היום עברתי בחולון סתם לסיבוב לא באמת כי היה בא לי על מישהי ספציפית. עברתי ליד הבאולינג, ולפתע פתאום, צצה הבחורה הצרפתיה הבלונדינית שדיווחתי עליה בעבר שלא ביררתי ממנה פרטים. נזכרתי בחוויה מדהימה מבחינת האישיות שלה שהייתה לי בפעם הקודמת (כשהייתה מתולתלת וכיום שיער חלק). שאלתי אותה לגבי מציצה ( 50 שח ) והעלתי אותה אל ריכבי.. עלינו מפלס לחניה עליונה. שאלתי לשלומה ואמרה לי שהכל מעולה במבטא צרפתי סקסי ואז היא נזכרה בי שאלה אם כבר הייתי אצלה. ועניתי בחיוב. הפעם שאלתי לשמה כדי שאני יוכל לומר לכם אותו ושמה אלינור. פעם אחרונה היא סיפרה לי שעבדה במועדון חשפנות ליד הבורסה (הלידו) והתפטרה, על האקס שלה ועוד כל מני דברים.. היום סיפרה לי על זה שוב, שאלתי אותה למה היא התפטרה והתחילה לספר על יחס משפיל של העבריינים במקום, סיפרה לי גם על איך שמועדון חשפנות עובד על החדרים הפרטיים וכו'. שאלתי אותה לגבי עבודה במקום פרטי במקום ברחוב, ואמרה לי ושהיא לא רוצה להתפרסם בתור נערה עובדת ומעדיפה את הרחוב בגלל זה. לאחר מכן דיברה איתי לגבי המזל שלי ונתנה לי כל מני עצות לחיים בהקשר של המזל(היה מעניין). אלינור נתנה לי ממש הרגשה של חברה, עוד לא הכרתי נערה עובדת (ועוד ברחובב!!)שגרמה לי הרגשה טובה כמוה משיחה ואקט.
אלינור ממש מדהימה היא הבחורה עובדת היחידה שממש גרמה לי לחיוך, כל השיחה היא מצחקקת מאושרת מספרת סיפורים על השאיפות שלה, כמעט ולא התעסקה בפעולה עצמה.. אוקיי , אמרתי לעצמי שהפעם אני חייב לשאול את שמה. והיא ענתה לי אלינור..