כ איב פרטית בתל אביב (גרון עמוק) + תמונות אמיתיות - דף 29 - סקס אדיר

איב פרטית בתל אביב (גרון עמוק) + תמונות אמיתיות

281

איב סקסית מטריפה ,פינוק אדיר, ביקרתי אצלה אתמול ב 12:30 לאחר שקבעתי איתה שעתיים לפני,

מקום קטן נקי מאוד וחמוד,
קיבלה אותי עם ביבי דול סקסי חצי שקוף עם נשיקה, מיקלחת קצרה ומיזמוזים בעמידה ,גוף שלה מטריף חירמונים
ומציצה אדירה בעמידה ושכיבה וליקוק עם הלשון עד שביקשתי ממנה לחדור אליה הלבישה כובעון עם הפה בצורה מדהימה ולזיון במסיונרית .

בהמשך מסא"ג קצרלאחר מיכן מיקלחת קצרה נוספת , חיכתה לי בחוץ עם דולידו בפה חירמונים בעמידה ומיזמוזים מציצה בעמידה ,
המשך התמזמזות במיטה והחדירה את הדולידו זיון חזק בדוגי ,

אים מדהימה יחס ושרות מעולה,
אים מתוקה נהנתי מאוד מבטיח אני עוד יחזור אליך,
נ.ב
היא מהיום בחופש עד שבוע הבא.
אין כמו סקס טוב

282
ביקרתי אצל איב לפני שבוע וחצי. כמי שמוגבל בתקציב, זו פעם ראשונה שאני משקיע 500 שקלים. הכול התחיל בטלפון מוקדם בו נקבעה השעה האמורה. לאחר חצי שעה, איב מתקשרת ובמהירות (כמי שמודעת להפתעה בשיחה שלה ובסיכון) שואלת אם אני יכול לדבר. השבתי בחיוב והיא התנצלה ואמרה ששכחה שקבעה בשעה שלי עם מישהו אחר. קבענו לשעתיים מאוחר יותר.

הסבר מדויק של איב ואני בתוך הדירה שלה. איב מאירת פנים וחייכנית, קיבלה אותי בצורה עדינה וסקסית. החלפנו משפטי פתיחה קצרים והתחלתי להתפשט לכיוון המקלחת. כשחזרתי התחלנו בגיפופים מחרמים בעמידה. איב מתמסרת במהירות, כאשר הכול נעשה בעדינות וחושניות. יש לה לשון מדהימה שמרטיבה בחמימות מפוצצת כל מקום שהיא מגיעה אליו.

אחסוך כאן תיאור של האקט עצמו מפאת בקשותיי יוצאות הדופן (אך לא המוזרות והסוטות). איב שיתפה פעולה, יזמה, קפצה, התלהבה, ליקקה, שאבה, הפעילה כוח ועדינות, הפליקה בחרמנות ובמידה הנכונה על ישבני והרימינג..... כל ניסיון לתאר זאת חוטא לפעולה המושלמת שלה. כמובן שדאגה לשאוב את כל הזרע אל פיה - מדהימה.

לאחר מכן, הכינה לי קפה מצוין ועברה למסז' נעים. ממש כמו הסקס - היא מתגלה כאשת שיחה נעימה ואינטליגנטית. הקפידה על שעה שלמה ודחתה בנימוס ובמתיקות בטלפון לקוח שהקדים וביקש להיכנס.

אני משער שחלק מהקוראים נבהלו מהעובדה שאיב התקשרה אליי וביקשה לדחות את שעת המפגש. ראשית, יש לראות בכך עדות לרצינות ולערך הזמן שאיב מעריכה את הלקוח (להזכירכם, זו פעם ראשונה שלי איתה). בשיחה ביננו שאלה אם זה בסדר שהיא התקשרה ואני השבתי בחיוב. איב טענה שהיא מניחה שאם התקשרתי אליה, מן הסתם אני פנוי ויכול לענות לשיחה שלה. בכל מקרה, תמיד אפשר לבקש ממנה לסגור את עניין השיחה ממנה ולא להיות מופתע. אני התרשמתי ממנה על כך שהחזירה לי טלפון מתנצל על הטעות וביקשה לקבוע שעה אחרת.

