כ סקס בתשלום - האם להכניס את הראש למיטה הזאת ? - דף 5 - סקס אדיר

סקס בתשלום - האם להכניס את הראש למיטה הזאת ?

41
זה מתחיל וניגמר ביחס לתופעה הזאת שנקראת חיים......

כל כך הרבה סגננות חיים

זה בכלל לא ניתן לניסוח יש את הקול הפנימי ואיתי צריך ללכת.... אין בטחוןן במחר, אפילו לא אשליית בטחון.

אני אמנם נשמע פילוספי מעט ( או הרבה ) אבל התכלס you never know

its 4 in the morning the end of December

42
איש מישפחה (סדרה ענקית אגב!!)

תראה איזו קהילה תומכת ובני אדם מעניינים יש כאן, הנאים השכנים בעיניך?

מעניין לשמוע מה עבר עליך (נפשית, מחשבתית או מעשית) בעקבות 40 התגובות שמעלי
קישור לאתר הפרטי שלי:

44
[QUOTE=אפרודיזאק]רותי קבלי סיפור,
חבר שלי ואישתו ניהלו חיים שכאלו, מלאים בחילופי זוגות, סקס שרואים רק בסרטים !

זה נגמר בזה שהם התגרשו היות והחבר שלי ניהל רומן עם אחת הנשים עימם הם ניהלו חילופים כזוג....

הסיבה לבגידה לא נעוצה במה שהאישה עושה או לא, אלא בצורך לחדש ולרענן (גם דברים טובים) וברצון להרביע כמה שיותר
[/QUOTE]

ואני התגרשתי בלי שבעלי בגד בי אפילו פעם אחת, So what?
אין זוגות שמתגרשים בלי שלאחד מהם יהיה רומן?
אין זוגות שמתגרשים בגלל כל מיני סיבות אחרות?

45
שלום לך,

לדעתי, לנשוי, זונה היא הבגידה הבטוחה ביותר. שהחלטתי לגוון את חיי המין שלי בחרתי ללכת רק לזונות וסליחה על הביטוי.

לא מתעסק עם נשואות או רווקות שעלולות ליצור תלות ולרצות יותר מדי. בא-משלם-מזיין-הולך!

כמובן שאפשר להיתפס אבל הסיכוי נמוך אם שומרים על המינון הנכון...

פעם בחודשיים למשל, זה לא פוגע בכיס ובתקציב המשפחתי ככה שאין שאלות...

אני אף פעם לא נוסע במיוחד, אם אני יודע שמחר אני בת"א אז אני כבר אשמור לי כמה מספרי טלפון אבל לא אסע במיוחד.

רק פרטיות - שחלילה לא נפגוש איזה גיס בזמן ההמתנה...

הכי חשוב!!! למרות מה שיגידו לך פה - גם מאוראלי אפשר לחטוף מחלות!!! מניסיון!!! אז גם מציצה עם גומי.

חבר טוב טוב שלי ירד לבחורה עובדת, וחטף פצע גדול בגרון ואחרי חודש כל הגוף שלו היה פצעים - עגבת!!!

למזלו הוא לא נשוי.

שוב - גומי, גומי וגומי, החלפת נוזלים תשאיר לבית.(גם אף פעם לא הבנתי מה הכיף לרדת למישהי שממש לא מעניין אותי

אם היא תגמור או לא, זה אני משאיר לאישתי).

תהנה.

נ.ב.- לכל הדוקטורים למיניהם שיגידו שהסיכוי להידבק הוא 1 למיליון... תחסכו מאיתנו הנשואים את השטות הזאת, לא נרצה להדביק את

האשה או חלילה את הילדים באיזו מחלה מסריחה.
אוהב שמנות

46

שלום לך ידידי

כלונו באותה רכבת

רציתי להגיד לך אם תנצל כל הזדמנות לזיין מחוץ לבית. אל תחמיץ כי אין הנשים יכולות על הפנטזיות שלנו.

זיון "מסורתי" חד-גוני. שאין הוא מרווה!

הצרפתים אומרים

לאדם צריך להיות:

אישה למטבח. אישה לבילויים. ואישה לרומן וזיינים.

לכן תראה איך מפיקים סרט פונו צרפתי.. כל סצנה בו הוא עולם ומלואו של חושים ופנטזיות. (הם שיצרו את typecal המיני)

לכן תהנה מכל רגע... ותשמור על בריאותך. ותהייה חכם 

תנהנ.........

47
[QUOTE=אפרודיזאק]ולי נראה שהבחור כבר בשלב הזה נתפס על ידי אישתו באתר הלא נכון ולכן לא יבלה כאן יותר.....צחוק[/QUOTE]
אפרודיזאק אני חושב גם כמוך..אותו דבר....הבחור ניעלם לפתע,כינראה ניתפס על ידי אישתו והוא עכשיו בשבי.חיוךוצריך לפעול לשחרר אותו כמה שאפשר דחוף תוך מבצע שיחרור.צחוק

גיא יקר תיראה כמה חברים מכובדים כאן ענו לך וכמה ניסו לנסח העניין שלך ולעזור לך כמה שאפשר.

