כ דנה מחננאל 2 - אזהרה - סקס אדיר

דנה מחננאל 2 - אזהרה

1
לפני כמה ימים הלכתי לבדוק את הדירה החדשה בחננאל. הגעתי
בסביבות שבע בערב והיו 2 בחורות. הראשונה סיוון בלונדינית,
הציגה את עצמה ביובש, אבל לא התלהבתי מאיך שהיא נראית ובקשתי
לראות בחורות אחרות.
אחריה באה ברונטית שהציגה את עצמה כדנה, שהייתה סקסית מאוד,
טיפה מלאה, אבל כיפית וחייכנית. היא התחילה לגעת בי וללטף
אותי ועל הדרך הציעה לי הצעה שכנראה, הייתה אמורה לשכנע אותי
להיכנס איתה: "אתה נראה ממש טוב ואפשר לעשות את זה בלי גומי,
איך שתבחר".
איך ששמעתי את זה, ברחתי הכי מהר שאני יכול והחלטתי לכתוב פה
שכולם יידעו ומזה.
מקווה שעזרתי

דנה מחננאל 2 - אזהרה

2

גבר קודם כל תודה על האזהרה.

אבל אולי הבחורה ניסתה לפתות אותך להכנס איתך ובהמשך קוותה שתישכח והכל יהיה עם גומי.

ואולי התכוונה למציצה בלי גומי ואתה פירשת זאת אחרת.

בכל מקרה...טוב שדיווחת.

ואני האצמת לא מכיר את הדירה הזאת אשמח לפרטים עליה: שרות , מחירים , שעות פעילות, וטלפון.

הא וגם איך ניראת הדנה הזאת.. אם אפשר ביתר פירוט

תודה מראש....

jan

דנה מחננאל 2 - אזהרה

3

הייתי שם השבוע היו שם עגלות מזה עגלות זה לא מילה וכל אחת משכנעת אותך להכנס איתה בעזרת תאורים פתטיים שהיה בא לי להקיא אחרי שתי בחורות החלטתי ללכת משם, בדרך עוד ניסו לשכנע אותי להמתין לאיזה סיוון אחת שלדיברהם היא פצצה. כמובן שלא אכלתי את זה ועפתי משם.

דנה מחננאל 2 - אזהרה

5
[QUOTE=sergey28]דנה... הציעה לי הצעה שכנראה, הייתה אמורה לשכנע אותי

להיכנס איתה: "אתה נראה ממש טוב ואפשר לעשות את זה בלי גומי,

איך שתבחר".
איך ששמעתי את זה, ברחתי הכי מהר שאני יכול והחלטתי לכתוב פה

שכולם יידעו ומזה.

[/QUOTE]

כל הכבוד סרגיי.
אם יש ספק - אז אין ספק!
אז אגמור בשיר מזמור

דנה מחננאל 2 - אזהרה

6
[QUOTE=januar]

גבר קודם כל תודה על האזהרה.

אבל אולי הבחורה ניסתה לפתות אותך להכנס איתך  ובהמשך
קוותה שתישכח והכל יהיה עם גומי.

ואולי התכוונה למציצה בלי גומי ואתה פירשת זאת אחרת.

בכל מקרה...טוב שדיווחת.

ואני האצמת לא מכיר את הדירה הזאת אשמח לפרטים עליה:
שרות , מחירים , שעות פעילות, וטלפון.

הא וגם איך ניראת הדנה הזאת.. אם אפשר ביתר פירוט

תודה מראש....

[/QUOTE]

אין לי ספק שהכוונה הייתה לחדירה בלי גומי ולא למציצה, כי
על ההתחלה היא אמרה שמציצה בלי ואז הוסיפה שיש לה הצעה
מיוחדת בשבילי ולחשה לי באוזן: "בלי גומי, כמו חברה".

מבחינת מראה היא נראית לא רע, קצת מלאה, מה שאני פחות אוהב
אבל סקסית וההתנהגות שלה מחרמנת, נוגעת, מלטפת מתחת לחולצה,
מנסה לפתות. מוזר שלא הסכימה לנשיקות צרפתיות.

המחיר הוא 250 ש"ח לחצי שעה אם אני זוכר נכון. טלפון: 03-
6835959sergey282010-6-9 2:57:6

דנה מחננאל 2 - אזהרה

7

זה נשמע כמו משחק רוליטה רוסית.משחק עם המזל.

אחי לפעמים אצל זונות אין מה להפסיד,לא איכפת לה מעצמה,רוב הזונות שראיתי מניסיון אישי שותות הרבה אלכוהול,סיגריות,גם סמים לא חסר להם,מעניין לדעת למה הם עושות את זה?