אמנם יקר, אך אני משוכנע שאחזור.

286

לכבוד השנה החדשה עשיתי ביקור אצל איב התחלנו בסדרת נשיקות אחר כך מקלחת והופ למיטה המשכנו להתנשק איב התחילה בליקוקים בכל הגוף המכנו ל69 עד שגמרתי עשינו הפסקה איב הביאה לי קפה נחנו קצת אחר כך עשתה לי מסג קצר אחרי ששמוליק התעורר התחלנו את הסיבוב השני מציצה קלה עברנו למיסיונרית אחר כך איב רכבה עלי קצת ובסוף גמרתי במציצה תאילנדית נפרדנו בנשיקות מוחא כפייה

287
זהו רק טיזר, דיווח מלא יגיע כשאצליח לגרש את הכוכבים... ;)
הגעתי אחרי המתנה ארוכה יחסית (הבחור שהיה לפני איחר בחצי שעה- תשתדלו להגיע בזמן!) אבל היה שווה את ההמתנה! קיבלה אותי עם חיוך ונשארה איתו עד הסוף. בכניסה- סיגריה, קצת הא ודא, מקלחת (לבד) וכשיצאתי היא אמרה 'עד כאן שירות עצמי' ניגבה אותי טוב ו...הופה, שוגלרון מקבל קלוז-אפ של השקדים שלה בהפתעה. משם הדרימה לאילת וצללה לסיני ;) צירפות עדין ו...לעסק סרג'יו... כחובב מושבע של אוראלי, התחלנו...וסיימנו שם- כעבור 40 דקות בערך...בדרך עברנו בכפר השבלול לא מעט תוך האזנה ללהקת 'כמעט אורגזמה'. ב'אילת' ביצענו חפירות קלות במערות תמנע ולקינוח- ניסיתי לכבות את הר הגעש שחבוי לו במעמקי פיה. חברים- בקושי הצלחתי להתרומם כדי לעשן, ועד עכשיו אני רואה כוכבים! היא פשוט ג(י)מרה אותי ברמה שלא חשבתי שאפשרי ולמרות שאין לי ניסיון רב בתחום השירות שלה פשוט מדהים!
ולמי שחייב מספרים:
דיסקטיות-3 אמנם לא מכירים אותי שם אבל עדיין...
מקום: 10 אמנם קטן אבל מטופח ולא מסריח- וזה חשוב!
חזה: 9.99 אישית לא אוהב כ'כ סיליקונים אבל בקושי מרגישים אותם כך שלא מתלונן...
גוף: 9 - קצת בטן של לידות אבל לא מטריד.
כוס: 10 - מהטעימים שאכלתי...ואכלתי...
מציצה: אפשר 20 ? מדהימה! אני עדיין לא מצליח להבין איך הצלחתי מעמד יותר מכמה דקות! וכמובן- גמירה בפה.
זיון: לא יודע-לא הגעתי לשם...
ציון כללי: באזור ה'למה אני לא רווק, כוסאמו!!!'
ראוי לציין את המקצוענות שלה- קבענו בהתחלה ב-14:00. ב- 13:30 התקשרה לשאול אם אפשר לדחות בחצי שעה כי הקודם הגיע רק עכשיו. והתקשרה אליי ב-14:30 להכווין אותי.
עוד ראוי לציין: הפירגון שלה לבנות אחרות בפורום- המליצה לי על רותי ושרון...
סך הכל- מעט יקר אבל על איכות משלמים!
רק להבהרה:
אני לא חוטא בחטא היחצנות-אני נותן רשמים מהמפגש לידיעתכם והחשדנים מוזמנים לאמת מול איב בעצמה- היא יודעת מה היוזר שלי...
תקתוק זה כמו לדרוך על צואה ברחוב: רך מאוד אבל מבאס לאללה!

