כ אני מאשים ! את האתר והנהלת הפורום ברצח ! - דף 3 - סקס אדיר

אני מאשים ! את האתר והנהלת הפורום ברצח !

21
[QUOTE=yooz]שלום לכולם

למר ורבל יקירי,

אתה טועה טעות חמורה, בהתייחסות לזה כעסק פרטי, זהו אתר ציבורי,

וככזה, אף אחד לא יכול למנוע ממאן דהוא להכנס לקרוא, לכתוב כל העולה לרוחו, ובלבד שהוא עומד בכללים של כבוד האדם וחירותו, והזכות הדמוקרטית להביע דעה,

באשר לי באופן אישי, באמת שאין לי טענות כלשהן נגד אף אחד, אולם, לי צורמת העובדה, שישנו פורום למיוחסים, פתאום נעלמות הודעת, ונכנסות לפורום הסגור, לטעמי, מי שרוצה לכתוב בפורום הסגור, שישלח הודעה פרטית למי שמעוניין

אגב, אני כמעט בטוח שזה לא חוקי, מעונינים אני מוכן לבדוק את זה לעומק ?[/QUOTE]

ליוז, אם תקרא את הפוסטים הישנים של המנהל הוא הבהיר שהפורום הוא דיקטטורי ולא דמוקרטי ככלל יסוד,
כנראה מתוך הצורך להתמודד עם הרבה מריעין בישין למיניהם.

כלל יסוד זה הופך את הפורום הזה לגן פרטי (שפתוח לקהל) במקום גן ציבורי.
מי שכלל היסוד הזה לא נראה לו הוזמן בפוסט המנהל שאתן לך למצוא לבד, ללכת לשחק בגן אחר
וכנראה שהגנים האחרים שגם היו פרטיים כנראה (לפי דברי הותיק בתחום) לא היו עם אטרקציה איכותית.

לי אישית הפורום מספק המון מידע שקשה לי לעקוב אחריו בכוחות עצמי ולהיות מעודכן די צרכי.

לכן קבלו גם "שאפו" ממני לניהול המוצלח.

בקשר "ללא חוקי",
יוז - לך חפש את החברים שלך ואם הייתי מרגיש חופשי בלי מגבלות מנהל הייתי ממשיך להביע את דעתי,
אבל אני לא מעוניין לקחת חלק בתוכנית "הניקוד" של המנהלים בגלל התבטאויות בוטות על "כלום".

לילה טוב

תגובות רק מאנשים שחרשו כמוני

ולא טומנים ידם בצלחת.

22
[QUOTE=yooz]

שלום לכולם

למר ורבל יקירי,

אתה טועה טעות חמורה, בהתייחסות לזה כעסק פרטי, זהו אתר ציבורי

[/QUOTE]

מתנצל , אבל אתה לא צודק.

עסק ציבורי זהו עסק שנמצא באחוזים מסויימים בבעלות הציבור, משמע נסחר בבורסה או כל דבר דומה לזה.
האתר הזה הינו אתר פרטי, בבעלות פרטית ולא ציבורית, כלומר אם לבעלי האתר אין חשק שאני אכתוב כאן, זכותם לחסום אותי ואת ה IP שלי, ולי אין שום זכות משפטית להתלונן על כך.

זה שהאתר פתוח לכולם לגלוש, זה כמו כל חנות בתל אביב שפותחת דלתותיה לקהל הרחב. זה לא הופך אותה לחנות ציבורית.

23
מרשה לעצמי להעלות באוב דיון ישן שפתחתי אני בעצמי

האם אתם עדיין חושבים שהמנהלים של הפורום כאן הם כאלה מוצלחים ?

מה עם סתימת הפיות והבקרה החדשה על שיחרור תגובות ? למה זה לא כמו שצריך להיות בפורום נורמאלי אהה ?

בפורום נורמאלי עם מנהלים מקצועיים הם לא מפחדים שמה שאנשים כותבים יהיה גלוי בלי צנזורה.

הם בטח לא יאשרו את התגובה שלי וכמו שחשבתי הפורום מנוהל בצורה לא מקצועית וחובבנית למדי.

אז עמית וההנהלה הגיע הזמן שתרימו ידיים ותפרשו או תתפטרו!

הרי כמו שאתם אומרים אף אחד לא משלם לכם ואתם מתנדבים אז הגיע הזמן לשים זין כי פורום סקס זה לא בשבילכן.

בתקופת שלטון הדיקטטורה שלך לא הוכחת שום דבר ולא הגעת לשום הישג אמיתי לא הפגנת שום מקצועיות והיית מת להגיע להשגים מקצועיים לתחום הזה. הפורום הזה נהיה מסריח בגללכם עבר זמנכם אז יאלללה תחזרו למקום שממנו יצאתם.

