כ מירב הזונה המאושרת+ וידאו + אישור STD עדכני - דף 34 - סקס אדיר

מירב הזונה המאושרת+ וידאו + אישור STD עדכני

331
כפי שאפשר לראות מהתבוננות בפרופיל של מירב, היא התחברה לאחרונה לפורום בתאריך 11.7.2010.
אני בטוחה שברגע שהיא תתחבר לפורום היא תענה לכל ההודעות שנשלחו אליה ומחכות לה בסבלנות בתיבת הדואר שלה.

כנראה שנכון לעכשיו מירב עסוקה בענייניה הפרטיים.

יום נפלא חיוך

332

בטח מירב עסוקה בעניינים אישיים בחייה הפרטיים, אולי עבודה רגילה שתופסת את זמנה, אולי לימודים, אולי חו"ל, אולי אהבה, אבל אין ספק שהיא תענה להודעות, בהזדמנות ראשונה.
הסבלנות משתלמת.
נועה

מאהבת תל אביבית2010-07-23 21:43:31
ליצירת קשר בהתכתבות פרטית לחברי פורום רשומים בלבד לחצו: התכתבות פרטית עם נועה - מאהבת תל אביבית

336

קודם כל שלום לכולם בתור חדש בפורום אני רוצה לברך את כולם .

השבוע נפל בחלקי להיות עם מרב אחרי מספר ניסיונות לקבוע איתה וסןף סוף השבוע יצא לי להפגש איתה .

קודם כל בתור אחד שהיה עם מספר לא מבוטל של בנות ובררן לא קטן בעל אבחנה מאד דקה לגבי כל מה שקשור לשרות

אסתטיקה יחס מיקום וההרגשה שהיא נותנת אין עליה ואני יכול להגיד בפה מלא שלמרות הציפיות הגבוהות שלי

במקרה של מרב לא התאכזבתי והשעות במחיצתה עברו כמו דקות.

לגבי הנושא של הסקס אין ספק שמרב יודעת היטב את העבודה ,היא מקצוענית במלוא מובן המילה עם שלוב קטלני של אינטלגנציה ורוגע שהיא מייצרת והשילוב של כל הדברים האלה בחבילה אחת מוציא מכל אחד את המקסימום שלו .

מה שהרגשתי שחשוב אצל מרב זה שהיא עושה את שלה בכיף וחשוב לה שהצד שני יפרגן לה באותה מידה מה שזה לגיטימי

בהחלט בתמורה ליחס שהיא נותנת ואם אתה שם אז אתה מלך.

לסיכום מי שרוצה ללכת על איכות אין ספק שמרב נמצאת שם בטופ וכראה שלא יעבור זמן רב עד הפגישה הבאה שלי איתה,

ואשמח לשתף אתכם בפרטים העסיסיים אחרי הבייקור הבא.

337
אז קודם כל שלום לכולם וסחתין על הפורום , פשוט רעיון גאוני אני לא מבין איך לא חשבתי על זה קודם.

לעיניננו, אני אתחיל במשפט וחצי על עצמי. אני בן 27 חרדי לשעבר , אחרי כמה שנים כחילוני אני חושב שאני יכול לומר שהאקלמתי מעולה כיום אני סטודנט דיי פעייל מיבחינה חברתית וכ'ו . משום מה כניראה לא השכלתי לרכוש כישוריי "התחלה עם בנות" מפה לשם מרבית החוויות המניות שלי היו עם זונות . רק שכל פעם [ותאמינו לי הייתי הרבה ] שהייתי הולך לזונה הייתי יוצא מבואס מעצמי נשבע שאני לא חוזר שוב וחוזר חלילה.

היום בבוקר נפגשתי עם מירב "זונה מאושרת"
כבר בטלפון קיבלתי את התחושה הכי חמה בעולם דחינו את המפגש בשעה כי שננו הינו מעוכים מהשנת לילה. ב12 בבוקר היא פתחה את הדלת ורבותיי עם חשבתם שהגוף יפה לא ריאתם את הפנים וואוו איזה יפה . בפנים הכל אסטטי מאוד על השולחן יש כבר בבקוק יין פתוח [בדיקנטר למי שמכיר] התישבתי ליידה ובשעתיים הבאות נהלנו את אחד השיחות היותר מדהימות שעברתי כמובן בין לבין היא מנשקת פשוט מעולה . עברנו למיטה לא כי נגמר נושא השיחה אלה שפשוט לא יכולתי להתאפק וקטע המדהים שזה הרגיש הדדי לגמריי.
בשעה ועשרים הבאות עברתי את מה שאני יגדיר כחוויה המינית הכי מטורפת שהייתה לי בחיי . זה פעם ריאשונה שאני לא חושב כל שנייה מה לעשות או מפחד לגמור מהר מידיי או מפחד שלא יעמוד פשוט זורם.
כמובן אתם צריכים להבין בשלב הזה אנחנו אחריי בקבוק וחצי של יין , מסטולים בקטע מטורף . זה התחיל בצרפתית עם יין עבר לקצפת בפיטמות והסתיים בתנוחת 69.
ברבע שעה הבאה נשארנו מחובקים במיטה פשוט לא יכולתי לזוז . אחריי סיגרייה בסלון פתאום סמתי לב שכבר 15:20

ולסיום רציתי להגיד למירב מכל הלב היית גדולה

339
[QUOTE=זונה מאושרת]תודה על שני דיווחים מקסימים!!

אתם גורמים לי להמון גאווה וסיפוק
להיות שם בשבילכם ולהנות מכל דקה

Vjack- שכחת לציין שנתת הרבה מעבר למקובל... קריצה

Hug

[/QUOTE]

לגרום לך לסיפוק זה בהחלט משהו שאנחנו אוהבים לעשות חיוך גדול

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”