זה מס' שנים שאני קורא בפורום נעזר בהמלצות אך מעולם לא כתבתי
אני חושב שהגיע הזמן שגם אני אתן פה ושם טיפ
לא דגמתי או ראיתי את כל הבנות מרח' חננאל אבל.....
ביום חמישי ביקרתי זה פעם שניה את המקום (לפני כן הייתי ביום שני שבוע קודם)
הדיווח שלי הוא על נטלי
נטלי נמצאת שם רק בימי שני וחמישי משעות הבוקר/צהריים עד 5-6
בחורה רוסיה בעלת מבט "ינשוף" חחחחח
מתעניין.... שיער בלונד פלטינה צבוע
חזה גדול עומד - טבעי - אחד היפים שראיתי נראת סביב גיל ה-25
גוף רזה מעוצב לטעמי (לא עור ועצמות) בחורה גבוהה!.
אחד המנועים הסקסים שקיימים מנוש יפיפה ותחת משגע! גוף ממש נעים למגע ומריח טוב
סוגרים פרטים 250 ש"ח עד חצי שעה במסגרת הזמן נותנת פעמיים.
נכנסנו, שילמתי, הבחורה הלכה בנתיים התקלחתי והיא חזרה צ'יק צק
מקלחת זריזה מצידה וכבר תוך כדי שהיא מתנגבת מתחילים בהתחרמנות מגעים ליקוק ביצים וישר למיטה,
הגברת עוברת על כל גופי אט אט מחרמנת ונוגעת, מציצה כולל לבוש אבל מציצה טובה לא מההכי שהכרתי אבל בהחלט מחרמנת וטובה
נותנת לגעת בה איפה שבא לי, מתחרמנת בעצמה, מריחה מצויין אז החלטתי למשוך את עקוזה לעבר פני והופ 69, עושה רושם שהיא נהנת כמוני לאחר כמה דקות הבחורה מתהפכת ומתיישבת עלי.
כאן חברה אני מציין את יעילותה בזיון מהסרטים היא יושבת עלי ואח"כ מתרוממת תוך כדי פיסוק וממשיכה לרכב בתנוחת קריעה.
היא רואה שזה לא מספיק לי ושואלת אם להסתובב, אני אומר בטח!
עוברים לדוגי - אני מפמפם והיא נותנת קונטרטת עדינות משנה זוויות של העקוז (פעם על היידים ופעם ראש על המזרן), היא גונחת גניחות עדינות של הנאה - נשמע אמיתי ונראה על פי תנועותיה שהיא נהנת.
אחרי כמה דקות אני גומר בשיא.
נרגעים, נשכבים ומחרמנים אחד את השני, היא מציעה סיבוב שני ואני מסרב (לא היה לי כח)
עד כאן הפעם הראשונה
לא סבעתי ולכן החלטתי שתהיה פעם שניה
בפעם השניה שביקרתי הסרט די חזר על עצמו רק בלי הדוגי, אחרי שגמרתי ונחנו מעט היא התאמצה להעמיד אותו שוב
ואז המשכנו למספר השני בדוגי מטורף תוך שהיא גונחת שוב אני נשבע שזה נשמע ממש משכנע ואמיתי!
סוף פסוק, עד כאן הדיווח שלי
אני כמובן אוהב לנסות ולהתנסות אז כנראה שאחזור אליה רק אם ארצה משהו בטוח ולא משהו חדש.
ביום חמישי שהייתי הייתה אחת קרן שנראתה ונשמע נחמד מאוד
היא שונה מנטלי והיא קומפקטית יותר - אולי אדגום אותה פעם הבאה - יש למישהו דיווח עליה?