כ סקסימו, דירות דיסקרטיות תמונות אמיתיות כוסית פרטית - דף 10 - סקס אדיר

סקסימו, דירות דיסקרטיות תמונות אמיתיות כוסית פרטית

92
[QUOTE=Einstein]שימו לב ליציא הבאה שהבחורה כתבה בפרסום שלה:

---------------------------------------------------------------------------------
[QUOTE]
לחצו : פורום סקס וחפשו את הדיון (תתעלמו מבחורות שלא מהוות לי תחרות !)

[/QUOTE]
---------------------------------------------------------------------------------

לחיצה על המילים: "פורום סקס", תביא אתכם לעמוד הראשי של הפורום שלנו - סקס אדיר.

פרסום סמוי של בעלי הפורום?Shocked
[/QUOTE]

הטקסט מהמודעה בסקסימו בהחלט מעיד על העובדה שהבחורה מודעת לפורום או לפחות בעלי האתר.

[QUOTE=מפרסמת באתר סקסימו]

ולמי שמעוניין להשתתף בקבוצת דיון מקורית ואקראית שמצאה עיניין כלשהו בתמונותיי,
לחצו :
פורום סקס וחפשו את הדיון (תתעלמו מבחורות שלא מהוות לי תחרות !)
[/QUOTE]

יעלה מחר לדיון במטבחון ההנהלה

שימי'ס שיפט.

8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !

93
[QUOTE=פיטבול]אם זה מריח כמו שרון, נראה כמו שרון, וממותג כמו שרון אז כנראה שזו שרון. לא? [/QUOTE]

ממש לא פיטבול. חבל שאתה מתעלם מהעובדות וזורק משפטים סתם מבלי לעבור על החומר. כמו פיטבול אמיתי אתה קודם מתקיף .

ונימוקי להלן.

בתמונות ישנם זוג דידים זהה בכל אחת מהן אז לכן התמונות הן כנראה של אותה בחורה , אלה עם כן המפרסם בחר לעשות מונטאז'ים . לא נראה לי שיש לו זמן לזה ולהיות עד כדי כך ער לדקויות. ובחלק מהן ( של הבחורה המוצצת) גם מבנה של שיניים חוזר על עצמו.

אני מוכן להעיד על מה שלאוול סרב

מהכרות אישית וממה שזכור לי בביקורי אצלה, הדידים ומבנה השיניים שבתמונה אינם דומים לשל שרון. גם מבנה האגן אגסי יותר משל שרון.

חוץ מזה , היא הודעה קבל עם ופוסט זה באופן מפורש שהפרסום הזה הזוי. נראה לי קצת עקום ומזיק לה אם יתברר שהיא עומדת מאחוריו.

אפשר, ואמרו על שרון הרבה דברים פה. אבל טפשה היא לא.
רימינג מעשי2010-08-23 01:45:35

94
רק כדי להשלים את אוסף התמונות שלה לפני שיעלמו מסקסימו

היי זו שוב האלמונית שעדיין חובשת פיאה בלונדינית ... התגעגעתם כמוני ? ... את השבוע המיוחד הזה אני רוצה לפתוח בתמונות מתוך משחק תפקידים אהוב עליי במיוחד בתחפושת של חיילת ... השבוע הוא שבוע מיוחד כי כנראה אחריו אני כבר אחשוף את עצמי ואפרסם את הדרך ליצור איתי קשר טלפוני (שבועת צופים !! מבטיחה !)

דירות דיסקרטיות

היי, חייל ! גש הנה מייד ! המפקדת צריכה בפקודה, סקס כאן ועכשיו !

דירות דיסקרטיות סקס פנטזיה משחק תפקידים

אני מניחה שרובכם דווקא יעדיפו אותי בתור החיילת הביישנית שסרה למרות המפקד שלה ומשליכה מעליה את בגדיה ועכבותיה המיניות לנוכח מרותך הכובשת ..... (ניד ראש שמאלה תוך קריצה עם עין ימין שובבה)

זונות, חיילת זונה בדירה דיסקרטית

אני לא כל כך בטוחה לגבי תמונת הקלוז-אפ הזו של פניי שאני מעלה כאן, זה הרבה יותר חושפני בעיניי יותר מאשר זין שחודר אליי ! אבל לעזאזל ... אני לפחות מאחורי פיאה (שוב תודה למיסטר Z) ... עיקבו השבוע אחרי עידכוני תמונות שנעלמו מכאן ויופיעו באתר הפרטי שלי יחד עם עוד תמונות שמעולם לא הצגתי - הקישור מופיע מימין.