288
[QUOTE=שגלר]זהו רק טיזר, דיווח מלא יגיע כשאצליח לגרש את הכוכבים... ;)
הגעתי אחרי המתנה ארוכה יחסית (הבחור שהיה לפני איחר בחצי שעה- תשתדלו להגיע בזמן!) אבל היה שווה את ההמתנה! קיבלה אותי עם חיוך ונשארה איתו עד הסוף. בכניסה- סיגריה, קצת הא ודא, מקלחת (לבד) וכשיצאתי היא אמרה 'עד כאן שירות עצמי' ניגבה אותי טוב ו...הופה, שוגלרון מקבל קלוז-אפ של השקדים שלה בהפתעה. משם הדרימה לאילת וצללה לסיני ;) צירפות עדין ו...לעסק סרג'יו... כחובב מושבע של אוראלי, התחלנו...וסיימנו שם- כעבור 40 דקות בערך...בדרך עברנו בכפר השבלול לא מעט תוך האזנה ללהקת 'כמעט אורגזמה'. ב'אילת' ביצענו חפירות קלות במערות תמנע ולקינוח- ניסיתי לכבות את הר הגעש שחבוי לו במעמקי פיה. חברים- בקושי הצלחתי להתרומם כדי לעשן, ועד עכשיו אני רואה כוכבים! היא פשוט ג(י)מרה אותי ברמה שלא חשבתי שאפשרי ולמרות שאין לי ניסיון רב בתחום השירות שלה פשוט מדהים!
ולמי שחייב מספרים:
דיסקטיות-3 אמנם לא מכירים אותי שם אבל עדיין...
מקום: 10 אמנם קטן אבל מטופח ולא מסריח- וזה חשוב!
חזה: 9.99 אישית לא אוהב כ'כ סיליקונים אבל בקושי מרגישים אותם כך שלא מתלונן...
גוף: 9 - קצת בטן של לידות אבל לא מטריד.
כוס: 10 - מהטעימים שאכלתי...ואכלתי...
מציצה: אפשר 20 ? מדהימה! אני עדיין לא מצליח להבין איך הצלחתי מעמד יותר מכמה דקות! וכמובן- גמירה בפה.
זיון: לא יודע-לא הגעתי לשם...
ציון כללי: באזור ה'למה אני לא רווק, כוסאמו!!!'
ראוי לציין את המקצוענות שלה- קבענו בהתחלה ב-14:00. ב- 13:30 התקשרה לשאול אם אפשר לדחות בחצי שעה כי הקודם הגיע רק עכשיו. והתקשרה אליי ב-14:30 להכווין אותי.
עוד ראוי לציין: הפירגון שלה לבנות אחרות בפורום- המליצה לי על רותי ושרון...
סך הכל- מעט יקר אבל על איכות משלמים!
רק להבהרה:
אני לא חוטא בחטא היחצנות-אני נותן רשמים מהמפגש לידיעתכם והחשדנים מוזמנים לאמת מול איב בעצמה- היא יודעת מה היוזר שלי...[/QUOTE]

שגלר

מה שהעלת לכתב הוא דיווח לכל דבר ועניין. כן ירבו. מה עוד שמעדות אישית אני יכול לאשר את שכתבת כמעט אחד לאחד. אצלי הר הגעש עבוד שעות נוספות ולאחר כבוד גם ביקר בכמה חוריםקריצה. בפעם הבאה אני ממליץ לך לנסות את האפקט התאילנדי. טיסה נעימה.

289
עברתי אצל איבושקה, כדי לאחל לה שנה טובה.

מה אני אגיד? מלבד הנשיקות והמציצות מתוקות מדבש והשיעור הפרטי בשפה הרוסית (לשון אמרנו?)

מסתבר שאיב עושה גם (למי שמבקש) הסרת שיער בעזרת מסטיקקריצה

שנה טובה איבוש, רק בריאות ואושר כל השאר כבר יבוא לבד...

חזור אל “מודעות סקס | לוח סקס | פורום פרסומי חינם -מיועד לבחורות בלבד”