הם עושות את זה כדי לשכוח מהמציאות הקשה שהם נמצאות בה,מציאות מורכבת,אישה עם ילדים נשואה ועובדת זונה לבהיא כסף לבית ולבעל,זרוקה מבית ואין לה משפחה עובדת כזונה לפרנס את עצמה,נורקומנית משתמשת בסמים ורוצה לעשות כמה שאיפשר כסף,מישהי חבר שלה הכריח אותה לעבוד בזנות ומנצל אותה,שימו לב רוב הזונות יש להם ריח של סיגריות ואלכוהול.הם רוצות לשכוח המצב שהם נמצאים בו,יש הרבה מקרים שהובילו להתאבדות ודיכאון.

תמיד בשטח למען כולם.

דנה מחננאל 2 - אזהרה

9

דנה זאת עובדת גם בטברסקי 4 וטברסקי15.מלאה.שיער שחור ארוך,רוב הזמן ניכנסת לפרטים ורוצה לפתות הצעירים בגוף שלה,פעם ביקשתי ממנה שתוציא החזה שלה והיסכימה,תפסתי השדיים שלה לכמה שניות.

בקיצור אין הרבה ביקוש עליה,בקושי היא עובדת,לכן ניאלצה להשתמש בדרך אחרת להרוויח כמה קלינטים,שיכנסו איתה כמה שאפשר לקוחות,היא מציעה מציצה חשופה,גמירה בפה,והכי מטורף לאחרונה סקס ללא קונדום!!!!!.

יש הרבה גברים מטורפים כמוה,יש הרבה אוהבים סיכונים ולא איכפת להם מעניין מין בטוח safe sex.

אני מרגיש שהיא לא תישאר הרבה זמן בזנות,לא תחזיק מעמד,ותידבק בכל מיני מחלות מין מוכרות במיוחד הHIV היפה המוכר!!!.

תמיד בשטח למען כולם.

דנה מחננאל 2 - אזהרה

10

ביקרתי בדירה בחננאל 2 בבוקר חם נוסף שעבר עלינו לאחרונה

הדירה, למרות בעיית דיסקרטיות, היא בסדר גמור עם אחלה מקלחת וחדר נחמד מאוד. הגעתי היו שתי אחת רוסיה גבוהה, עם חזה סילקוני ענק. לא מהבחורות הדקיקות אבל נראית ממש טוב. לי לא ממש הייתה זרימה איתה והרגשתי קרירות אז ביקשתי לראות את הבחורה שניה. הגיעה לחדר בחורה בשם ליזה, טוענת שהיא צרפתייה, אני אישית לא סגור על זה. בחורה דיי גבוהה בסביבות המטר שבעים וחמש רזה, חזה קטן טוסיק חמוד, לא ממש מדהימה אבל נראית טוב, סגנון בת השכן. 250 שקל לעד 40 דקות בנוהל המקום.

הבחורה בסה"כ חודש בעסק לפי מה שהיא אומרת וכנראה בגלל זה ממש משקיעה. נכנסנו למקלחת משותפת, היא הייתה ממש חמודה, הגענו למיטה, נשיקות על השפתיים חופשי, חירמונים קלים והנה היא יורדת. מציצה ללא קונדום, נחמדה, עדינה נורא, ביקשתי עם הרבה לשון והיא נענתה לבקשה בכיף. היא באה לשים קונדום, ביקשתי להמתין עם זה עוד קצת חירמנתי אותה עוד כמה דקות, ירדתי ל, היה לה ריח נהדר והיא אפילו נתנה לי להחדיר לה אצבעות. כשהרגשתי שהיא מספיק בעניין ביקשתי גומי וחדרתי אליה כשהיא על קצה המיטה על הגב. זיון טוב ללא ספק, גניחות קלות (לא אוהב את אלו שמגזימות...) אחרי כמה דקות של פימפום בתנוחה הזו שמתי את הרגליים שלה על הכתפיים, גם עם זה היא זרמה בכיף. כשהרגשתי שאני עומד לגמור ביקשתי ממנה להתהפך לדוגי. המראה של הגב החלק והצר שלה והטוסיםק הקטנטן עשה לי את זה והתאפקתי לא לגמור איזה כמה דקות עד שלא יכלתי יותר ויריתי את המטעם בתנוחה זו......

בחורה ממש חמודה נראית טוב למי שאוהב את הלוק של בת השכן, שירותית מאוד וחמודה. אני לא יודע אם אני אחזור אבל בהחלט נהנתי

שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”