כולם כאן הישתדלו לתת לך תשובה ברורה על השאלה ששאלתה,כל אחד ענה לך לפי המחשבה שלו,איך הוא חושב ואיך הוא מגדיר את העניין הרגיש הזה מבחינתו,לכן בסוף אין תשובה סופית חד משמעית ברורה,למה?!! כי העניין הזה מאוד מסובך של (הבגידה ולהיתפס עם זונה) עניין מאוד רגיש ומסובך.

גיא תיקרא כל ההודעות שפורסמו כאן,תישב עם עצמך לבד,ותחליט מה שטוב לך לעשות,ואם היחלטה בדרך ללכת לזונות תלך ותזיין כמה שבא לך,רק אני מזכיר לך תהיה זהיר מאוד שלא תתיתפס על ידי אישתך.כי נשים תמיד חופרות ,שואלות כל מיני שאלות שמפילים בעליהם בסוף.

אני עד היום הזה רווק לא נשוי לא יכול לתת לנשואים עצות כי לא ניסיתי חיי הנישואין ולא יודע מה זה ניקרא ''מסגרת נישואין'',אבל תהיה בטוח בדבר אחד אצל זונה רק תיקבל סקס בלי אהבה ובלי רגשות,סקס מזומן,אבל עם אישתך אתה יכול לקבל יותר מזה,כי בסוף זאת אישתך אמא של ילדיך,ולא זונה שלא נותנת לך לגעת בה בלי שתשלם כסף,רק תזכור את זה.
תמיד בשטח למען כולם.

48
[QUOTE=נימרוד_M]זה מתחיל וניגמר ביחס לתופעה הזאת שנקראת חיים......

כל כך הרבה סגננות חיים

זה בכלל לא ניתן לניסוח יש את הקול הפנימי ואיתי צריך ללכת.... אין בטחוןן במחר, אפילו לא אשליית בטחון.

אני אמנם נשמע פילוספי מעט ( או הרבה ) אבל התכלס you never know

[/QUOTE]

נימרוד ידידי, יש כול כך מעטים שאין להם אשליית בטחון למחר.

כולם בתוך לבם מרגישים את זה אבל בונים חומות של אשליות בטחון.

אבל אפשר להיות בלי בטחון אם יש בלבך אהבה ומי כמוך מלא אהבה, ידידי היקר נימרוד.

אם יש אהבה אין פחד אפילו שאין בטחון.

אמרת פעם משפט מדהים, שבכול מפגש עם אישה אתה מרגיש מיני אהבה.

נכון לא יודעים מחר, אבל אולי זה גם טוב. אנחנו שותפים בייצירתו.

וכדי לא להיות פילוסופי כמוך:

אין שום בעיה ללכת לזונות מבחינה מוסרית

שמעתי בחיי מאות גילויי לב של נשים. רובן נשאות. כמעט כולן בטוחות שבעליהן בוגדים בהם. לא זה הסיבה למתחים במשפחה.

אם יש אהבה בצד - זאת באמת מכה נוראית לזוגיות.

היקר לאישה לחשוב שהיא המרכז חיים של גבר שלה ויתר הנשים הן לזיונים בלבד.

אז אם תתפסו - תגידו שזה היה סתם זיון. זה עובד מצויין.

49
שוב שלום.
- מסיבות של אנונימיות הייתי מעדיף לא לפרט יותר על עצמי.
- אני מוכרח לומר שציפיתי לתגובות בסגנון "אם לא נכנסת לזה, stay away" והופתעתי שהרב המכריע של התגובות היה שונה.

קבלתי מכם חומר רב למחשבה.
תודה לכל המגיביםות.

50
פמילי גיא יקר, אכן קיבלת תגובות רבות ומעניינות. דווקא לדעתי, אין הפתעות. רוב אנשי הפורום בחרו במצבם מרצונם החופשי, ולכן חלקם הגדול ממליץ לך ללכת בדרכם. ( כמו שחזיתי מראש בתגובתי ). אכן, האנשים כאן מאד כנים ואומרים את אשר על ליבם.
לאוהב שמנות - זה שאתה מצליח ללכת לזונה רק פעם בחודשיים זאת אכן תעודת כבוד לך, אבל האמן לי שאין הרבה אנשים כמוך. הנטיה הטבעית של גברים היא להתמכר לעניין, וראה את רוב חברי הפורום שכל הזמן מחפשים בחורות חדשות, ואם מצאו מישהי מעניינת, יחזרו אליה שוב ושוב בהקדם. היה כאן מישהו שהזהיר אותך, פמילי גיא, שאתה עלול גם להתאהב באחת הבנות העובדות, ואז הסיכון הוא לא קטן... ולרותי ("הג'ינג'ית המשפריצה"...) - עם כל הכבוד לדעתך המקצועית, ואני בטוח שכתבת אותה בכנות, אם היית עושה סקר בין רוב הנשים בישראל או בעולם, הרי ברור שדעתן לא כדעתך, ודעתך גם נובעת מן העובדה שאת נותנת שירותים בתחום. לכן לדעתי הצדק הוא עם הגברים שהתנגדו לדעתך.
מחפש את הדבר האמיתי!
שלח תגובה

חזור אל “ריכוז מאמרים ראויים לשבח דיונים משלנו וכתבות רשמיות בנושאי הפורום”