOTE]

אשל"ג, מקסמקס, אבק כוכבים ו-gunner היקרים,
כמו שאתם יכולים לראות, כתבתי בפירוש שינסה. בלי לנסות בעצם אף אחד מכם לא יודע מה תהיה התגובה של הצד השני, ואני כן חושבת שלהעלות את הנושא ולדבר עליו הוא משהו שצריך להיות מאוד טריוויאלי בזוגיות. אם אנחנו לא יכולים לדבר עם בן-הזוג שלנו לחיים על כל נושא שאנחנו רוצים לדבר, עם מי נוכל לעשות זאת?
מה הטעם בזוגיות אם אי אפשר לדבר בה על הכול?

לאבק כוכבים - אני לא באה ממקום אחר בחיים. אני הייתי שם, בזוגיות הזו, ומהמקום ההוא אני מדברת.
gunner - העצה שלי מונחת לפתחם של כל הגברים באשר הם ומי כמוך יודע זאת.

ושוב, זו דעתי האישית בלבד אבל היא כן מבוססת על היכרות עם זוגות שאצלם הדברים נעשים בצורה גלויה ופתוחה ותאמינו או לא, אבל חיי הזוגיות שלהם רק השתפרו והקירבה ביניהם רק הועצמה כתוצאה מכך.

שלח תגובה

חזור אל “ריכוז מאמרים ראויים לשבח דיונים משלנו וכתבות רשמיות בנושאי הפורום”