ל
roy87
צריך סבלנות. היא לא ממש ענתה לי בהתחלה. לקח לי מ"ס טלפונים עד שענתה.
היא לא עונה כשהיא מטפלת בך כך שזו הסיבה שבגללה היא לא עונה .
סטראפ און+פרוסטטה יאנה משלמה המלך בתא
63תלוי מה אתם מחפשים... אם אתם מחפשים ריגוש אירוטי ....אז היא בפירוש לא הכתובת...קטנה...רזה ... נמוכה..שיער אדמוני.. תחת...מממ אין דבר כזה ..שטוח לחלוטין... שדיים..ממש קטנות לא מינית ולא מעוררת.
מצד שני מאד שירותית , נעימה וידיים טובות במסאג'
מצד שני מאד שירותית , נעימה וידיים טובות במסאג'
יודעת לגעת בזין ובביצים ויודעת לדחוף ויברטורים. מזה דווקא נהניתי אבל גם כאן היתה חסרה אירוטיות. זה היה יותר מכאני מאשר סקסי.
זהו. תלוי מה מחפשים. אם אתה מחפש מסאג' היא הכתובת. אם אתה מחפש מסג' ומין..היא בפירוש מ
לא הכתובת.

טעם החיים
64לאחר תקופת זמן חזרתי אליה שוב,
וזכיתי שוב במסא"ג מעולה,היא מאד נחמדה,
ושומרת על יחס ושרות מעולים ללקוח,
למי שמחפש מין זו לא הכתובת,אבל מי שרוצה
להנות מעיסוי טוב וטיפולים מיוחדים שלה זו הכתובת
טובטוב
65אלנה משלמה המלך 103 - ביקורת אמיתית1
הייתי אצלה היום. היא אשה טובה ומאוד נחמדה - אך לא יותר מזה. בכניסה לדירה יורדים מדרגות.. למרתף. כבר בכניסה מרגישים ריח לא טוב אך זה הרע במיעוטו. התפשטתי ושכבתי על המיטה, אלנה התחילה בעיסוי רגליים .. תחת ועברה לשכמות. לאחר מכן ביקשה להסתובב והחלה לעסות את המוקיון. גמרתי מאילוץ לא מהנאה. סה"כ הייתי 45 דקות. לא הרגשתי צ'קרות מתעופפות באוויר ובטח לא מגע של מלאכים. האשה היא כבר אישה גדולה נראית כבת 50-60 מראה סביר של דודה רוסייה, עם קעקוע בחזה.. אך לא יותר מזה. ואם לדייק, אם אשה כזאת תעבור לידכם ברחוב לא תבחינו בה וגם אם תפגשו אותה ברחוב והיא תשאל אתכם " איפה קו 4" במטרה להתחיל אתכם תחשבו שהיא באמת מחפשת אוטובוס. זהו. הביקורת שלי אולי קצת לא הוגנת כלפיה שכן היא אשה מדהימה באופייה.. אבל זה אני .. אמיתי!
אז לסיכום: מי שמחפש מסג' טוב שילך ל... כללית משלימה.. לא רחוק משם בארלוזרוב.. במבצע עד סוף החודש 60 ש"ח ל40 דקות.. שם לפחות אתם יודעים שהן מקצועיות עם תעודות ויש ביטוח.
מי שמחפש מסג' בינוני פלוס. וגם הרפייה.. שינסה, אבל על אחריותו..
דג שלא מזיין הוא דג מת
רשמים אמיתיים מחיפוש אחרי ריגושים אלטרנטיביים
רשמים אמיתיים מחיפוש אחרי ריגושים אלטרנטיביים
66ביקור אצל יאנה משלמה המלך 103
התקשרתי באמצע היום. למזלי ענתה מיד - עושה רושם טוב בטלפון. קול צעיר ואדיב. קבענו ל...התקשרתי בדיוק וכוונה אותי למקום.
דיסקרטיות בינונית כל זמן שאין אנשים בכניסה.
רבותיי: אישה מבוגרת. אמא, סבתא, גיל הביניים, תבחרו.
