כ מיקי - מעסה ישראלית מרג נמצאה בחולון ... - סקס אדיר

מיקי - מעסה ישראלית מרג נמצאה בחולון ...

1

מודעה חדשה ביד 2 אני מניח:מיקי, ישראלית מר"ג (ארלוזורוב פינת ביאליק) 30 דק-150, 45 דק - 200

מדגישה בטלפון שזהו עיסוי מקצועי עם בודי בדגש ללא מין גם לא אוראלי.

לא שאלתי לגבי שעות קבלה.התכוונתי ללכת היום ולא יצא.

אם מישהו היה נשמח לשמוע חוויות.נשמעת נחמדה.

19LOLx82010-5-6 21:1:27

2

קטגוריה: למבוגרים - עיסוי אירוטי
אזור מכירה: רמת גן - גבעתיים
עיר/ישוב: רמת גן

מחיר:

ישראלית מעניקה עיסוי שבדי נעים בשמן שקדים חם ובודי מסאז' אירוטי וחושני. ללא מין !!!

טלפון: 054-9225803
סלולארי:
איש קשר: מיקי
דוא"ל:

קבל את מלוא הזמן תמיד: 30 דק' 150 ש"ח 45 דק' 200 ש"ח 60 דק' 250 ש"ח

באדיבותו של שימי

8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !

4

הייתי היום אצל מיקי

גם בטלפון וגם בפגישה היא חוזרת ומדגישה שמדובר בבודי מסאג' בלבד, מותר לגעת רק בחצי גוף עליון (למרות שהיא מתפשטת עד הסוף) שאין אקסטרות משום סוג ומין. כהגדרתה היא נותנת עיסוי פלוס אירוטיקה פלוס הרפיה בסוף.

מכוונת לאיזור ארלוזורוב פינת ביאליק. מדובר בבחורה בגיל 30-35 בערך. קומפקטית גוף נערי (נמוכה-רזה-שטוחה) (כמו שאני אוהב ) פנים ככה ככה אבל גוף כמו של בת 25. היא גם ממושקפת שמוסיף לה לדעתי לוק של מישהי רגילה (עאלק בת השכן או יותר נכון אישתו)

הדירה משופצת ונקיה מאד. החדר עצמו מרווח יש שם גם שירותים וגם מקלחת, היא אפילו קישטה קצת עם נרות. מיקי מאד נחמדה ושירותית. גם עושה רושם בחורה אינטליגנטית לקחתי חצי שעה ב150 בפועל נשארתי שם כמעט חמישים דקות.

אחרי מקלחת קצרה נשכבתי על הבטן. היא התפשטה מיד ועשתה עיסוי סביר (קצת חלש אולם לא ביקשתי יותר חזק) אחרי העיסוי מרחה על הגב שלי עוד שמן ועלתה לחיכוך בודי שהיה סתמי לדעתי (מה הן חושבות שחיכוך ציצים על הגב זה מעורר?) אח"כ התהפכתי והיא המשיכה קצת מסאג' לחלק הקדמי ומהר עברה לבודי פרונטאלי. למרות מה שאמרה בהתחלה היא נתנה לי ללטף לה את הטוסיק החמוד שלה (לא ניסיתי לדחוף אצבעות) ועשתה הצגה נחמדה של עונג. היא התחככה עם הבטן שלה באיבר ואז חיש קל גמרתי תוך שאני מחבק אותה צמוד צמוד.

אחרי כן היא התקלחה (שאלה אותי מי ייכנס ראשון לאמבטיה ואמרתי לה שזה בסדר שהיא תכנס) ואח"כ אני ואח"כ עוד עשינו קצת שיחה על ענייני המקצוע. סיפרה שהיתה לפני כן כשנה בספא (לא שאלתי איזה) ולא מצא חן בעיניה העיצוב של המקום וגם רצתה להיות עצמאית אז שכרה ושיפצה את הדירה לא מזמן.

סה"כ חוויה נעימה מאד למי שמחפש את סוג השירות הזה. יש מצב שאני אחזור.

5

ביקרתי את הגברת הצעירה כמו שנאמר מעלי דירה משופצת ומטופחת ברחוב שקט , לדעתי הבחורה נושקת מלמטה את ה30 שלה. עור חלק ונעים ישבן עסיסי ושדיים קטנים וטבעיים

מתחילה עם עיסוי על כל הגוף עוברת לבודי אחורי אח"כ עיסוי קדמי ובודי מקדימה, משחילה את ידידנו בין ירכיה המשומנות בבודי צמוד עד לגמירה.. מאוד סובלנית וידידותית מעניקה מסג' טוב ומלוא הזמן ללא טלפונים ומשחקים

עסקת 30 דק' ב 150 ש"ח בהחלט משתלמת. נשוב לבקרה

7
ביקרתי את מיקי - בפעם הראשונה רציתי לנסות את הג'אנר הזה -ואני מצטרף לכל מילה בדיווח המדוייק sharonbn ורק הוסיף כי האכזבה היחידה שהייתה לי זה שהבודי מסז' לא היה בטן אל בטן . בסך הכל מחיר מול תמורה היה בסדר אבל לא מדהים!
אני כנראה אוהב יותר לזיין!
לשעבר גלגל עמוק
שלח תגובה

חזור אל “חיפוש נערות עובדות אבודות -דירה דיסקרטית, מסג, ליווי, זונות”