כ גילה שאשתו זונה 4 שנים ...והכה אותה - דף 2 - סקס אדיר

גילה שאשתו זונה 4 שנים ...והכה אותה

12
אינני מצדד בבעל אבל אפשר להבין אותו בשעת כעסו. תחליט המשטרה מה שתחליט בענינו, תשפטו אותו אתם ותצלבו אבל קחו בחשבון שלא השוטר ולא אתם לא עמדתם בכזה מבחן.
לדבר אפשר עד מחר, אבל עד שגבר לא יעמוד תכלס מול מצב שבו הוא מגלה שאישתו עוסקת בזנות - אל לו לנבא את תגובתו.

גם בשנת 2010 ישנם אנשים ששבועתם תחת החופה עדיין מסמלת עבורם משהו.

13
[QUOTE=מוסלי]גם בשנת 2010 ישנם אנשים ששבועתם תחת החופה עדיין מסמלת עבורם משהו.[/QUOTE]היה פה פעם דיון האם גבר נשוי שהולך לזונות נחשב בגידה. נשאלת שאלה ההפוכה - האם אשה נשואה שעוסקת בזנות [ללא ידיעת בעלה] זה נחשב בגידה?

בעיני זה מרשים שהיא הצליחה להסתיר דבר כזה, ועוד 4 שנים... מילא זה שהוא אף-פעם לא ביקר במקום העבודה שלה, ואף-פעם לא פגש חברות לעבודה שלה. אבל זה לא השפיע בכלל על חיי המין שלהם? אולי הוא חשב שזה נורמלי אחרי חתונה צחוק

או שאולי היא עסקה רק בעיסוי אירוטי וזה באמת לא השפיע.
מונוגמיה היא חיינו, אבל לא בשבילנו.

אנו באנו ארצה... לתפוס את הזונות בה.

14
בלי קשר ישיר לנושא,
נשאלתי לא פעם על יחסי מין של זונה מחוץ לעבודתה.

אין הרבה שוני בין נשים שהעסקות בזנות ונשים אחרות בנושא יחסי מין.

יש כאלה ויש כאלה.

הכרתי לא מעט זונות שהיו להם בני זוג ממש מאושרים מיחסי מין איתן.

כמובן שיש גם קרות כמו בכול מקצועה יש נשים קרות.

15

SEXHUNTER, למה אתה מרגיש צורך להטיף לנו מוסר?
מישהו אמר פה שצריך להכות נשים? ומה- אני אמור להסיק שלהכות נשים אסור, אבל להכות גברים זה כן בסדר? אני רואה בפורום די הרבה תגובות בסגנון הזה- אנשים שיוצאים מגדרם להראות כמה שהם בסדר- מבלי שבכלל באו אליהם בטענה שהם לא. כאילו שבאים להגיד: "נכון שאני הולך לזונות אבל תראו איזה בחור טוב אני". ואני שואל- ומה כל כך רע בללכת לזונה שאתה צריך להוכיח שאתה כזה טוב???

--------------------------------------

סורי,לא שמתי לב שפנית אליי..
אז ככה,קודם כל לא התכוונתי להטיף,לא היתה לי שום כוונה לכך.
כניראה שלא הבנת נכון ידידי,אני התייחסתי לאותו בעל ולאף אחד מיכם מהפורום..אז אנא אל תחשוב כך לרגע.

וכמו שלגברים אסור להכות נשים,כך גם אותו הדבר לגביי נשים שאסור להכות גברים. ואני נגד אלימות!
לדעתי אין רע בלקבל שירות סקס בתשלום במיוחד שאני רווק,הייתי נותן לך סיבות למה זה בסדר,אך זה לא רלוונטי לנושא הנ"ל.

לילה טוב לכולם.

SEXHUNTER2010-09-01 19:57:19
Follow your instincts, not your horniness

16
הכתבה מפוברקת או שהבחורה מטומטמת .....כמה תמונות אמיתיות בכלל יש בבננה ?ודווקא בחורה נשואה שמה תמונה אמיתית כזו שבעלה או מי מחבריה או חבריו יזהה אותה?....אין מצב זה חלק מפוברק...כנראה גילה קצת אחרת אבל מעריב צריך למכור עיתון

18
[QUOTE=סופר לה טיב]אלון טועה.

הכתבה אינה מפוברקת וזה די ברור. סתם סיפור פיקנטי.

יתכן שהבחורה מטומטמת אבל לא מהסיבה שנתן אלון.

לפי הכתבה נייתן להבין שהתמונה היתה אמיתית אבל ללא פרצוף והבעל הצליח לזהות את הגוף של אשתו.

איני בטוח שרבים מהנשואים כאן ובכלל היו מצליחים לזהות בכתב עת כלשהו את הגוף של האשה המצולמת כגוף של זוגתם. אני מניח שאם כך לגבי הבעל אז בוודאי לגבי חברים, שכנים ואחרים שבדרך כלל לא רואים הרבה את הגוף העירום של השכנה/חברה/קרובה וכו'

זו אינה סיטואציה של תמונת פספורט או תמונה מלאה של גוף ופרצוף שהבעל והחברים והשכנים וכולם יזהו בקלות.

[/QUOTE]
סופרלהטיב צודק

קשה לזהות לפי צילום גוף במיוחד לפרסום

בצילום פרסומי הבחורה תמיד יוצאת הרבה יותר מרשימה.

זה אומר כמובן שבעל גילה בדרכים אחרות ממה שמסופר
שלח תגובה

חזור אל “ריכוז מאמרים ראויים לשבח דיונים משלנו וכתבות רשמיות בנושאי הפורום”