היא מאוד נחמדה, שקטה, נעימה. והיא לא מכוערת בכלל. אדרבה, אשה בעלת פנים נאות, אלגנטית ומנומסת - הלוואי שכל הישראליות יקחו מידה אחת מתוך התנהגותה. אין ספק שיש מאות אלפים בגילה שיימשכו לאישה כזאת. אני לא כלול. כמה שהשתדלתי להתעלם...אין בה בשבילי משיכה מינית כלל וכלל. ראשי לא הצליח להעלות מאפיין אחד בגופה שמגרה: ישבנים נפולים, גיזרה אין, צמיגים במותניים, גובה נמוך, עור מקומט, כל אלה בדרך חזרה למקור מוצאם... אפילו אם שהיתי במדבר משך חצי שנה ללא סקס, גם כן לא היה מספיק במראה החיצונית להעמיד לי...
אלא שמרוב הצטברות חומר שבי ואהבתי הבלתי פוסקת והבלתי נלאית לעיסוי מפנק התמסרתי לטיפול.
לא התפשטה בכלל והודיתי לשם על זה...(כן, גם בבית כזה אפשר להודות למעלה...)
בהחלט מפנקת בכיף רב, בסבלנות לאין סוף ולפי רצונך. ביקשתי עיסוי פרוסטטה באצבע, היא הסכימה רק נגיעה חיצונית. חדירה, כך היא אומרת, אפילו כלשהיא, מחייבת כפפות. אני דוחה כפפות. כך שנשארתי עם עיסוי בכל החדרים שלמטה בלי כניסה פנימית. אין לי שום כוונה להכניס פלסטיקים גדולים בתחת, למרות שהציעה.
אחרי הסתובבות על הגב, המשך ליטוף עדין, על גבול אומנותי, של הקטנציק, יחד עם בן דודו מאחור. שפיכה מהירה, בינונית בחזקה, מרוב חרמנות. לא עזרה מספיק ברגע המיוחל.
למעשה: למי שחושק בעיסוי מפנק אמיתי ומסוגל להתנתק לגמרי מכל מראה חיצוני (או שהוא נמשך למבוגרת נאה ומטה) זה מקום מצוין עם הרבה יתרונות.
חלוקת נקודות:
אסטטיות: 5 (דירה ישנה, הרבה חפצים אבל אין ריח)
גישה: 8
קבלת פנים: 8
שירות: 9
משיכה מינית: 0
מקצוענות: 8
הקשבה ללקוח: 9
פרוסטטה: 6 (בקודש הקדשים רק עם כפפות לייטקס)
תזכרו להגיד לי בדיוק מה רצונכם.
אני לא רוצה להזדהות כך שאני נמנע מלפרט יותר.
חטא ושנה נעשית לו כהרגל
67ביקרתי הערב את יאנה.
מקום די דיסקרטי רק בעיית חנייה קשה. תגיעו 20 דק לפני הזמן רק בכדי לחפש חניה.
נכנסתי לבניין וירדתי לקומת המרתף (דרך דלת הדג, והמבין יבין...) חיכתה לי שם יאנה בן 51 (בדוק) , נאה , גוף ממומצע פנים מאופרות.
הורדתי את בגדי ונשכבתי על מיטת העיסויים.
30 דק מסאג מעל הממוצע.
אחכ .. ביקשה ממני להרים את האגן והתחילה בליטופי ביצים ועיסוי החבר. היה תענוג....
בקשה שאהתהפך , ושאלה אותי אם אם אני רוצה משהוא מיוחד... ביקשתי סטראפ-און לנסיון , יאנה הציעה קודם לחדור אלי עם אצבע בכדי לבדוק אם אני מסוגל להכיל אותו מכיוון שהוא די עבה.
לבשה כפפת לטקס(דדרך אגב לא הרגשתי אותה) והחלה לחדור אלי תוך כדי עיסוי חבריקו. היה מדהים. ניסיתי גם דילדו מקונדם אבל האצבע של יאנה היתה תענוג צרוף וביקשתי שנחזור לאצבע.... המשיכה שוב עד שהשפרצתי. היה מעולה!
יש תמורה בעד האגרה (150 שח בלבד)
לבטח אחזור.
68טוב נתחיל בזה שאין לי מה לחדש על הפרטים של ההודעות האחרונות.
לפני שהלכתי אליה שמתי לב שהיה זוכה לתשומת לב של חברי הפורום כבר תקופה ארוכה
ובתור אחת כזאת זה עורר את סקרנותי לבדוק .