דירות דיסקרטיות

וכעת נעבור לתוצאות חבר המושבעים של חבל אדריאן.

מראה כללי של האלמונית: StarStarStarStarStar

בעד פרסום תמונות של שרון : אצבע למעלהאצבע למעלהאצבע למעלהאצבע למעלהאצבע למעלה

זה שאתה פאראנואיד לא אומר שלא רודפים אחריך

95
" השבוע הוא שבוע מיוחד כי כנראה אחריו אני כבר אחשוף את עצמי ואפרסם את הדרך ליצור איתי קשר טלפוני (שבועת צופים !! מבטיחה !)"

כניראה ניכנסה ללחץ אחרי שקראה את התגובות שהכל בלוף מבלי שום מתן מס' טלפון שלה..אז החליטה סופסופ להיכנע ולתת את המספר ולקבל לקוחות.

מעניין למה מיסטרZ לא חשף את המה שמו..
בטח התבאס מזה שהבין שיש לו (באמת) קטן צחוק
Follow your instincts, not your horniness

96
איזה עץ קורע מצחוק
מי כתב שהוא לא נדלק עליה ולא רוצה להשחיל אותה ?

כןןן בטחחח

בכלל נראה לי שסקס האנטר הוא סוכן סמוי ושתול שלה

אחרת איך תסבירו את זה שהיא "מתכתבת איתו" בתמונות של היום ? צחוק לכו תדעו אולי היא הבטיחה לו מספר חינם או הנחה חה חה ... צחוק

תן בראש טוב

אחוק מחוק

97
[QUOTE=אחוק המחוק]איזה עץ קורע מצחוק
מי כתב שהוא לא נדלק עליה ולא רוצה להשחיל אותה ?

כןןן בטחחח

בכלל נראה לי שסקס האנטר הוא סוכן סמוי ושתול שלה

אחרת איך תסבירו את זה שהיא "מתכתבת איתו" בתמונות של היום ? צחוק לכו תדעו אולי היא הבטיחה לו מספר חינם או הנחה חה חה ... צחוק

[/QUOTE]

אם SEXHUNTER לא הגיב זה אולי כי הוא נעלב ?

כתבתי את מה שכתבתי בהומור על התמונות האחרונות שלה עם הכיתוב מעל השוטרת.

אפילו השוטרת מתגעגעת לזין הזה ל... מיסטר Z ומחכה לשובו. נכון שלא תשאירו אותי עצובה ומורעבת לסקס ?

מצטערת אבל השוטרת הזונה הזו תתפשט רק אחרי שהיא תראה מזומנים ...
האם קימיים ביניכם ציידי סקס שיכולים להוות תחליף ראוי באמת לזין הזה ... Z שמככב איתי בתמונות שבהמשך ?? ועוד דבר חשוב ! מי שלא יודע לזיין שלא יבוא אליי בכלל ! אני שונאת למצוא את עצמי תקועה באמצע זיון ולהרהר עם אדם חכם (אני) שאם הייתי יודעת שהוא מזיין ככה גרוע הייתי גובה ממנו אקסטרא מראש ... שוטרת ביצ´ית או שלא ?

דירות דיסקרטיות

צחוק ציידי סקס = SEXHUNTER ????? קריצה

תן בראש טוב

אחוק מחוק

98
על פניו נראה שהגברת אכן שווה ביקור עפ"י התמונות, אבל המשחק וכל המריחה הזו כבר עובר את גבול הטטעם הטוב.

אני כבר צופה את "ההתקלקלות" שלה לאחר זמן קצר, עם ההסתערות שתחל מייד עם פירסום הטלפון המיוחל....

מקווה שלא תיעלם כמו לירז מבית עובד.

אם זו שרון? בתור מבקר קבוע שלה, כמעט והשתכנעתי שלא, עד אשר עלו תמונות שלה במדי חיילת, תסריט שדיווחתי עליו בשרשור שלה.

"מדים" בסגנון אורירי משהו (:

הון ואון יחד לשלטון

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”