נראה אותכם גברים ומפרסמים את מה שכתבתי

מהכי ותיק בתחום

24
[QUOTE=ותיק בתחום]מרשה לעצמי להעלות באוב דיון ישן שפתחתי אני בעצמי

האם אתם עדיין חושבים שהמנהלים של הפורום כאן הם כאלה מוצלחים ?

מה עם סתימת הפיות והבקרה החדשה על שיחרור תגובות ? למה זה לא כמו שצריך להיות בפורום נורמאלי אהה ?

בפורום נורמאלי עם מנהלים מקצועיים הם לא מפחדים שמה שאנשים כותבים יהיה גלוי בלי צנזורה.

הם בטח לא יאשרו את התגובה שלי וכמו שחשבתי הפורום מנוהל בצורה לא מקצועית וחובבנית למדי.

אז עמית וההנהלה הגיע הזמן שתרימו ידיים ותפרשו או תתפטרו!

הרי כמו שאתם אומרים אף אחד לא משלם לכם ואתם מתנדבים אז הגיע הזמן לשים זין כי פורום סקס זה לא בשבילכן.

בתקופת שלטון הדיקטטורה שלך לא הוכחת שום דבר ולא הגעת לשום הישג אמיתי לא הפגנת שום מקצועיות והיית מת להגיע להשגים מקצועיים לתחום הזה. הפורום הזה נהיה מסריח בגללכם עבר זמנכם אז יאלללה תחזרו למקום שממנו יצאתם.

נראה אותכם גברים ומפרסמים את מה שכתבתי

מהכי ותיק בתחום

[/QUOTE]

דווקא מעמדה של כח ובטחון אני בהחלט מרשה לעצמי לשחרר את התגובה שלך.

מה שהעניק לך סטאטוס חדש בפורום.

גילעד שגאה להימנות על צוות מנהלי הפורום

8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !

25

את האמת,

לטעמינו האישי הם מוצלחים מדי,
החסרון העיקרי שלהם הוא גם היתרון הגדול שלהם מרגישים אותם יותר מדיYing Yang
הם סובלים מעודף מוטיבציה ורצון טוב.

לסיכום יכול להיות שונה, בטוח שיכול להיות רע יותר ולפעמים אולי אפילו טוב יותר
אבל סה"כ תן להם קרדיט על העבודה הקשה והסזיפית של ניהול הפורום.

ותלמד לתפקד בתנאים הקיימים תאמין לנו שיש כאן מרווח פעולה גדול.

26
מה בדיוק אתה רוצה ותיק ? לא הבנתי....
זה בערך כמו שאני אבוא עכשיו לקוקה קולה אגיד להם שהם לא מנהלים עצמם טוב ולכן בוא נעשה הצבעה ונחליף את הבעלים.....

אתה יכול לעשות יותר טוב ? תקים לך אתר משלך ותעשה בו ככל העולה על רוחך....

הזוי משהו....

(הדבר היחידי שאתה צודק זה שהם לא עושים עבודה טובה.....הם עושים עבודה מעולה)
הכל מכל כל....

27
ותיק בתחום, ראית כמה שאלות זבל היו כאן לאחרונה? שאלות על בנות ללא פרטים מנימלים , דיווחים חסרים ללא כתובת, יחצנות, ושאר מיני טרולים. לא חסמו פה אף אחד שנתן ביקורת מנומקת ועניינית , כולל אותך.
רימינג מעשי2010-08-02 15:02:20

28
מעבר למה שרימינג כתב, מה היה פה בעצם לפני שההנהלה השתלטה? למה מלכתחילה היה דרוש פה סדר?
לפי הבנתי הכאוס חגג פה, טלפונים של בחורות תמימות שלא עוסקות בזנות התעופפו פה, הודעות מעליבות חסרות כל קשר לכלום, דיווחים כוזבים, ים של יחצנות חסרת אחיזה מציאותית, גרוע מכל זה ופלילי- טלפונים של נערות קטינות...

קישור לאתר הפרטי שלי:

30

אי אפשר לתת לכאוס לשלוט.

לסדר יש מחיר, לא יכולים להתאים הכול לפי רצונם של כותבים.
יש זכות עירעור להחלטות הנהלה.

לא פעם אחת התוכחתי עם הנהלה ודעתי התקבלה במידה רבה.

הטעם שלהם כעורכים ברמה מאוד גבוהה.

אולי לא הבנתי את כול דקוויות של הביקורת.

מה שברור שהכותרת של הפוסט גובלת בחוסר טעם זוועתי

זה ממש נלקח ממדורות החדשות שמחפשות סקנדלים.

אשמח להתיחס פעם נוספת אם יוסבר לי שלא הבנתי הכול בויכוח.
שלח תגובה

חזור אל “דברו אלינו...-נושאי דיון עם ההנהלה_/_הכרזות עידכונים וחדשות”