כמו כן הבאתי לה "שיי לחג " ממני בובונירה קטנה של שוקולד.
האם זה מקובל שחברי הפורום המכובד הזה נותנים גם "שי לחג" לנותנות השירותים השונים של פורום זה ?.
כאשר נשאלתי לגבי איך הגעתי אליה
עניתי דרך האינטרנט . היא כנראה הבינה במה מדובר ושאלה עם זה עוד מופיע ?.
לא ארחיב לפרטי הטיפול כי אין לי מה לחדש .
לקחתי את הדיל של 45 דקות בפועל הייתי קצת יותר כולל מקלחת .
שילמתי 150 שקל והשארתי טיפ .שלמתי בסוף הטיפול .
שמרה על הדיסקרטיות של הלקוח שחיכה להכנס אחרי ,
קיבלה ציון מאד גבוה בתחום הזה של שמירה על הלקוחות.
לסיכום אחת בעלות המקצוע הכי טובות והוגנות שפגשתי בגיזרת העיסוי.
אני חושב שאני אחזור לבקר אותה. מדי פעם
וחג שמח
לפני שהלכתי אליה שמתי לב שהיה זוכה לתשומת לב של חברי הפורום כבר תקופה ארוכה
ובתור אחת כזאת זה עורר את סקרנותי לבדוק .
כמו כן הבאתי לה "שיי לחג " ממני בובונירה קטנה של שוקולד.
האם זה מקובל שחברי הפורום המכובד הזה נותנים גם "שי לחג" לנותנות השירותים השונים של פורום זה ?.
כאשר נשאלתי לגבי איך הגעתי אליה
עניתי דרך האינטרנט . היא כנראה הבינה במה מדובר ושאלה עם זה עוד מופיע ?.
לא ארחיב לפרטי הטיפול כי אין לי מה לחדש .
לקחתי את הדיל של 45 דקות בפועל הייתי קצת יותר כולל מקלחת .
שילמתי 150 שקל והשארתי טיפ .שלמתי בסוף הטיפול .
שמרה על הדיסקרטיות של הלקוח שחיכה להכנס אחרי ,
קיבלה ציון מאד גבוה בתחום הזה של שמירה על הלקוחות.
לסיכום אחת בעלות המקצוע הכי טובות והוגנות שפגשתי בגיזרת העיסוי.
אני חושב שאני אחזור לבקר אותה. מדי פעם
וחג שמח
המתכון לנשואין טובים הוא מאהבת פחות יפה מאשתך, ואילו לגירושים מכוערים שהמאהבת שלך תהיה גם יותר צעירה מאשתך
69ביקרתי היום את יאנה בשעות אחר הצהריים. פעם שניה בתוך שבועיים.
לא ארחיב שוב על של מה שנאמר.
שירותית.מקום דיסקרטי.
אחרי המסאג המושקע. בקשה ממני להתהפך ושאלה "מה התפריט להיום??"
ביקשתי כמובן שתחדור אלי. היה כ"כ טוב בפעם הקודמת. עיסוי הפרוסטטה זה משהוא אלוהי וחבל שגילתי אותן רק בשנה האחרונה.
בפעם הקודמת היא חדרה אלי עם האצבע כשאני שוכב על הגב.
הפעם ביקשתי לעמוד על ארבע ושהיא תחדור אלי עם הסטראפ-און שלה.
התחילה בחדירה אם האצבע לחימום האווירה ואחכ עברה לחדירה עם הסטראפ-און תוך כד שמעניקה עיסוי מושלם לחביריקו....
עשתה זאת בערך 10-15 דקות , הגמירה שלי היתה חזקה מאי פעם... לבטח אחד משלושת הגמירות החזקות בחיי.

מושלם.
מקלחת ו, 150שח והחוצה.
70אם אהבתם את יאנה אני ממליץ גם על סוזאנה מרחוב ארנון 6.גם הפרוסטטה הכי טובה שחויתי פשוט לא הפסקתי ליגמור כמו יאנה עושה גם סטראפ און אבל עושה את זה בעירום מלא וגם המקום עצמו נעים יותר.בסוף נכנסת איתך למקלחת ועוזרת להסיר את השמן.מחיר 150 ש"ח ל 40 דקות לא מחפפת ולא מתקתקת.חג שמח