כ מירב הזונה המאושרת+ וידאו + אישור STD עדכני - דף 35 - סקס אדיר

מירב הזונה המאושרת+ וידאו + אישור STD עדכני

341
קצת באיחור - אבל עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא...

אל מירב הגעתי בהמלצתה של חברה משותפת מאוד טובה - "Concubine," היא אמרה, "כמו שהיו ברומא העתיקה". קשה להקל ברף ציפיות שכזה.

השיחה בטלפון הבהירה לי שיש דברים בגו - קולה העדין, המתוק והמלטף היה לי כצמר גפן מתוק בפה.

קבענו באחד מהימים החמים והלחים ביותר של האוגוסט המקולל הזה. ההמון וההמולה שריצדו ברחוב ונשאו אותי על כפיים לעברה, נותרו מאחורי דלתה, עת שעברתי בשער למימד אחר.

באתי, ראיתי, נכבשתי.

לא לי הדיווח התיאורי.

הזיכרון הוא של שנינו - המגע, הטעם, הריח, הצליל והמגע - והוא צרוב אצלי עמוק וטוב.

עליכם ליצור את הזיכרון הפרטי שלכם עם מירב, המקדש הפרטי שלכם לעצמכם. כשהדלת שלה תיסגר אחריכם, עצמו עיניים, קחו נשימה עמוקה ואז תבינו.

ובכל זאת, תמונה אחת:

שנינו עומדים בחלון, מעשנים סיגריה, נשטפים באור המלובן של השמש היוקדת, וצללית גופה המשגע זורמת לצלילי:

[TUBE]KWy3X7f4MyY[/TUBE]

מירבי, תודה על הבחירה המוסיקלית! השריטה היא לתמיד.

מפגשנו מתעורר בי לאין קץ למשמע צלילים אלו.
את הטאבו המתוק שלי...

עד הפעם הבאה,

XOXO

Heart

המלאך רפאל2010-08-22 08:44:57

343
אני לא אוהב לכתוב כי אני לא חושב שאני עושה את זה הכי טוב וגם כי כל העיינין הזה של הסקס בתשלום נראה לי תמיד אינטימי מידי אבל לרגל הפגישה שלי עם מירב הייתי רוצה לכתוב כמה מילים, זאת לא הפגישה הראשונה וגם לא החמישית ובטח לא האחרונה. כל פעם לפני שאני מגיע אני מצטייד בבקבוק יין אדום איכותי גבינות ופירות, אני אוהב להפתיע אותה כל פעם עם יין אחר כי היא יודעת להעריך יין טוב. להסתכל עליה נהנית מיין שנשם זה משהו אדיר... ואחר כך אנחנו גולשים לשיחות נהדרות, אני יכול לדבר איתה על הכל תוך כדיי שאנחנו שומעים מוסיקה קלאסית או מיילס דייוויס, הביטלס או מישהו ששר בלוז......  

מירב מספקת לי תמיד את מה שאני צריך, בריחה קלה מהמציאות ומנוחה מהשגרה בזרועות פילגש יפה

יש לה משהו באופי שמסוגל להתחבר לכל אדם ולגרום לו להיפתח אליה. כשאני איתה זה אף פעם לא מרגיש כפגישה עם זונה יש שם משהו נורא טיבעי וכנה והחיבור בינינו רק משתבח בכל פגישה, כי היא בדיוק כמו יין אדום שישב בחבית אלון בדיוק כמה שצריך הייתי אומר שהיא מתאימה לכל מי שמעריך איכות אבל זה לא נכון כי היא מתאימה לכל אחד אבל היא לא תיפגש עם כל אחד.

היא מספיק חכמה וחדה כדיי לעשות כל מה שהיא רוצה אבל היא בוחרת לעשות את זה ולגעת באנשים לא רק פיזית, כשהיא איתי אני מרגיש עד כמה היא אוהבת את מה שהיא עושה והיא לא צריכה לגמור בצרחות כדיי להוכיח את זה, כמו השם שהיא בחרה היא נותנת תמיד את המירב שבה ורואים עד כמה הנתינה מדליקה אותה

הייתי יכול לספר על רימינג מדהים ועוד כל מיני תעלולים אבל תסלחו לי זה כבר ביני לבינה וישמר לי בזכרון לעד  

אמרתי לה פעם שהיא מלכה אז היא ענתה- אל תכתיר אותי למלכה פן יבוא איזה ילד ויצעק שהמלכה עירומה

344

זיס א לק + אלנבי Heart Heart תודה לכם!! ריגשתם אותי- (בעיקר פנים מול פנים על כוס יין אדום Embarrassed)

מהשבוע הבא ועד להודעה חדשה אני לא נפגשת עם אנשים חדשים Broken Heart

מי שפגשתי בו מוזמן להמשיך להתקשר ולקבוע איתי כרגיל

מאחלת לכולם כמה שיותר אהבה

במקומות הכי פחות צפויים
ובאלה המוכרים

שלכם. M.
זונה מאושרת2010-08-30 12:40:09
קישור לאתר הפרטי שלי:

346
אני לא מהכותבים : גם כי אני לא כזה פעיל , גם כי רוב הדברים מרגישים לי אישיים מידי , וגם כי כישרון הכתיבה שלי לא קיים .
על זה בכל זאת סליחה לאנשים הטובים בפורום .

אני כן כותב בשתי מיקרים , או נפילה רצינית או חוויה ממש מיוחדת .

ולפי החיוך שעוד לא ירד לי מהפרצוף מדובר ב חוייה חיוך גדול

מירב לא רגועה ...כמו חתול ,איפשהו שם מסתתר חיית טרף , אבל יש בה משהוא שליו ויודע את עצמו (שאני קצת מקנא :) )

עיניים מדהימות לפי דעתי , ואישה אינטלגנטית וייפיפיה , לא דוגמנית - אבל קולבים אף פעם לא עשו לי את זה.

אני ההפך מפתוח וזורם , אבל כנראה שלפעמים גם לי אין בררה , למירב יש סבלנות וכישרון טבעי אני חושב .

אם אתם שואלים אותי למה כן אני יושב וממליץ דווקא עכשיו - GFE אבל במובן האמיתי של המילה ,

לא נשיקות (למרות שדדדדאם איפה למדת לנשק ככה!) או מילים טובות וליטופים , אלא פשוט לערב קל הייתי בעולם טוב יותר

ניפגש עם חברה מדהימה ושוכח משאר הייקום .

אני לא יודע אם זה נכון או לא , אבל לי הייתה הרגשה שהייתה לי הזכות לגעת קלות באישה מדהימה ולא בקיר או מסכה

אז על זה מירב יקירתי , תודה.

אז לשמור עליה שהיא תשמור עלינו ותודה לפורום .

נ.ב למי שלימד אותה מציצה תילאנדית , אני אשלך חשבון של הקרדיולוג שלי מאוחר יותר צחוק

haflo out.

349
מירב היקרה,
בימים אלו שהעולם כולו נמצא בשגשוג כלכלי חסר תקדים,המשכורות במשק מוכפלות חדשות לבקרים ובנות הפורום ,שחלק מהן אינן מצטיינות בשירות(להבדיל ממך)מספסרות במחירים כאילו אין מחר,דווקא את נשארת מאחור ? התביישי לך...קריצה

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”